A vazut cineva emisiunea Arena leilor ? E pe TVR .
Eram curioasa sa vad primul "caz" cam cum a fost.
La al doilea mi-a parut f bine ca nu acceptat tipa propunerea unuia dintre "lei"
Pt cine nu a vazut emisiunea : 3 tipi afaceristi ci bani multi te-ar putea finanta cu o anumita suma de bani pt a-ti face sau pt a-ti continua propria afacere.Tu tre sa vii cu planul de afacere , cu cifre , etc si ei hotarasc daca iti dau banii sau nu dar vor si ei o bucata din afacerea ta.
Cocluzia : o noua emisiune unde se duc "fraierii" cu idei bune de afaceri , iar "smecherii " incearca sa ii cam faca .Mai exact , le dai idei de afaceri si ei iti fac o propunere de toata jena.Normal ca facand un plan de afaceri tu tre sa le dai anumite informatii pe care ei , bineinteles le folosesc ca sa-si investeasca banii pe ideile tale practic. La cazul vazut de mine , tipei i-ar fi dat finantare dar sa aiba el 60% din afacerea ei si ea sa aiba 40% , repet , din afacerea ei.Tipa , desteapta , a refuzat .Adica am afacerea mea sau nu ? Dar la cate intrebari i-au pus , cred ca "leul" o sa-si faca aceasta afacere pt ca ea i-a spus de unde procura materialele , pe unde isi vinde marfa etc.
Daca se mai uita careva la emisine , hai sa comentam.