Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Mama cate a-ti scos capul al iveala,bine a-ti venit si mi-as dori sa si ramaneti sa fiti si active,nu inteleg supararile voastre privind faptul ca nu a-ti fost bagate in seama,sa stiti ca si mie care sunt cat de cat activa,nu mi se raspunde si le aduc fetelor aminte o data de doua ori pana ami raspund,si io am lipsit o perioada si nu s-a intrebat de mine,iar cand am revenit am mentionat faptul ca nu mi s-a dus dorul.Si scriu in continuare aici,unde-s adevaratele BUCURII.

In ceea ce a propus Mexxa sunt in totalitate de acord,pentru ce sa mai ramana pe lista niste fete care au decis de buna voie sa plece de la noi,s-au dus la bucuriile "inteligente".
A se intelege ne referim strict la acele fete care au plecat fara sa anunte retragerea lor de aici.
In ceea ce priveste fetele care posteaza in ambele locuri nu am nimic impotriva,mi se pare normal si le respect decizia,s-au legat prietenii.

Hai sa va povestesc ce am facut eu azi:

Mi-am facut abonament la "CArdio",am facut baiatului abonament la piscina,am fost cu cainele la doctor sa-i curate glandele,am facut programare copilului la o clinica sa-l vada o doctorita englezoaica si sa-i refaca analizele,ptr ca i-a trecut Klepsiella dar acum are alta in urina,iar eu nu cred nimic.Asistenta imi promisese ca o sa trimita la doua laboratoare nu a trimis decat la unul si nici nu erau prea sigure asa ca au zis ca o sa vina sa-i ia iara.M-am decis sa le schimb,m-am saturat sa-i dea copilului antibiotic.

Fetelor si io va promit sa va raspund,numai ca de mlte ori sunt cu bebe in brate si nu pot sa-mi notez cui trebuie,ca de tinut minte nici pomeneala.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

bine e de preferat sa il duci la un doctor sa il vada pentru ca fiecare dermatita se trateaza alfel. oricum pe prospect la elocom am citit ca e pt mai multe forme de dermatita.
stai ca ma uit si iti zic

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

uite www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1632" target="_blank">aici

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Am si eu o intrebare: am tot amanat diversificarea (de fapt ii pun cereale in lapticul de seara) din cauza administrarii antibioticului. Vi se pare tarziu sa incepem la 4 luni si 3 saptamani, in conditiile in care este alimentat artificial?

Adriana mica eu vreau sa-i incep diversificarea lui Tudor pe la 5 luni. El este umflatel (o sa-l cantarim joi, la vaccinul de patru luni) si mananca inca foarte bine formula. Pediatrul a zis ca-i ok si la 5 luni si jumatate- 6. Asa ca eu nu ma agit cu diversificare. O sa incepem cand ne intoarcem din Romania.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicole2005

uite www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1632" target="_blank">aici

Nicole saru-mana mult. Dupa prospect am fugit si eu, dupa ce mi-ai spus de crema. Da, o sa-l duc musai la dermatolog, mai ales ca deja am folosit ceva hidrocortizon si nu as vrea sa-i mai dau decat cu avizul medicului (desi si prima oara la fel i-am dat).

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Flavia, Maria s-a nascut cu 3.200 gr. si cred cand o sa implineasca 4 luni, sa aiba vreo 5.800 gr. Deci 2.600 gr. in 4 luni. De maine incepem cu putin suculet de morcov. Am facut comanda de morcov de la tata din gradina.
Noapte buna! Eu mi-am format programul de somn dupa Maria. Asta e!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Va mai spun cateva vorbe legat de ce s-a intamplat atunci cu Tudor.
Voiam in primul rand sa va multumesc pentru sustinere. Acum, cand privesc in urma, imi simt sufletul plin de fericire. Totul este OK.
A fost, a trecut, m-a schimbat mult.
Am reusit sa apreciez ziua de azi, sa-mi zic "ei si, este o simpla dermatita, nu-i un capat de tara", m-a apropiat mult de esentele tari-prematuri (cred ca am inteles ce inseamna sa ai incertitudinea ca bebele tau este ok, sau ma rog, nu stiu nici eu de ce...pur si simplu asa am simtit ... ca iubesc bebei mici si luptatori).

Oricum faptul ca am postat atunci m-a ajutat sa ma descarc. In afara de Alex (sotul meu) nimeni nu a stiut nimic. Mama ma intreba de bebe si eu cu lacrimi in ochi ii spuneam ca este bine. Cred ca de fapt d-asta am simti nevoia sa va scriu voua. Sa ma descarc. Sa scriu si sa las acolo toata amaraciunea mea. Si a mers. M-am eliberat de toate gandurile rele.
Gata, a trecut, noi suntem bine. Asta-i cel mai important acum.

Va pup mult

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alipiticot, esti departe la CUG. A cata statie din Podul Ros? Eu la prima statie stau. Greu cu copilasii, te inteleg, dar sa stii ca e mai bine cand sunt mai apropiati de varsta. Eu asa cred. Cresc si trec prin toatele etapele aproape amandoi odata.
Lullabay parca sta in Nicolina. Unde in Nicolina? I sau II?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetele din Iasi, s-a stabilit pe maine intalnire in parcul din spatele blocului Gulliver, ora 13:30.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

adriana mica darius al meu(zis s dudumici)la 4 luni avea 7.220 s pediatra azis savem rabdare cdiversificarea macar pana la 5 luni c nui tarziu
flavia darius s nascut de 3.410 kg s am iesit din spital cu 3.050kg acum la 4 luni avea 7.220 s eu imi faceam griji cand citeam aici ce greutate au ceilalti bbei dar atata rimp cat ii in grafic e ok pt mine(papa exclusiv san)
fetele care vati smtit neglijate incercati acelasi lcru lam patit s eu dar eu sunt un rac incapatanat s nu mam dat batuta.In afara de perioadele cat nu am avut internet am postat zilnic s de multe ori nu mi sa raspuns(invitam la cafea cum e obiceiul aici s nu ma baga nimeni in seama s uite cin final am reusit)s mai cred c atunci cand nuu stii ceva nu iti dai cu parerea s de aceea fetele nu au raspuns
eu sunt un pic mai insistenta daca imi place ceva
eu personal consider c toate mamicile de bucurii sunt niste super mamici s de aceea eu le-am nomonalizat pe toate fara nici o exceptie
imi pare rau de cele care erau active s au plecat dar fiecare e liber s aleaga
am plecat am o chemare urgenta de la dudumici

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput