Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, Mik, e un sufletel mare si bun si-l respect si-l iubesc. In rest...sa te auda Dumnezeu!

Roxo-boxo, ai vazut www.rao.ro/editie.asp?id=1620" target="_blank">asta?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua dragelor - gata, a raportat toata lumea??

Panterutzelor - vad ca am dat toate raportul, doar pe al lui oLo nu-l gasesc - oLo, ma ajuti ca sa-i spunem serifei rezultatul nostru??

Pentru saptamina asta avem: 1.4kg (de la mine)+ 1 (de la Cami)+ 1.4kg (de la Mia) + oLo = ?

Meniul meu de azi:
MD: o banana
Gustare: o para
Prinz: copan de pui cu spanac
Gustare: un grepfruit rosu
Cina: inca nu stiu...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

leeloo: nu-l gasesti, ca nu l-am dat. am o lene crunta sa ma scol de dimineatza, si cand in sfarsit ma dau jos din pat, sunt deja in criza de timp. poate ma pasuitzi saptamana asta. pune 0 la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

ma duc sa ma apuc de calculat si de modificat si apoi astept sa ma trageti de urechi .In rest iar sunt racita cobza , Adela la fel , a venit si pictata de la gradi pe fatza , sa va zic ca i am luat deja un strat de piele si vopseaua tot a ramas.

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delidana,

eu nu am rabdare sa slabesc 9 kg intr-un an .Ar trebui sa scap de vreo 5-6 repede, ca sa am rabdare sa scap si de restul. Ideal as vrea sa ajung la 62 de kg, dar mai am asa mult pana acolo .
Partea buna e ca imi place sportul si ca ma incapatanez sa nu tin regimuri fulger ( motiv pentru care cred ca avem aceeasi viziune asupra modalitatilor de a slabi).

Mik,

Unde este Saint Etienne? In sud cred...

Sigridutza, succes la calcule .

Tzuni, daca tu esti grasa si urata, eu is baba cloantza obeza Bebe-le o sa vina si el...ce-i al tau e pus deoparte .

Meniul meu de azi:

MD: cafea cu lapte
P: frigaruie de pui cu sos de branza si o salata mica de rosii si ardei
C: niste pui ramas de aseara

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

oLo - sa traiti, am inteles!
Serifa Sigrid, noi PANTERELE avem atins, dupa raportul cu nr. 2, 42% din targetul de 18 kg. Te rugam sa ne schimbi in listutza!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Sigrid: eu le cert de fiecaredata pe educatoare si animatoare cand vopsesc copii pe fatza. Emma facea eczema dupa fiecare sedintza de machiaj. Pana la urma ne-au invatzat aia de la gradinitza de parintzi saritzi de pe fix: fara machiaj, fara bomboane, fara dulciuri fara zahar in iaurt si cate si mai cate. Fetele chiar au invatzat sa zica nu merci, nu e bun, cand li se ofera bomboane.

Tzuni: sper ca nu mai crezi in povestea cu barza. Stii cum se fac copii nu? daca nu, itzi zice Emma: copii sunt tot timpu-n burta!!! Si cand e vremea sa se nasca, cresc, cresc si p'orma gata bebe :) Emma e convinsa ca era impreuna cu Anaïs in burta la mama. Ce e in mintea copiilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, he he, ce de planuri mi-am facut si eu cind am decis ca trebuie sa slabesc....In 4 luni ma vedeam . Daca cineva mi-ar fi spus ca-mi va trebui mai mult de un an ca sa slabesc probabil ca m-as fi lasat pagubasa. Si nu-ti spun ce ciuda imi era ca mergeam la sala de 4 ori/saptamina (si in weekenduri) si nu vedeam nici o schimbare saptamini la rindul. Dar, am invatat ca trebuie sa am rabdare si daca ma tin de treaba schimbarile vor veni si vor fi de durata. Pentru mine asta e cel mai important. As vrea si eu sa slabesc 2-3 kg repede insa asta ar insemna sa fac foamea sau sa ma mut la sala cu totul si nu sint dispusa la compromisuri de genul asta. Sanatatea mea e mult mai importanta.

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delidana ,

parca am scris eu...

Adevarul este ca m-am ingrasat ca un porc in ultima vreme, am neglijat dieta si acum trag ponoasele.

Acum insa sunt hotarata sa nu ma mai las...chiar daca o sa stagnez saptamani.

Cu voi alaturi, sunt sigura ca voi reusi .

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

oLo, deci nu mai trebuie sa pup barza?

...dragutza piciulina ta!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput