Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mamaaa fetelor ce povestiti...m-am ingrozit....Roxana C nu trebuie sa te mai gandesti acum decat ca bebele e sus si vegheza de-acolo....

Corina, pana la rma cum ai spus si tu Dumnezeu are grija de toate si noi trebuie sa avem incredere ca fiecare va "plati" pentru ceea ce face...si din procesele cu medicii.....ei sunt cu asigurari de mal praxis si slabe sanse sa-i scoata vinovati

noi am inceput diversificarea cu fulgi de orez la 4 luni si apoi cu borcanele cu legume (inainte si dupa revelion) si apoi i0am facut eu supa si piureuri...dupa legume a introdus fructele, apoi branzica de vaci si carnita de pui....

Medeea, felicitari si mult succes in continuare...(unde ai sediul?)

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Nusica, am adaugat eu data lui Ely in listutza...mai povesteste-ne despre tine...tu pe unde stai in jurul ploiestiului?

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Neata!

mama, ce povestiti voi aici, parca-s scenarii de filme!!!!

din pacate, se ingroasa gluma cu spatele meu, aseara eram bine, acu iar am dureri groaznice.
Laura, as sta in pat dar nu ma lasa astia de la munca , de sticla cu apa nici nu poate fi vorba; multumesc pt sfat oricum.

Medeea, succese maxime, poate detaliezi pe pm; se cauta la greu menajere, ce-am patit si io pana am gasit una buna.

sa ma bag si io in seama: am alaptat exclusiv pana la 6 luni, am inceput diversificarea cu cereala Humana, apoi cu supa de legume

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna dimineata la mamici cu pitici!
Scriu pe fuga ca ne pregatim sa iesim la plimbare sa recuperam si pentru ieri cand a plouat.
Bine ai revenit Medeea si bafta in noua afacere!Daca vom avea nevoie stim unde sa ne adresam.Sa ne spui mai multe te rugam.Si poate o punem de o intalnire ca tu te pricepi sa ne urnesti!!
Roxana imi pare atat de rau,m-a ingrozit si povestirea ta.Dumnezeu sa iti odihneasca ingerasul.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc pentru urari, fetele!
Rox, nu, nu lucrez la ITM, nici vorba. Dar de ce intrebai?
Am vorbit acum doua zile cu o fata cu un bebe mic de doua luni la Posta de la Vest, m-am luat de ea pentru ca mi-a placut fetita. Am uitat sa o intreb daca intra pe forum. E vreuna dintre voi???
Sediul agentiei e pe Str. Diligentei, cine vine? Dati-mi beep sau PM daca vreti sa veniti, sa nu o gasiti doar pe secretara acolo...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Propun intalnire la agentie la noi maine (vineri), pe la 3. Ce spuneti? Stam cat vrem noi, loc e destul, nu ne da nimeni afara, nu se fumeaza inauntru (dar fumatoarele pot iesi in curte). Ei, s-a facut?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu stau acum langa ploiesti,in ploiestori,de asta vara,ca a trebuit sa ne mutam cu bunicul sotului meu,care e batran si bolnav si nu vrea nimeni sa stea cu el si ne mananca sufletul ca e tare dificil.
ely a mea are 14 saptamani si am nascut-o prin cezariana la bucuresti,la maternitatea bucur,si a avut 3000g la nastere si 50 cm.e foarte sclifosita cu mancarea si mananca doar cu rugaciuni.eu sunt paranoica si o mai fortez,dar pediatra mi-a zis sa o las in pace ca e bine.
ce mai vreti sa stiti?astept intrebari

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Fetelor dar prin cate ati mai trecut fiecare, bine ca exista totusi un DZEU...RoxanaC - imi tare rau sa aud asta despre ingerasul tau dar trebuie sa te gandesti ca acum are DD grija de el!!!

Noi am inceput diversificarea la 4 luni cu supa de legume (doar zeama) si cu faina de orez...acum am inceput s-o mai ingors oleaca, si pe la 5 luni incepem cu fructele la a doua masa....

Eu sunt de acord cu intalneala...Medeea te dadusem disparuta......dar nu stiu cum se ajunge acolo!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor,
Am si eu o intrebare - Vreau sa cumpar o husa de ploaie si pe care sa o folosesc si pe vant, dar nu stiu de unde sa o cumnpar. Voi aveti asa ceva, stiti de unde as putea sa o cumpar separat?
Bine ai revenit Medeea!!
Mai fetelor, ce scenarii de groaza povestiti despre maternitatea Ploiesti..........
Numai eu stau la Lamaita - Vest?
Ovi, desi nu mai e bonav, nu mai are bronsiolita, in continuare se infunda pe nas si ii scot cu batista bebelusului, oare de ce atatia muci?
Voi iesiti in fiecare zi afara cu bebeii? Chiar daca e un pic de vant?
Va pup si multa sanatate!!

Bebe Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Danip - nu ies tot timpul cu bebe afara, desi pediatra asa ne-a zis, ca ei oricum rezista, dar mie mi-e frica, el e mai sensibil si mai bine il pazesc...cand nu iesim afara, iesim imbracti bine pe balcon unde si adormim....Husa de ploaie nu am, desi stiu ca la unele carucioare vin o data cu ele cand le cumperi, daca nu...incearca undeva pe net...poate gasesti si faci comanda....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput