Dr. Bucur - Giulesti
buna sunt bety si as dori sa-mi spuna cineva despre dr BUCUR de la giulesti va rog
Raspunsuri
miruna28 spune:
am fost la ea de cateva ori (vreo 4-5 ) pentru controale de rutina si mereu mi-a facut eco.transv. si mi-a recoltat ptr.culturi col si papa nicolau; atenta, draguta,profesionista, tanara.
dadap spune:
E doctorita cu care o sa nasc curind si cea care mi-a supravegheat sarcina de la inceput.
E super ok - eu am mare incredere in ea. Am citeva colege care au nascut cu ea si au fost foarte multumite.
Singura mea nemultumire este ca astepti foarte mult la consultatii - chiar si 2-3 ore. Dar nu din cauza ca e ea neserioasa ci din cauza ca merge la nasteri si isi vede foarte riguros de treaba - chiar daca dupa aceea sta pina la 12 noaptea sa isi termine consultatiile.
Daca ai nevoie de informatii mai concrete spune-mi.
Dada
38
andradap spune:
O sa merg si eu la aceasta doctorita, la recomandarile mai multor medici (neurologi si neonatologi, pe care-i cunosc personal)... Pana acum am fost la un alt medic, dar daca aceasta doctorita mi-a fost recomandata cu caldura de toti... am zis ca fac ce-i mai bine pt. puiul meu!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
cecilia L spune:
Buna.Si eu merg la ea din septembrie 2006.In octombrie mi-a facut o histeroscopie iar in decembrie am ramas insarcinata. Inainte de a merge la ea, am fost la Dr Bechir.Parerea mea este ca sunt amandoua niste profesioniste. Eu pot sa spun ca datorita lor sunt acum ffff fericita ca o sa am un bebe, pe care il astept de 5 ani, perioada in care am schimbat ceva medici. Si Bucur si Bechir mie mi-au inspirat incredere, de fapt nu cred ca as avea curaj sa mai merg la alt medic. Eu o sa merg in continuare la Dr Bechir deoarece dr. Bucur este ffff aglomerata si nu reusesc sa prind programare la ea la cabinet.La spital eu nu mai merg, am asteptat ultima data 4 ore, este adevarat ca a avut o nastere.P_refer sa merg la cabinet decat sa astept cu orele, si este si fff aglomerat, mai sunt si alti medici care consulta in aceasi zi la Giulesti, iar sala de asteptare este mica, nu ai aer..........Concluzia este o doctora super ok, cu mine a avut toata rabdarea din lume si s-a comportat fff frumos.
Roxana Claudia spune:
Bety - madam Bucur este ginecoloaga mea de vreo 3 ani. Este grozava, am nascut cu ea si a doua oara tot cu ea voi naste. Numai de bine despre doctorita Bucur!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Maryela spune:
E super o.k. O profesionista si un om adevarat.Eu am nascut cu ea acum 3 saptamani si de-a lungul lunilor de sarcina am simtit-o preocupata de starea mea si a bebelului.
Singura problema e ca e cam ocupata.
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)