pozitii "nedureroase"??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kale spune:

quote:
Initial creeata de kale

am 20 de ani si cam de 1 luna mi-am inceput viata sexuala....insotita de dureri intense.am fost la ginecolog si mi-a spus ca am himenul elastic.ce inseamna asta?ca voi avea dureri mereu?va rog din suflet daca stiti spuneti-mi daca exista pozitii mai putin dureroase.va pup

va multumesc mult pt sfaturi,astazi am reusit nu m-a mai durut absolut deloc.a fost chiar placut.sunt linistita si multumita.am si eu un sfat(ma simt in masura acum) pt fetele care abia isi incep viata sexuala si le doare...sa aveti multa rabdare,nu disperati si ganditi pozitiv,fiti foarte relaxate.va pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kale bine ca s-a rezolvat. Sa inteleg ca nu aveai nici una din bolile de care spuneai pe aici, ci era doar problema de 'virginitate'?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jayx spune:

kale ... eu am gasit un site poate te ajuta :
http://www.calmens.ro/dealer/488
numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

kale... ai grija cu protectia. Spui ca-ti doresti sa ramai insarcinata... la 20 de ani? Ai toata viata inainte sa faci copii... Deocamdata bucura-te de placerea de a face sex si mai apoi gandeste-te la schimbat scutece.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput