Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
pauly spune:
vad ca nu ma lasa sa pun site-ul.hai sa i-ti explica pe pasi.
intri la INDEX DE LA A-Z.si cauti rubrica balansoare, unde gasesti
Neonato-fotoliu piera.
sper sa gasesti.
22+Riana Alessya
poze
pauly spune:
mary_lou i-mi pare rau ca ai trecut printr-o astefel de experienta.incearca sa te odihnesti si totul va fi bine.
mica si eu am facut la fel..i-am tot aratat poza sotului meu ...si o functionat.
msencu sper sa-ti poti convinge sotul sa-ti ia balansoarul...o sa ai nevoie sa te relaxezi cand o sa vina micutele.
brambushca ii greu sa stai numai in pat...dar incearca sa stai cuminte ca sa-i fie bine la bebe.
pupici la toate
22+Riana Alessya
poze
Madi spune:
Iuliabraila, mai am si eu o idee referitoare la statul acasa: inainte sa iti iei medical si prenatal poti sa iti iei si concediu de odihna, si in functie de cate zile ai dreptul anul acesta, poate nu mai este nevoie de medical, si intri direct in prenatal.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Vali5 spune:
Uff, mary_lou, ce rau imi pare ca nu a fost usoara experienta asta pentru tine! Stai linistita in pat si sa speram ca trec durerile.
Valentina 27+
Poze
lbelciug spune:
Pitica, cursurile s-au tinut la CMU-Clucerului. Matei cred ca e asa vorbaret pt ca ii seamana lui tati. De fapt si la culori tot cu el seamana...
Mmsecu, wow, ce frumos stau fetele tale in burtica! sa nu uiti de emisiunea din 11 febr.
brambushca, stai cuminte la pat daca asa trebuie. Copilul tau merita orice sacrificiu. Curaj si tie Mary_lou!
Mica, chiar vrei sa dai 11 mil pe un balansoar???
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Liviana imi doresc un balansoar, da cei drept e un picut cam scump la 11 mil. Poate mai gasim ceva pe la targurile de bebei pana atunci.
30 martie - 1 aprilie baby expo
27-29 aprilie kidex
Mica 26 Maya Alexandra
Poze
lavini spune:
Ibelciug, si eu sunt interesata de acele cursuri de puericultura.Cum se fac(1 data pe saptamana, pe luna, etc...) si mai ales cat costa?