Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mirela...am vazut si eu pe net chestia asta cu inaltimea dar nu mi se pare relevanta.
Daca ar fi cum scria acolo, Dani ar avea 1.76, iar Sandra 1.63.
Socrul meu are 1.75, soacra la fel si sotul 1.82
La cat de inalta e Sandra acum...(avea 1.38 in toamna...eu sper sa nu se opreasca la 1.63 sa se faca de 1.70)
Multumim de pont
Nu mi-a raspuns nimeni cu mamamiga cu lapte...
Oachi, e 298.... ce mai 3 mil...se strange foarte ushor si are si maner de prins si de carat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

oachi am dat 170 si e primii pasii dar sunt super multumita

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aaaaaaaaaa scuze se inchide cu piciorul

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Ma intereseaza sa fie cit de cit usor si sa se inchida si deschida usor. Ca il car 4 etaje . Si m-am saturat sa ies cu Razvan in brate.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Copii vostrii cand se trezesc se trezesc plangand????
Dani da si fug la el si acum stau pe ganduri daca e bine ce fac sau daca am facut bine pana acum ca am fugit la el cum incepea sa planga. De multe ori plange dupa 40 minute in somn si merg la el sa ii bag biberonul e e somnoros si cand ma vede nu mai vrea sa doarma intotdeuna, plange cu lacrimi...
Ce ziceti? Cum e mai bine? Sa il las sa planga??? Dimineata cand se trezeste plange si trebuie sa ii dau laptele. Odata l-am scos din dormitor si asha crize imi face..(el acolo bea laptele dimineata, dupa care daca se trezeste pe la 7 mai doarme pana pe la 9)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Oachi, ia-ti un sport simplu dinala ieftin ca numai alea sunt ushoare. Asta Chico e chiar greu, eu nu l-as cara 4 etaje. E el mic si se face mic dar nu e asha ushor.. Mi se pare ca are 13 kg parca asha scria pe cutie...Eu nu as putea cara atata

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

7 februarie
Selin
Roxana Elena `
Andrew Kyle
`

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

LA MULTI ANI,
ROXANA,
SELIN,
ANDREW
SA ADUCETI MULTA BUCURIE SI FERICIRE FAMILIILOR VOASTRE. SA AVETI PARTE DE SANATATE SI MULTE... JUCARII!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

La multi multi ani,Roxana!
La multi multi ani,Selin!
La multi multi ani,Andrew!
Va dorim o viata plina de veselie si bucurie!

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana e zombie de somn,dar n-a vrut sa se culce pe la vreo 19,30-20 cand am incercat,asa ca o mai tinem pana pe la 21 .
A baut si un bibe de lapte de 150 ml acum vreo juma de ora
Acum a bagat galbenusul fiert "intre" de la un ou si un pic de albus (nu i l-am dat pe tot,ca nici mie nu-mi place in mod deosebit)
A mai rontzait o saratzea d-aia OZN si a papat si cereale instant,dar i-a pus portie un pic mai mica decat de obicei,de teama ca nu vrea.
BIANCA ai dreptate ca papa Diana mai putin odata si mai des,dar sa stii ca baga si un borcan de 200 g odata ,iar cand e supa care ii place,o farfurie plina din aia de a ei.
In primul rand imi seamana ca si eu mananc la fel si e si mai sanatos sa mananci putin si des,ca nu se labartzeaza stomacul Poate de aia sunt si acum extraplata la burtica. Dar si cand bag odata 2 farfurii pline cu ciorba de fasole uscata sau altceva buuuun ... atunci sa vezi ce ma umflu Pe bune, am perioade si cand bag ca o sparta ,mai ales daca e ceva ce imi place! Mai rar,dar bag! Dar in principiu,ma satur foarte repede si mi se face foame la fel de repede
BEE fain ca ai fost la zapada,dar pacat ca n-ai fost 100% ok! POZE????
ANAM parca nu ai scris azi,nu? Cum mai e Clara cu dermatita?
MIRELUS ce sa iti mai zic,lasa bine ca vine mama ta ,te mai ajuta...
Da' ce sa zic,ce m-a ajutat azi tati A stat numai juma de ora dincolo si a revenit ,a dat tare la TV la stiri ,mai tare ca Ghitza si degeaba ii zic de 10 ori sa dea mai incet ca imi da IGNORE ,plus ca Diana cand aude muzica sau vorbit tare la Tv mai tare ingana si bodogane si ea si eu vreau linisteeeeeeeee
Si macar la Ghitza urlu de 2 ori sa dea mai incet si se executa (dupa ce imi zice cateva si ne mai si bine cateodata) Si degeaba ma duc in camera ailalta ca se aude si prin pereti de imi vine sa Si dupa ce aude stirile de la 7 la Antena 1 trebuie sa le mai aud odata tot pe alea pe la 23 ,pe urma incepe circul de pe la astea tip OTV Asta in caz ca nu baga vreun "film" cu zgomote cat mai nasoale.Am impresia ca special le alege pentru nervii mei ferfenitza
Nu mai pun la socoteala zbieretele si racnetele de personalitate puternica in devenire ...
Dupa o zi intre telefoane,skype,dat buzna unul si altul pe usa ,da-mi aia,fa aia,ce-i aia .... si kg de hartzoage in asteptare e super sa gasesti si tonele de jucarii imprastiate pe jos si sa o scoti de dupa perdele,de sub birou,sa o hashai de la wc,cosul de gunoi, prize etc.
SILVI am umplut si eu a doua cutie cu jucarii (am golit sertarul ca numai le arunca afara din el) si am pus-o sub patutz.Am mai lasat doar cateva afara . Sper sa ii plac piticutzii lui Alain,Dianei inca ii plac,mai ales Mutulica "piticu' cu urechi"
Acum e super extra zombie,zbiara din orice,se clatina .... mergem sa incercam nani,sper sa vrea,macar acum!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput