Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !! Vladimir

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA NU TE CREDE BURICUL PAMANTULUI BRE
IMI IMAGINEZ CE ERA DACA AVEAM MESSUL DESCHIS CRED CA E PLIN DE OFF LINE

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Pai mai Moni daca te-ai laudat ca le-ai descoperit ce sa-ti facem? Asta e! Pupici.

La multi ani Vladimir!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI VLADIMIR
... CA NU MAI RETIN DACA AM SCRIS SAU NUMAI AM VRUT

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,CRED CA INTUIESTI BINE,CE SA FAC DACA-S BABA CURIOASA???????DAR SINCER VREAU SA STIU SI EU CU CINE STAU DE VB...
DANA SI EU AM VOTAT PT CARTE SI BANI*CD

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, asta nu e barfa.
Mie mi se pare important sa stim cine a facut asa ceva.
Sau poate persoana respectiva are curaj si recunoaste singura, cerandu-si scuze.
Ar fi mai frumos asa.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

carte + bani - Giova, Nicole, DanaE, Anasebe, Moni, Toanca, TIoana, Raluca, Acina, Mirela - 10 voturi

tricicleta + bani - Biancas - 1 vot
----------------

Mirela , scuze!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana, nu e una singura ci mai multe. 4 parca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ce faci Dana joci la cacialma? Poate Moni nu a intuit bine, vrei sa se dea singura de gol persoana respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI VLADIMIR!
Intru si eu pe net mai de dimineata si abia acum am reusit sa termin tot ce s-a scris. SI iar m-am ingrozit, desi..........Daca tot nu ne place barfa la niciuna, nu trebuiau sa apara atatea pagini scrise cu supozitii despre cine, ce si cum. . Concluzia? Ne place barfa la toate (si va rog din suflet sa-mi iertati aceasta afirmatie). Dar e o diferenta intre barfa nevinovata si cea rautacioasa, vorbele rele, invidia, rautatea gratuita.
Si Nico, din tot sufletul te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, pun si eu o intrebare ca un om care n-are cum sa stie ce-i in sufletul tau, la fel cum n-am cum sa stiu ce si cum s-a vorbit despre puiuta ta: "esti sigura ca vorbele care le-ai auzit despre Daria, cum ca e micuta si firava, au fost spuse cu rea intentie si rautate?" Intreb asta, fiindca cine ti-a trimis mesajul, cu siguranta a facut-o din rautate si din dorinta de a te rani. Tu stii bine, cat de minunata e fetita ta si n-ai nevoie de nimeni sa-ti spuna una sau alta. EU o cunosc "pe viu" pe Dariuca, ca doar ultima data ne-am vazut la petrecerea lui Tibi, stiu ca tie ti se parea un pui mic pe langa restul "babanilor", dar mai stii ce ti-am zis? Cine poate sa spuna care e mai "normal" sau mai "bine facut"? Cei "micuti" de 8-9 kg sau cei "mari" de 12-13 kg si x (80 si ceva cm)?
Bianca, dupa mine mamaliga e o mancare usoara. Cu branza si smantana/iaurt e super ok. CAt despre lapte+ cacao.............MAi bine ramai momentan pe lapte praf, daca nu vrea copilul altfel. Mi se pare prea repede pentru cacao. Sanatate lui Dani.
Eu votez pt carte+ bani.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput