Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu n-o stiu pe crazy Frog. e faina? merita banii?

I-am trimis PM lui Witchie acum astept raspuns.

Marco tot doarme, ce ma fac cu el de-l duc la gradi? ca asta va dormi cat sta acolo. Daca se trezeste la 8.30 vad ca nu rezista pana la 12.
intr-o zi s-a trezit la 7.30 si mi-a picat ca eroul la 12.30. atunci a fost ok, dar acum....

Si eu cam mor de foame, am bagt niste fructe si un baton de cioco, dar numai mai incolo vreau sa-mi fac un alt shake. Iar diseara papa cu Clau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Moni se vede ca ai cuscra la SRI.
zi-ne si noua.

Mirela si Marco se joaca singur, ma chiama doar cand nu se descurca: a picat undeva, sau mai nou ii pica pe el jucariile mari sau ghivecele de flori. ca la cat e de cuminte....

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni vrem si noi sa stim
Giova e super misto un clip cu Crazy Frog la MTV E o broasca pe un motor si e haioasa rau de tot cum face. Ca jucarie nu stiu ce sa spun, ar fi tare sa scoata sunetele din clip
Despre conversatiile cu AndreeaC stiu ca cineva le.a copiat si le-a dat tatalui Mariucai.
Mirela numai de belele dai S.a ars si Robert la deget ieri, a vrut sa scoata o tava din cuptor si pt. ca nu avea manusi, nu s.a descurcat bine cu carpa de bucatarie ( la rest ) L-am trimis la sv cu doua manusi mari de bucatarie, avea o basica urata la deget.....revin...e Angelo singur prin dormitor.....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fii-miu doarme de la 10juma.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ano de 3 ore?si mai doarme azi inca o data,sau asa doarme el o sg data pe zi?e super asa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ano, pai e pt prima oara cand doarme asa. Cred ca o sa mai traga juma de ora de somn pe afara.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Am primit PM de la Witchie:
"Din cate stiu eu Tudor nu a primit un astfel de cd."

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Sunt iar nervoasa, ca Diana mai nou nu vrea sa doarma nici dimineatza, nici dupa-masa, iar seara pe la 19 e rupta de oboseala. Ce o fi avand? In fine, avem 4 dinti sus si 2 jos, sunt curioasa care urmeaza..
Giova, l-am vazut pe ginerica, doarme ca un scump, iti vine sa-l papi .
DanaE, zau ca subscriu ce a zis Anasebe: SUNT GEMENE??
Iar cu discutile: Moni , daca stii cine sunt, trimite-mi pe PM, ca turb de curiozitate. Asta daca nu vrei sa dai nume direct...
Ii fac papa acum, pui cu broccoli si mamaliga fiarta in lapte, ieri mi-a refuzat bunatate de spanac cu ou, nu-i place, ce ma fac?

Si of-topic: am plans doar eu stiu cate nopti pt ca Diana nu era ok, m-am zbatut cum zice si Ioana sa pape fiecare ml de lapte sa creasca, cu mancarea, linguritza dupa linguritza era o victorie. Si o inteleg perfect pe Nico, ea poate n-a zis mai multe ca e o finutza..dar si ea a trecut prin aceleasi stari. Asa ca n-as avea inima sa barfesc un copil prematur (nici unul nascut normal, toate de aici suntem mame si ne doare).
Va las, ca am treaba multa, intru mai incolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am venit si noi de-afara.

Moni, eu chiar as vrea sa stiu. Imi spui???

Anasol, am fost si eu la centrul foto de care-ti spuneam si cica nu fac. Ma voi duce si-n alte parti.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI FRUMOSULUI VLADIMIR!! SA CRESTI MASRE, SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput