Aveti lentile night and day?

Aveti lentile night and day? | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Aveti lentile night and day?
Daca da, pot fi purtate pana la doua luni daca se dau jos noaptea?
Vad ca au gradul de permeabilitate pt oxigen f mare, de aceea as dori sa-mi iau!
Nu vreau sa dorm cu ele ci sa le am mai mult timp, insa cu caracteristica de care vorbeam!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Sa inteleg ca nu are nimeni?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu am avut focus night&day dar le-am purtat intr-adevar 30 de zile cat scria pe ele. zi si noapte, nu le scoteam.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Trebuie date jos noaptea,ca nu e bine pentru ochi sa stea tot timpul cu ceva pe el.Si oricum trebuie curatate din cand in cand,ca se aduna depuneri.Eu am purtat lentile 6 ani de zile,dar am renuntat la ele.Doar la ocazii le mai port.Si in astia 6 ani dioptria mi-a crescut in loc sa-mi scada.E foarte ine cu ele,recunosc,dar decat sa am probleme mai incolo...Si degeaba se spune ca ochiul poate respira prin ele...Hai sa fim seriosi,ca doar nu au gauri prin ele...Mi-am luat o pereche de ochelari super faini si ii port.Doar la ocazii mai port lentilele.

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Mda si io am avut ,dar intradevar nu dormeam noaptea cu ele(ziua),eu lucram si noaptea in perioada aceea si sunt bune nu ma dureau ochii de la ele...nu mai port acuma pt ca stau acasa cu bebe si port ochelari...
Sper sa iti fiu de folos

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Si eu am avut astfel de lentile de contact si dupa o saptamana le-am scos pentru ca ma deranjau. Aveau o senzatie continua de uscaciune a ochilor si de disconfort. Ideea de a le tine si noaptea nu este prea buna, dupa parerea mea. Depinde si de tine cat de obisnuita esti cu lentilele de contact. Eu nu le recomand.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

nu vreau sa dorm cu ele, insa acest tip de lentile are o permeabilitate f mare a oxigenului.
Ideea e ca daca nu le port 24 de ore pe zi, furnizorul garanteaza o durat de viata de pana la doua luni.
Vroiam sa stiu daca asa e sau daca sunt vorbe in vant!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

eu port lentile de aprox 9 ani si sunt o adepta convinsa. dificultatile/ problemele oculare pot insa apare datorita unei prescriptii incorecte- dioptrii si parametri ai lentilei, raza de curbura/ diametru (cresterea dioptriilor) sau purtarii lentilelor timp prea indelungat,pastrare/curatare necorespunzatoare(infectii, conjunctivite afectiuni ale corneei-groaznic! am tras cateva saptamani de cosmar pe la inceputurile experientei mele cu lentilili cand nu am schimbat la timp lentilele si le-am purtat f mult) incercat o multzime de tipuri si simt cu ai mei woki cum a evoluat technologiaaa NIGHT and DAY mi se par f bune(eu folosesc de la bausch acum)le port cam 16 ore pe zi uneori mai atipesc cu ele putin si nu sunt probleme, alte ori la vreo petrecere, iesire seara, am ramas mai mult dar a doua zi am facut o pauza de cateva ore..profilactic..le schimb cam la o luna-o lun si un pic- perechea asta o am de la anul nou si chiar aku' ma gandesc ca diseara le likidez...nu am dormit insa peste noaptee cu ele..

Mergi la inceput