Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna si de la noi.
Giova, la multi ani sotului tau, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti.
Am vazut ca ati discutat de cantitatile de lapte. Si al meu bea in jur de 500ml pe zi, dar mai are cate un iaurt, o branzica sau cascaval. Stiu ca la controlul de noua luni mi-a zis ca bea prea putin si sa renuntz la o masa si sa ii bag lapte sa ajunga cam la 800ml pe zi. La mese i-am zis ca nu renuntz, ca doar m-am chinuit atat sa le introduc, dar incerc sa-i dau mai mult lapte. Nu prea mi-a reusit schema, vedem ce ne mai zice vineri cand mergem la vaccinul de un an.
Am vazut ca sunt spiridusi care papa si ciorbica si felul doi sau cate doua chestii la o masa. Cred ca asa ar fi ideal, dar eu nu am reusit. La noi si acum Ecaterina nu e in stare sa manance si ciorba si felul doi. Are ciorba la pranz, iar felul doi mai spre seara. Cred ca si Peter seamana cu ea.
AnaS, ma bucur sa aud ca esti multumita de bona si ca si Tibi e fericit. Si chiar o sa ai un program tare fain la serviciu, numai bun pentru o mamica.
Ioana, multumim de aprecieri. Tortul de la ziua lui Peter e facut cu peripetii. Tot am mai intrat pe culinar si sunt niste fete pe acolo care fac niste torturi de iti pica ochii de admiratie si pofta. Iar eu imi propusesem sa fac un tort carusel, in poza parea simplu, dar numai carusel nu a iesit, cand sa pun cupola nu statea sub nici o forma. Asa ca am gaurit bietul tort degeaba si imi venea sa urlu de nervi. Dar am mai bagat niste frisca pe el sa acopar gaurile si in final a fost ok. E un tort cu iaurt si visine, super bun si racoritor. Daca vrei reteta iti trimit link-ul de pe culinar.
Giova si Ioana, cam cate poze ati selectat pentru montaj? Am senzatia ca montajul Ioanei tine mai mult. Ma gandeam ca poate ar trebui sa fac si eu un montaj d'asta sa le trimit la prietenii din tara la care nu am trimis asa de des poze cu Peter. Oare 100 de poze sunt multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Vad ca atzi scris mult si ca a fost o parte din schimbul 3 ieri, care m-a uns la suflet, mai ales dupa o zi infernala pt mine care a culminat cu jigniri si cirtici din aprtea socrului din senin.
Irina- multumesc ca mi-ai tzinut locul aseara, ai spus 99,9% exact ceea ce gandeam si eu referitor si la papa si la idei si libertatea si instinctul fiecarei mame- 1 singur lucru nu ai putu tface pt mine- sa ii zici lui Moni grupa sanguina a Emmei- pe care nu o stiu nici eu inca, sper sa o aflu curand.Noi papam budinci si fructe de la borcanase( 2-3 doar, restul cumaprate), cu legumele i-au placut cam vreo 2-3 luni doar 2-3 feluri de acolo si in rest primeste mincare gatita- si nu consider ca suntem lenese ci ca le dam copiilor c l e place, doar nu o sa fac dresaj cu ea la papa, sa aiba aceleasi gusturi ca mine100% de la 1 an, sa fim seriaose.
Pupici lui Mario- mai vrem poze!
Giova- La multzi ani pt sotz!
Mirela- sanatate lui Dani si multa putere tzie si rabdare, ca va fi bine, of ma doare sufletul cand vad ca nu mai scapi de probleme dar fii tare, va veni soarele si la voi in curand.
Bee- ma bucur ca suntetzi ok si ca atzi trecut de faza grea a bolii, tzie sa itzi revii complet cat mai repede.
Danast- te rog scrie-ne 2 randuri, promit ca zilele astea sa te sun!
Pup restul fetelor si bebeii!

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Deea- pupicei dulci Dariei- tu ai fata mare si desteapta foc, si lasa ca scapatzi voi de chipsuri si popcorn, oricum dc ea reuseste sa bage ceva cu furculitz ain gura, esti super educatoare, o trimti si eu pe emma putzin la tine?Am vazut pozele si sunt super frumoase si eu rveau sa ii iau plansa de desenat si sters Emmei, cred ca maine cel tarziu-pupici !
Diana- super pozele cu Peter si ma bucur ca ne tzii la curent!
Maraki- la noi vreo 2 ziel au fosty cu vant si -27C, acum e soare si -27c, dar sapatamina asta e alerta de frig.Angelos c emai face, mai da-ne vesti!
Toanca- sper sa treaca cu bine peste vaccin Mateias is eu nu i-as scoate o amsa, mai ales ca bea 450 lapet si papa iaurt si brinza zilnic si boi avem 5 mese- 2 de lapte(600) si 3 de solide( dar nu papa constant iaurt sau brinza, ci are zile cand o face si perd super been cand papa si iaurt si lapte si brinza si ou bine).
Andiaro- pupicei si voua si ma bucur ca atzi avut zapada, tzi-a trecut raceala de tot?
Silvi- sa aveti un mini-sejur superb in 2 si mai lasa stresul cu Alain ca va fi ok si ai timp sa stai mereu dupa el, 5 zile nu e mult.Enjoy it ca nu se stie cat de des se va mai intampla sa ia ocazia in viitor si mai ales la PARIS
Dana- petrecere frumoasa si s avetzi o zi minunata!Sa stapinitzi si mobila sanatosi!
Moni si Irina- unde suntetzi?
Nici eu nu ii dau porc,zahar(doar ce e in borcanase) si miere pina la cel putizn 24 luni, consider ca are timp, asa sa guste sigur ca da, in rest totul treptat c anau re sens sa ii incarc si sa ii fortez ficatul.Emma nu vrea insa ficat sub nici o forma, sa vedem dc il prajesc si ii dau sa guste, dc va papa simplu cu muraturi si mamaliga!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

LA MULTI ANI ROXANA!
LA MULTI ANI SELIN!
LA MULTI ANI ANDREW!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!

LA MULTI ANI pentru Clau ... sa traiti fericiti ca in povesti!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Purcelusul meu simpatic n-a vrut azi dacat putina ciorbita la pranz si ceva laptic inainte de culcare.
Giova a rezervat Jean pana la urma la un hotel f frumos, central si ok la pret, daca statea dupa mine pana ma decid eu....
Denisa lasa ca maie putin si scapati si rameneti singurei si se vor normaliza lucrurile, pupici de la noi pt tine si Emma
Mirela, totala poezia, o sa o salvez sa il invat pe Alain cred creste putin mai marisor.
Dana petrecere frumoasa in continuare.
Deea, pupici hotomanei tale si tie si spor la treaba, ne-a fost dor de voi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Giova- cum serbatzi azi?O zi faina sa avetzi!
Silvi-multumim frumos, asa e, cu asta ma consolez si eu, dar sunt hotarata ca pina pelaca sa nu mai soct o vb cu socru', in afara de la revedere si multumesc, nu le zic nimic, nu ii pup, vor sa o faca, treaba lor.Dragos zice ca nu mai vin in canada, eu nu ii mai chem garantat, nu le scriu, nu ii sun, for sure, cum puteam s aimi protejez copilul din burtik, mai mult decat am facut, doar dc ma mutam din casa vreo 3 luni, si dc o faceam iara nu era bine si eram nebuna, asa ca nu stau eu acuma sa ii educ, civilizez si sa iif ac oameni, ca celelalte titluri le au doar de fenta, nu sunt nici parintzisinic ibuncii adveartazi- cum poate sa imi zica socru'meu ca sunt inconstienta, ca mi-am imbolnavit copilul, ca nu am cu ce sa gandesc, ca nu suntem parintzi adevarati,ca treb sa o pazesc, ca cum pot s ail cred pe medic ca nu are nimic dc ea vomita la cateva zile laptele, si etc(de c eii dai lapte dc vezi ca vomita- dar d cnu pap animci toata ziua si apoi urla de foame is nu poate dormi, nu e bine sa ii dau lapte, ca in general nu il mai vomita a 2-a ora, decat aer?)- eu i-am zis ca dc e doctor si atat de bien informat de ce nu gaseste el cauza sau de ce a ajuns el la varsta asta sa ia de 3-4 ori pe zi cate un pumn de pastile?
INTREBARE: sunt astea jigniri si critici, ca ei zic ca nu, sunt doar pareri, sau am luat-o eu razna ca sunt gravida?SI cine sunt ei sa ma judece in deciziile legate de cum cresc copilul?
Daniela- scuze pt ieri- uite scriu aucm vestiel d eieri d ela medic.
EMMA- in afara de muci si un pic de mucus, care i se stringe in gat de la muci si asta ii declanseaza vomitatul dar rar al laptelui, si lipsa de papa, nu are nimic, e perfect ok, va merge pe 28 febr sa facem vaccinul de hepatita A siB si la 15luni alte vaccinuri(3)-treb sa vad care, am lista acasa.Deci eu nu ii dau nimic emmei, pt ca deja e mai bine si azi pina acum deja papase la gradi iaurtul si er atare vesela, am tzinut-o acasa luni si martzi cu mine.
EU_-testele de down si trisomie negative, eu tot cu 55 kg, tensiune ok, toate bune deocamdata, pina ma vad pe 19 febr cu endocrinologul sa vedem ce e cu tiroida, pe 23 febr mergem la eco morfologica, sa vedem pe bb , ar fi treb vinerea viitoare pe 17 dar nu aveau locuri la ora dorita de noi si asa emai bine pe 23, va fi si mai marisor.
Cam atat despre noi, merg inapoi la work.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Pai... si io sunt putin in categoria leneselor.
Bianca, ti-ai spus parerea, incercand sa ti-o impui, de fapt, si jignind in acelasi timp. Vreau sa cred ca nu asta a fost intentia ta. S-a spus fffff clar ca fiecare mamica face cum crede. Cine nu stie cum sa faca, vine aici si intreaba, are pediatru, avem carti... nu?

Imi pare rau ca vezi asta, eu chiar mi-am spus pararea si mi-am sustinut-o...cat despre jigniri...cred ca ar trebui sa te uiti mai bine, nu stiu cine pe cine a jignit.
Sau daca am jicnit pe cineva pt ca eu asta cred, imi pare rau.
Dar, cum altele si-au spus pararea, mi-am spus-o si eu!!
Deea, la Daria, e o frumoasa.
Dana, asteptam poze cu sarbatorita
Silvi..deci te distrezi...ce bine de tine...nu ai loc si pt mine in bagaj?.
Si nu mai stiu ce am vrut sa spun..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici!
Am sosit si eu acasa , sunt zombie ,dupa o zi de kk-o la birou dar am pus pe tapet problema secretarei si cica vineri ne dau raspunsul - sper ca ok-ul sa angajam una. Pai mi-au zis italienii astia care-s aci (sunt tot timpul ,vreo 5 sunt acum - tehnicieni si alti bagatori de seama) ca in Italia sunt 2 tipe la contabilitate ,plus sefa lor ,plus salariile le face o firma externa Si alea nu fac nici secretariat nici, facturari ...
Azi am zis ca ma sparg de ras, ca a zis unul dintre ingineri la telefon uneia care tot suna si s-a plans ca nu raspundea nimeni ieri dupamiaza,ca ... "dupa ora 16,30 nu mai e nimeni, ca pleaca centralista acasa ... aia fiind eu
Facem haz de necaz
Si am papat azi o placinta cu varza super Ne-a adus tatal unuia din ingineri mai multe si au halit si italienii en gros - n-au mai mancat ei asa ceva! Tare imi plac toti italienii astia - e si o tipa acum,sunt tare simpatici,vorbareti,chiar imi era dor ... ca sunt genul celor cu care am lucrat 6 ani,de fapt cred ca si asta conteaza - sunt din aceeasi regiune,foarte aproape oraselele,vreo 5-10 km ! In schimb patronul ala unde lucrai 2 ani era un scortzos care vorbea non stop - acelasi discurs ,noroc ca nu prea aveam audienta cu el! Bine ca am plecat de acolo

