Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fatima,multumesc mult! Foarte utile informatiile,avand in vedere ca eu nu cunosc mai deloc Ploiestiul.Ca in orice situatie ,,centrul,, e cea mai buna solutie.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Laura ma bucur mult ca fetita ta este bine si nu mai are probleme!Ti-am vazut pozele:sunt superbe amandoua si asa de mari!!De abia astept sa creasca si puiul meu !
I-am cumparat ieri lui Luca un set de craticioare de jucarie cu paletute,lingurite si alte prostioare.A fost asa de incantat, avand in vedere ca nu il mai satisface nici o jucarie!Azi a vrut sa manance din ele si s-a chinuit o gramada sa ia mancarea cu lopatelele acelea de plastic,dar nu s-a lasat pagubas.
Voi ce jucarioare le mai luati copiilor vostri ca eu sunt intr-o mare dilema.Indiferent cat de atractiva mi se pare mie jucaria,pe Luca sigur nu-l intereseaza.A ajuns sa se joace cu te miri ce porcarie gen dopurile de la sticle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Medeea, multumesc.:) Chiar ca e mica lumea. Am fost surprinsa sa ma intalnesc cu o prietena din liceu, pierdusem demult legatura cu ea. Intre timp s-a mutat in Ploiesti...

Geliza, da... Dar nu sunt asa de slaba, sunt hainele mari.:)) Multumim ca ne-ai trecut si pe noi la pitici... Cata e nascuta pe 29 iulie 2003.

Laura, multa sanatate fetitei.

Imi puteti recoamnda, va rog, un dr. pediatru in Ploiesti (cu tot cu adresa si cum se ajunge acolo - nu cunosc decat centrul), pentru cazuri de urgenta ? As prefera un dr. care sa isi dea si nr de mobil... Multumesc mult.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora

Laura, multa sanatate fetitei.

Imi puteti recoamnda, va rog, un dr. pediatru in Ploiesti (cu tot cu adresa si cum se ajunge acolo - nu cunosc decat centrul), pentru cazuri de urgenta ? As prefera un dr. care sa isi dea si nr de mobil... Multumesc mult.:)

Multumesc , Ioana!
Eu ti-o recomand pe Pupazescu despre care a mai scris cineva favorabil .Nu mi-a dat niciodata un diagnostic dupa "ureche: , nici macar acum cu durerile de cap ale Alexei .Chestia e ca este cam foarte ocupata .

Miky , multumesc mult ! Adevarul e ca au crescut mandrele si le privesc cu drag pentru ca sunt atat de diferite si totusi atat de apropiate una de alta si se si iubesc foarte foarte mult desi diferenta de varsta e destul de mare .Nu o data Sandra s-a dus pur si simplu la Alexa si a imbratisat-o si pupat-o fara nici un motiv iar Alexa de multe ori o ia in brate si-o strange la piept cu duiosie iar seara , daca Sandra adoarme inaintea ei , o inveleste si o mangaie pe par .Imi sunt tare dragi !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

In ceea ce priveste jucariile , in afara de "ushii mei" de care nu se dezlipeste ,Sandra e atrasa acum de jocurile de lego pe care le poate combina si imbina .Ea nu prea se joaca cu papusile sau cu animalute de plus desi are o gramada .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Madachan, sala de la nord este la gradinita 34 si este f aglomerata....unul din motive ar fi ca sunt separate salile pentru barbati si pentru femei....acum depinde ce vrei sa faci si cui sa te adresezi....eu stiu cel putin 3 sali care s-au inchis....una din ele era chiar a unor prieteni si era prin zona sud....si eu cred ca centrul are mai multa cautare

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Buna revolutionarelor ;)..Uite hop si eu pe aici. Mea culpa ca pana acum nu am intrat pe acest topic..dar exista un incaput pentru toate.
Adaugati-ma so pe mine in lista cu fetita mea Amy ( Amelie) - 11.08.2005. Am citit constiincioasa tot ce ati scris aici...in unele momente m-am ingrozit ( in special despre medicii din Ploiesti - sunt ploiesteanca , nu ma intelegeti gresit, mama mea este medic, insa eu nu am avut curajul sa nasc aici ), in alte momente m-am intristat laturi de voi, iar in altele m-am bucurat - si asta a fost cea mai frumoasa parte.
Spunea cineva de dr. Cremenescu...nu pot spune ca e prost pregatita profesional, insa nu isi da niciodata interesul..am patit-o si eu cand am ajuns cu Amy la urgente , desi fusesem avertizata in privinta ei. Pentru LAURA - stiu ca durerile de cap ( daca au fost eliminate celelalte cauze ) pot fi si un simptom al apendicitei ( cronice, dar care se va acutiza in timp).
Am si eu o intrebare...stiti vreun medic pediatru ortoped bun in Ploiesti? Mi-a fost recomandat dr. Dragomirescu, dar am inteles ca este f ocupat si se ajunge destul de greu la el. Are cumva si un cabinet particular?

Emma, mama de ingerash iubit si dulce Amy ( 11.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna dimineata mamici!
Aveti de la mine un martisor si un buchetel de ghiocei!!Si puiutul meu le da cate un martisor tinerelor voastre domnisoare si de abia asteapta sa le cunoasca sa le curteze.

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Cate un martisor de la Edward pentru toate doamnele si domnisoarele!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

o primvara frumoasa si calduroasa va doresc

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput