Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, iar ne-am intalnit in doua, ca sa zic asa, adica au venit Anagia si bebe Amalia, s-au incurcat planurile, poate dam o fuga asa, intre forumiste, la munte. Am vorbit pana acum cu Fatima si cu Anagia, poate mergem cu bebelusele toate trei (cu soti cu tot). Geliza nu poate sa vina la munte din cauza de sot care vine abia deseara acasa. In rest, daca din scurt se anunta cineva, dati repede un semn, desi nu suntem in stare nici de o intalnire in Ploiesti sa aranjam, dar una la munte... Eu nu mai vin cu propuneri, sa nu intelegeti ca m-am suparat, nicidecum, poate veniti voi cu alte idei si reusim sa ne intalnim anul asta.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna. Incerc sa ma bag si eu in seama... Cred ca pe Medeea o stiu. Eu sunt din Bucuresti, dar m-am mutat in Snagov, m-am reprofilat si am job-ul in Ploiesti. Toti prietenii mei sunt in Bucuresti, unde mi-e mai greu sa ajung, avand mereu treaba in Ploiesti. Ma gandeam ca nu ar fi rau sa cunosc cateva mamici si din Ploiesti, de multe ori as vrea sa ies la un suc sau o cafea, dar nu stiu pe nimeni...:)

Am si eu o fetita, Catalina, care are trei ani si jumatate si merge la gradinita in Ploiesti.

Sa aveti un weekend frumos.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by godzila

Pe la 2 mi-e si mie imposibil ca pitica mea dorme...as putea pe la 4 pm....dar nu stiu daca mai vine cineva atunci.

Pai am venit eu pe la 4 ca venisem direct de la soital , am zis sa dau o fuga , si n-am mai gasit pe nimeni sau n-am stiut eu unde sa intru .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Of, Laura, sigur ca nu mai era nimeni, ca noi am plecat la 3 fara ceva, pentru ca era foarte frig, ne gandeam sa mergem la Anagia acasa, si pana la urma am ajuns cu bebe Tea la Fatima acasa, a fost tare dragut cu piticele noastre, imi pare rau ca nu au ajuns si Gia cu Amalia... Ce face Alexia ta?
Ioana, bine ai venit!!! De unde crezi ca ne cunoastem? Mi-ar placea sa ne intalnim, dar noi ne chinuim de ceva vreme sa aranjam o intalnire, insa toate ies pe dos... Eliza, te rog sa o treci tu pe Ioana Sora pe listuta, cu bebe Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Medeea, multumesc. Uita-te la poze, daca nu, poate Mommy iti spune ceva.:)
Legat de intalniri, eu, de obicei, sunt libera sambata dupa-amiaza si duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Adevarul e ca a fost ieri cumplit de frig. Am iesit de dim ci pitica si se uitau oamenii la mine tare ciudat. Sigur ne vom intalni cand se mai incalzeste vremea.

Bine ai venit IOANA!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Ioana, ce mica e lumea!!!
Fetele, Ioana are magazinul Mommy and Me, de la Lumea Copiilor, cu hainute super si jucarii pentru bebei! Ce modesta esti, Ioana, nu spui tu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Medeea, multumesc pentru atentionare
Ioana, gata te-am trecut in listuta, dar zi-mi data nasterii Catalinei

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Ioana, off topic (sa inteleg ca de rev erai imbracata cu "cocodrilo"????....dar ce slaba esti.....)

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

A-ti dat bir cu fugitii!!!Chiar ma pregateam constiincios sa citesc,dar nu am ce!Se vede ca e luni.
Azi am fost cu Luca la doctor si ne-a dat un porcoi de medicamente.Mi-a facut o alergie la un aliment(nu stiu care ca nu i-am dat nimic nou) si s-a umplut de bube pe picioare.Il mananca ingrozitor si am stat toata ziua cu ochii pe el sa nu se scarpine.Si colac peste pupaza mai avem de vineri si mucisori pe care si-i scoate cu degetelul din nas si bineinteles ca ii mananca.M-a disperat azi!!!
Laura cum se simta fetita?A iesit din spital?
Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput