Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
bun venit printre noi noi, sarcini usoare si bebei sanatosi
un ceiut si pt mine va rog, cu checulet langa

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neata fetelor,

Sunt tare adormita,am reusit performanta sa stau treaza de la 3 pana la 6 dimineata...bebe a avut program artistic si n-am putut inchide un ochi.

Am fost ieri la doctor si se pare ca e colul inchis si luuuuung...are 5 cm.,daca vreti va dau si voua putin din lungime,fetelor,care aveti nevoie .Bebe a luat foarte putin in greutate fata de data trecuta...a luat 200 de grame in 3 saptamani...ceea ce ma pune pe ganduri...cred ca placenta nu isi mai face treaba...avand in vedere ca avea gradul 3 la 32 de saptamani.Asa ca am un bebe de 2,800 grame...asa ca nu ii mai zic grasul mamii...ii zic matza...
Mergem acum peste 2 saptamani sa stabilim cum nastem,sa masoare bazinul...si mai vedem.

Krissy foarte interesanta trusa aia.Multumim de informatii.Pacat ca nu beneficiem si noi de asa ceva.

Pupici,
Mada36+
AMR 3w

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna dimineatza si de la mine! M-am trezit de cateva ore dar am lenevit in pat... ce bine e in vacanta... poate ma obisnuiesc si vreau prenatalul mai repede.
M-as abona si eu la ceiutz dar feliuta de chec o refuz pentru ca in ultimul timp dulcele imi provoaca starea de voma. Poate ca e mai bine asa ca prea dadeam iama in ele.
Ieri am mai cumparat niste hainute pt bebel, de data asta nu personalizate ca pt baietel (adica bleu sau albastru) ci pe nuante de galben si verde deschis. Sunt asa de micute...
Azi mi-am propus sa-mi fac ordine prin dosarele cu acte si tot soiul de hartiute, ca nu se stie cand mai am timp de asa ceva; si voi merge cu copiii in vizita la o fabrica de ciment (educatie prin munca, deh).
Gata! S-a trezit, din nou, si Deiutzu, ca-mi rascoleste toata burtica!
Bun venit pentru Nikol_f, sa ai parte de o sarcina si nastere usoare!

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata fetelor,
Vai ce harnicuteeeeeeeeeeeeeee!SE vede ca nu prea mai aveti ce sa faceti!!!!!!!!!!!!!!!!!
F bine relaxati-va cat puteti de mult pe forum!!!!
Va doresc o zi fara pbl!

adina 32ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

FEtelor cum avansati cu paginile v-ati pus pe scris nu gluma.Vreau si eu checulet,ceiut nu vreau ca am baut mai devreme si nu mi-a cazut prea bine am tot,nici azinoapte nu am putut dormi m-au chinuit arsurile si durerile de picioare,m-am ridicat din pat ca naiba ma simt asa de rau asa de molesita nu am forta sa fac nimic si mandra mea are chef de joaca offffff.Ai ca va las sa nu va molipsesc cu starea mea ,va pupic sper ca sunteti toate bine.
30+

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata

Ma doare capatana, mi-e somn, de la ora trei nu am mai putut dormi.
Am cazut in butoiul cu melancolie, am ajuns la serviciu si am inceput sa bocesc pt ca nu mi-a dat nimeni locul in tramvai (am mers 30 min cu un tramvai care cred ca avea rotile patrate, asa de tare se zguduia). Of hormonii astia. Si peste toate astea mai sunt si singura acasa si nu are cine sa ma cosoleze.

Gata m-am racorit, mai vorbim cand ma voi simiti mai bine.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kiss ! Uite nu mai esti singura!

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....WOWWWW nu-mi vine sa cred nu am intrat o zi si ati scris 8 pagini.......nu am reusit satot o sa incerc sa recuperez....

Cu intarziere pt suzy 78.....multa sanatate si un bebelus sanatos si o nastere cat mai usoara.....

Bun venit tuturor fetelor noi....si multe mutumiri pt sfaturi doula...

Noi am fost la contrlol...bebelusha e bine are cam 2900g la 35 w cam grasutza zic eu ca pe site al masuratori ar fo fost normal 2600 ...acuma si la eco poate sa fie mai putin si atunci e ok.....mai merg peste 2 sapt iar si apoi saptamanal in rest cred ca week-endul asta termin si eu bagajelul...ca am spalat tot acuma sa vad acnd ma apuc de calcat......

Va pup si pana deseara sa vedem cat spor aveti la scris.....

Karra 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Vreau si eu putin ceiut cuo feliuta de chec.......fetelor sunt nauca de somn....azi noapte am reusit performanta de a adormi la 7 azi dimineata si la 9 m-am trezit......groaznic sper sa pot dormi peste zi....numai cosmaruri, ganduri negre......imi faceam planuri cum o sa fie pe masa de operatii, dupa cum o sa fie bebele.....tampenii........acum m-am descarcat si nu vreau sa va intristez....

Pupici si poate revin dupa ce nu mai sunt asa nauca

Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uitasem Nickol_f bine ai venit in grupul nostru
sarcina usoara cat a mai ramas din ea

Diana 30+

Mergi la inceput