Menstruatia dupa alaptare
Raspunsuri - Pagina 2
crisia spune:
Buna!
Eu am alaptat pana la 4 luni si dupa o luna jumatate mi-a venit
ciclul. Oricum, daca vrei sa fii linistita consulta un medic.
Eu auzisem ca te reglezi dupa nastere, dar se pare ca la mine nu e cazul, a durat tot 7 zile ...La voi cum a fost?
Anina_n spune:
Eu alaptam si mi-a venit la 5 luni dupa nastere. Unei prietene i-a venit la 10 luni dupa nastere, tot in timp ce alapta. Difera de la un organism la altul.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)
mirela.mustaciosu spune:
Eu alaptam cand s-a reinstalat ciclul menstrual - la 6 luni dupa nastere. Dar stiu femei care au alaptat un an si un an n-au avut ciclu. E mai bine sa discuti cu medicul tau, oricum trebuie sa faci un control ginecologic cam la 6 - 7 luni dupa nastere. Nu cred ca ar fi un motiv de ingrijorare, dar e bine sa te vada un medic. Sanatate!
Andruska spune:
Eu l-am alaptat 9 luni pe Andrei si mi-a venit dupa 7 luni - . Deci nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi.
Sa iti traiasca bb-ul,
Andra si bb Andrei
VASIA spune:
Eu il alaptez inca pe Rares (6 luni) dar ciclul mi-a venit dupa 4 luni si 10zile.La inceput cam anemic dar luna trecuta deja a fost ok.Mi-a venit ,desi il alaptez si acum la fiecare masa,deci...Cred ca depinde de organism.Mie mi-a parut bine ca am ciclu ptr. ca din acel moment am inceput sa slabesc fara nici o dieta.Pur si simplu am inceput sa ma ....subtiez.E adevarat ca fac aerobic dar de la 2 luni de la nastere faceam fitness si nimic...Nu slabeam,dimpotriva am pus 3 kg pe mine din cauza alaptatului.Acum am 4-5 kg fata de cele normale si ma simt mai bine.Asa ca haaaaaai ciclule!!!!
Cristina si Rares
Marianar spune:
Eu am alaptat 4 luni iar menstruatia mi-a venit la 3 luni dupa nastere, deci mai alaptam. Mai bine consulta un medic care sigur te va lamuri.
Pupici!
acs spune:
Nu te ingrijora. E normal sa nu ai menstruatie cat timp alaptezi, cum tot normal e sa si ai.
Mie personal mi-a revenit menstruatia cam la o luna dupa ce fetita mea a inceput sa manance si altceva in afara de lapte (adica la 7 luni dupa nastere). Si eu incepusem sa-mi fac probleme. Dar doctorita pe care am consultat-o mi-a spus ca totul e in regula, deci normal.
Multa sanatate,
Manuela
dara spune:
Mie mi-a venit la cinci luni si o saptamana in urma unui puternic stres. Tocmai sunt in acea perioada. Inca alaptez exclusiv la san. Du-te la doctor, zic si eu...