cum ma imbrac la o petrecere?
Salutare la toate fetele,
As avea si eu o intrebare. Sambata trebuie sa merg la aniversarea unei doamne (40 ani) care e sotia unui partener de afaceri al sotului. Eu nu o cunosc nici pe ea nici pe el iar petrecerea e un fel de petrecere-surpriza (tipa nu stie ca sotul ia pregatit-o). Problema e ca nu stiu cum sa ma imbrac, ma gandeam la o pereche de pantaloni 3/4 sau scurti cu cizme. De fapt chiar nu am nici o idee, iar vineri vreau sa merg prin magazine sa imi cumpar ceva (profit de ocazia cu party-ul pt a mai cumpara haine) asa ca as avea nevoie de cateva idei.
Inca ceva eu sunt destul de inalta (1.69 cm) dar sunt slabuta si nu imi merge orice (ceva foarte drept ca ma aplatizeaza de tot).
Merci mult pt viitoarele sfaturi.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Raspunsuri
kjmami spune:
am incercat sa imi fac o imagine dupa scurta descriere pe care ti-ai facut-o
am sa incerc sa iti dau niste idei. am cautat niste poze cu haine online si uite cam care e parerea mea...cu ce ti-ar sta bine
1)http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/blouses/Bluzamodel2033
Cu pantalonii despre care vrb tu
ma mai gandesc si revin..sper sa iti fie de ajutor
mama_lui_alex spune:
Unde are loc party-ul..si la ce ora...si asta conteaza...Al tau sot cum se imbraca? Cine mai vine la party?
Mie mi se par super Ok pantalonii 3/4 - am eu o slabiciune pt. ei..asa ca nu pot fi prea obiectiva..AM vazut si bluzica recomandata de kjmami - imi place tare - e asa..usor romantica....
Eu de regula la astfel de ocazii - ori ii dau pe toti pe spate prin excentricitate ori..aleg little black dress si-mi trag o freza(coc) clasica (care sare in ochi de la 1 km - nu fancy..dar genul demodat anii 50..).
"profit de ocazia cu party-ul pt a mai cumpara haine"..Hi!Hi!..si eu!si eu!.
Pupici si sa te distrezi bine
XIO spune:
Eu as alege o rochie neagra , clasica , mulata , pantofi casual , cu bot rotund , tco , dar nu prea eleganti . Ceva minimalist , mai ales ca nu ii cunosti . Sau pantaloni negri lungi , cizme cu toc inalt si o bluza in genul cele de pe siteul ala , cu parul aranjat frumos.
Lemoni spune:
Danyelana dragutza, imi place ce sfaturi ti-au dat fetele, acum depinde totusi si unde mergi, dupa cate stiu eu belgienii si la nunta vin in blugi asa ca ai grija sa nu fi prea eleganta pt ei!
Distractie placuta.
amyarabella spune:
Eu zic ca daca tot esti asa slabuta nu prea merge o roche neagra (la inceput si eu eram de parere ca o roche neagra dar...)
Se poarta si griul foarte mult si ai putea sa incerci ceva gri dc nu nici nu ai mai fi asa sobra ,parerea mea este o rochita trei sferturi peste genunchi ar fi perfecta vezi u acolo prin magazine nici prea eleganta nici prea cool.
Astept cu nerabdare sa ne povestesti ce ai facut pana la urma...
amy
XIO spune:
Amy , depinde si cat de slabuta e , ca si eu am tot 1,69 dar nu consider ca sunt "destul de inalta".![]()
Daca este extrem de slaba si albul e la fel de trist , ca daca nu ai forme , nu sta si gata . La negru macar nu se observa atat de tare , motiv pt. care este folosit si de pers. cu forme voluptoase : se stie ca exista ceva , dar nu se vede. Si daca nu se vede o fi de vina culoarea ![]()
Oricum , daca isi ia pantaloni 3/4 nu cred ca e prea slaba pt. o rochie.
danyelana spune:
Merci la tuturor fetelor.
Propunerea cu rochia e interesanta dar nu prea as vrea sa ma imbrac in rochie caci ei nu sunt stilul foarte elegant. Petrecerea va fi seara dupa 20 intr-un restaurant.
Si eu ma gandeam la o pereche de pantaloni negrii lungi dar nu vreau sa fiu nici prea "office" ci ceva sexy-elegant. De aceea ma gandeam la niste pantaloni 3/4.
Lemoni, merci mult, ai dreptate acum doua luni am fost la o nunta (rochie lunga de seara, parul super coafat, sotul la costum 4 ace) si eram singurii imbracati asa elegant. Marea majoritate erau imbr de parca plecau la cinema.
Xio, merci si pt sfatul tau, eu am 53kg dar problema mea e ca nu prea am sani, in rest nu sunt asa slaba, se aranjeaza o fusta sau un pantalon.
Pt par voi opta pt un brushing pt ca sambata m-am tuns iar si e pana la umeri filat mult caci alfel are mult volum.
Merci si astept si alte sfaturi.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
XIO spune:
Asta vroiam sa spun , sa nu fii prea eleganta
Am spus de pantalonii negri pt. ca o fosta colega de faculta de-a prietenului meu s-a dus la banchet cu niste pantaloni negri , aieu negru elegant cu o banda de paiete aurii sub sani (ii are normali-mici) si pantofi aurii, ascutiti. Arata superb.