unghii incarnate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Incarnarea asta apare ocmai pt. ca sunt taiate colturile unghiei. ;)

Odata taiate vor creste cu o anvergura mai mare , deci vor intra in piele. Incercati sa nu mai taiati colturile din carne si sa valasati unghii drepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Pana cand cumnata mea mi-a zis ca exista praf cicatrizant. Chiar asa se numeste. Este preparat in farmacie, costa 3 ron. O nimica toata. Si minunea s-a produs. S-a rezolvat. Acum nu mai am nici o problema.
Intreaba in farmacii. Multa sanatate

cum adica? dai cu prafu' pe unghii si nu mai sunt incarnate? sau dupa ce te-a operat? cum se foloseste mai exact?

multumesc,

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by XIO

Incarnarea asta apare ocmai pt. ca sunt taiate colturile unghiei. ;)

Odata taiate vor creste cu o anvergura mai mare , deci vor intra in piele. Incercati sa nu mai taiati colturile din carne si sa valasati unghii drepte.

nu intotdeauna e o solutie.Eu ma chinui cu pb asta de vreo 20 de ani.La 14 ani mergeam deja la pedichiura,fiinca altfel nu se mai putea.Daca nu le-as taia,ar intra asa de mult in carne incat nu as mai putea sa ma dau jos din pat.E o problema destul de nasoala cu care se intalnesc din ce in ce mai multe femei si asta de cele mai multe ori din cauza incaltamintei necorespunzatoare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am incercat sa las unghii drepte... fara succes. asa au fost taiate de cand eram mica, cu colturile rotunjite, si asa s-a format si degetul mare. daca nu le tai sunt dureroase de abia pot sa merg.
gabi - multumesc mult, o sa sun la unirea.

pupici si weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La Medsana, la dermatologie, dr. Venerus Popa.
Am aceeasi problema, dupa ce am nascut, am fost la pedichiura (cu ocazia botezului) si tipa mi-a taiat prea in carne colturile si de 2 ani am probleme cu unghia mare de la un picior. Am facut 3 operatii de taiere a coltului infectat. Nu e dificila operatia si e cea mai sigura metoda in caz de puroi - de fapt, daca ai puroi mare mai bine da cu eryfluid ca sa treaca cat de cat infectia ca altfel nu face injectie cu anestezie.
Sfat: poarta incaltaminte comoda, sa nu stranga degetele, daca poti fereste-te de lovituri (eu ma loveam, tot timpul in roata caruciorului).

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaMonica spune:

Am suferit de unghie incarnata... muuuult timp, am avut jumatate de unghie scoasa, apoi toata, am folosit creme urat mirositoare... etc. poate, poate!
Sigura care m-a vindecat am fost EU. Dupa ce mi-a scos unghia am lasat sa creasca colturile pana trebuiau sa fie taiate si, desi ma durea ingrozitor, le-am facut eu o "forma", pe care de ani de zile o respect. Mentionez ca am avut colturi la amebele picioare, la unghiile mari, si la un deget mic, la toate colturile. "Impunerea" unei forme a colturilor a fost singura metoda care m-a vindecat. Au fost momente cand efectiv simteam ca ma operez singura pe viu, dar am reusit sa impun o forma fiecarui colt, si numai asa le tai. Sub nicio forma nu ma duc la pedichiura.
Sa fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

of, of...si eu am avut aceasta problema ani de zile.am mers la policlinica , la dermatologie , ma tratau si ma pansau ,ca apoi sa taie ...injectii de anestezie direct in deget ...of, ce crunt era, ce dureri ...imi faceam tot felul de cataplasme, rivanol si o multime de solutii; trecea, dar peste 2 saptamani iar infectie , iar dureri crunte...pentru ca aveam problema aceasta atat de delicata evitam sa merg la pedichiura, mi-era frica sa nu complic si mai rau lucrurile.in cele din urma , mama mea mi-a povestit de o cunostinta de-a Dumneaei care a rezolvat aceasta problema la ...pedichiura!din disperare, asa am facut , am mers la intamplare in cel mai apropiat salon de cosmetica la o pedichiurista; era o doamna putin in varsta pe care nu o cunosteam deloc ,nici macar o recomandare nu am avut si dupa numai 2 sedinte degetul meu s-a vindecat complet!dupa prima sedinta de la pedichiura mi-am pus la deget baneocin pudra si betadine solutie - amandoua foarte , foarte bune!nici mie nu-mi vine sa cred ca am reusit sa scap de acea mare problema si ma tot intreb :oare de ce toti medicii din Ro si de aici din afara nu au reusit sa ma vindece si "o amarata" de pedichiurista din Romania a reusit? se pare ca era vorba doar de taiera corecta a colturilor!
iti doresc din suflet sa-ti rezolvi aceasta problema...stiu prin ce treci
cu drag,
Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

trebuie dezinfect\at foarte bine locul, lasata unghia sa creasca astfel incit sa poata fi taiata drept, se introduce sub unghie un suport de vata imbibata cu solutia dezinfectatanta pina ce creste unghia....si cind nu mai este dureroasa se pileste pe toata suprafata ei! eu am suferit citiva ani de unghii incarnate si pina nu le-am pilit astfel incit sa nu mai fie foarte curbate nu am reusit sa scap,,,,,,,,incercati si imi veti da dreptate

Mergi la inceput