Si azi am citit tot tot,dar n-am apucat sa va si raspund,de fapt nici nu ma fortzez,ca altfel nu mai apuc sa termin lucrul!
Strumfa e ok,tocmai am trimis-o cu taica-meu in apartament la frate-meu,ca afara n-a scos-o mami azi - e vant
Husbandu' e la cumparaturi,asa ca pana sta tatti cu ea profit si ma arunc in pat.
Dar apropo de mese ... la noi
La trezire 7/8/9 depinde laptic 50/100/150 ml sau deloc ,apoi pufuleti sau nu ...
Pe la 10/11 piure de fructe cu cereale (azi ananas din compot cu banana cica i-a dat - cum o fi fost???)
Pe la 14/15/16 depinde supa si/sau piureu de legume saua alta mancare gatita - azi un borcan de lenesa (Bianca cred ca ramai in istoria sectei ) cu ceva mazare cu morcovi ,dar asta era mic de 125 g asa ca a bagat si cateva bucatoaie de cascaval,plus pufuletzi
Pe la 17 cand vin eu acasa mai baga din portia mea cate ceva (asta e masa nou introdusa de ea) - azi cateva linguri (4-5)de supa de ou,plus oleaca dintr-un galbenus - nu i l-am dat pe tot ca eu ce frast mai mancam ??? - si in plus a cerut un mar de pe masa,i-am taoat o bucata cu coaja si rontaie din el de vreo juma' de ora - l-a si dus cu ea
Pe la 20/21 mai papa de obicei o farfurioara de cereale instant cu sau fara iaurt inclus ,sau cine stie ce de-a nostru ... ori branza dulce cu fructe, ce mai nimerim si noi
Pe la 22/23 sau cand binevoieste sa adoarma mai baga 50/100/150 ml de lapte sau deloc ,dupa caz ...
INTRE mese suc de grape si lamaie sau din care e,apa sau rar de tot ... lapte. Plus ce mai ii pica in mana ... cozonac,cioco,asat daca ne vede pe noi,sau le vede undeva.
In total vad ca iasa 4 mese + 2 "de lapte" ,ca daca le-as pune si pe alea "de suc" m-ati fugari de p-aci

No ca m-am lungit in ultimu' hal...
Si tot n-am raspuns la nimeni Mai incolo ... fug in pat ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am o intrebare la voi...
Ce ziceti de mamaliga cu lapte seara? Oare merge??
Am vazut in pozele lui Deea ceva cu lapte si m-a dus gandul la mamaliga cu lapte.
Poate asha o sa bea si laptele de alimentara ca altfel nu am sanse

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost la cumparatuiri, v-am citit, asa mai pe doiagonala.
Diana vreau un link sa vad pozele de la ziua lui Peter.
Eu nu stiu cate poze am pus, parca 90, montajul tine 3,20 min. Cantecul era de 3,35 min.Dar la mine pozele se vad doar 2 sec. si Clau mi-a zis ca trec prea repede in comparatie cu cantecul, asa ca acum lucrez la retusat.
Denisa da-i naibii de socrii. lasa-i ca pleaca peste 3 zile, mai suporta putin, nu-ti mai fa draci si nervi ca nu merita.
Silvia super fain.

De maine incep cura cu Herbalife.
La sf.lunii ferb. mergem la Milano .

Cum nu avem inca ap. trecut pe numele nostru, azi i-a zis lui Clau unul dintre sefi ca platesc ei toate facturile catre gaz, curent, apa .
Ne-am, scos super fain. daca ar stii ei ca fact. la gaz a venit de 4 mil.....
De acum bag vasele zilnic in masina de spalat, nu doar 1-2/sapt.

Fug sa tai fructele, si sa vedem ce pizza comandam.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput