Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

tot vorbeati de herpes ieri..mi-a iesit o mandrete in barba...durerooos

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

LuciaZ . Pe mine sa stii ca statul la servici nu ma impiedica sa ma gandesc non-stop la bb. Mi-e greu sa ma abtin cateodata ca imi vine sa vorbesc cu burtik si mi-e sa nu ma creada astia nebuna de legat ca vb singura!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza fetelor. Pe mine m-au apucat din nou gretzurile si durerea de rinichi drept, deci raman la concluzia mea ca am piatra la rinichi. Nu stiu cum se poate investiga acest lucru fara radiografie, stie cineva? Mai grav e ca abia am terminat antibioticul si m-am luat iar. Nu vreau sa ma indop cu pastile, e ceva daca incerc sa suport in sarcina durerile si investighez dupa ce nasc? Se poate inrautati situatia grav?

Felicitari fetelor cu rezultate bune la TT si fetelor care au aflat sexul puiutului, mi-ar placea sa gasesc si eu pe cineva sa-mi spuna ceva chiar si cu riscul ca nu e 100% sigur. Dar lasa ca aflu si eu la 20 sapt. (sper).

Voi cum va mai simtiti?

Nikole mananca dulciuri daca poti, eu una nu pot pune dulce in gura. Miere e foarte buna.

Barzuca da-i inainte cu lamaie.

Siom cum adica herpes in barba??? Eu stiam ca astea ies doar la buza sau Doamne fereste Herpes genital. Esti sigura ca nu doar un cos?

Va pup.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Luna, din nefericire mie imi ies si in barba si in nas (sau pe nas). nu stiu daca e normal sau ar trebui sa ma simt speciala. vorbeam serios cand spuneam ca sunt experta in herpes. mereu am avut probleme. a fost mai bine dupa tratamentul cu aciclovir, dar de cand am ramas insarcinata au inceput iar sa iasa in serie

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Buna burtici!

Vorbeati asa frumos de burticutze, ca mi s-a facut pofta sa ma uit si eu la a mea....mda....bebe deocamdata e ascuns in transee, dupa valurile de sunculitze de pe burtica. Chiar ma gandeam, acum mai bine de 6 luni de zile aveam 65 de Kg si eram taaaare nemultumita de felul cum aratam (1,69m) Imediat dupa ce am ramas insarcinata, am avut o pofta fantastica de mancare, eram mai tot timpul cu capul in frigider....am pus 10 Kg in cateva saptamani...mai era si vara, deja nu ma mai incapea nimic! Incepusem sa iau Elevit la indicatiile dr. super-meseriase la vremea aceea, cand eu ii cerusem doar sa-mi prescrie acid folic....In fine, am pierdut atunci sarcina ...dar nu si kilogramele in plus. Asa ca sunt "fericita posesoare" a 73 de kg cu tot cu haine si a unei burtici pe masura (inca inainte de-a ramane gravida a doua oara, oamenii ma intrebau senini: ce e baiat sau fetita? )
Dar, ce mai conteaza fetelor? Puiul sa fie sanatos, atat ma rog la Dumnezeu, el e cel mai important!
Si apropos de tatici "obsedati" dupa puii lor, al meu sot ma roaga cateodata, mai in gluma mai in serios, sa i-l mai dau si lui sa-l creasca, imi mangaie burtica si-l mai "asculta" cu urechea, dezaprobator: "Aaaaa....deci asa a facut, si tu ce i-ai zis? Ihim..., te-a tinut nemancat. Lasa ca are tati grija de tine, te ia la fotbal te duce, iti face, iti drege....." si uite-asa trancane cate o jumate de ora, ii promite lui "fiu-sau" cate in luna si in stele, deja e topit dupa el!
Aualeeeeeu, cat am scris. E timpul sa ma opresc! Gata, v-am pupat, o iau din loc!

bebe mic din burtik www.dropshots.com/day.php?userid=239570&cdate=20070130&ctime=190014" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=239570&cdate=20070130&ctime=190014

Joujou10 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare butrici!
andicu ma bucur pt tt-ul tau,am sunat la laborator se pare ca si al meu e bine dar abia mai incolo imi dau rezultatul,va anunt atunci.
nikole ce ma bucur ca am mai auzit de tine,mai creste putin doza de dulciuri pe zi,hai ca nu e asa greu!
andutzy felicitari pt baietel tie si celorlalte fete care au fost la eco si au vazut ca totul e bine!

eu din pacate nu am cu ce sa ma laud,durerile mele au devenit insuportabile,l-am sunat pe medic in ungaria, saracul pleaca in concediu vineri,maine are fff mult de lucru ca si ultima zi, si incearca sa ma introduca in program.nu pot sa stau asa si sa astept nu stiu ce....vrea sa ma puna la ceva aparat care masoara contractilitatea uterului,sincer aici in spital nu am vazut asa ceva, ca sa vada ce sa iau mai departe.nu mai dorm noaptea.... asta e, sper sa vin cu vesti bune.
va pup pe toate ca ma duc iar in pat la tricotat.
vestea buna e ca sotul imi aduce zilele astea un laptop sa pot avea legatura cu voi si in pat.e un inger asa-i?

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alina, imi pare tare rau ca nu te simt bine. Nu te panica, o sa vezi ca totul va fi bine!
Iti tin pumnii sa te poata primii dr la control inainte sa plece in concediu.
Multa sanatate si numai bine.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu am luat osciloccoccinum cand am fost racita , nu este contraindicat.la fel tantum verde, pastile de supt si sprey de gat, paracetamol, scobutil, algocalmin, toate sunt SAFE.

Pupici!S-a mai organizat vreo intalnire?

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna ziua, ca dimineata a trecut.

andutzy, felicitari pentru baietel!

Atit am tinut minte. Ah, si felicitari tuturor pentru rezultatele bune la TT! Aseara in loc sa ma culc la 9 cum procedez de obicei am stat pina la fabuloasa ora 10, asa ca azi mi-e somn destul de tare. Inca un pic si plec acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina nu te panica, te pup si sa vezi ca ai sa fii bine. Ai grija de tine.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput