Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ok zuzi,incerc inca o data si daca imi iese fac cinste
Daca tot m-ai laudat asa frumos,am zis sa va arat si puisorul,asa ca am mai pus cateva poze recente cu el,daca vreti sa aruncati un oki

Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

mi-a iesiiiiit!!!Multumesc frumos ,zuzilici!Eu apasam pe ala de alaturi,cu introdu hyperlink
Zuzi,ma mai ajuti cu ceva?Cum sa bag chestia asta la semnatura,la profilul personal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, hai ca am venit si eu de la scoala, dupa ce m-au capiat vreo 2 parinti , in fine ma gandesc ca mai am 4 saptamani pana la vacanta....partea buna e ca raportul pe ziua de azi e pozitiv , asa ca treceti-ma la 73 kg please

Ekipa verde cum stam cu moralul?

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Khristin, felicitari pentru scaderea in greutate. Eu cu moralul stau bine, maninc sanatos, n-am avut abateri decit aseara cu o gura de pizza vegetariana, am muscat dintr-o felie ca sa-mi pot lua pastila, sa nu fie chiar pe stomacul gol. Sotul isi comandase o pizza vegetariana, mare si calda , mi-a trecut si mie mirosul pe la nas si mi s-a facut greata. Nu stiu daca e de la faptul ca sint bolnava sau pentru ca pur si simplu atit de bine m-am autoeducat incit nu mai vreau s-o vad. Sint sigura insa ca daca as face pizza acasa ar fi alta treaba.

Eu raportez: stagnare. E adevarat ca acul cintarului e putin sub 68 (probabil am slabit vreo 200g) insa eu zic sa ramin la 68 pentru saptamina asta. Sper sa-mi treaca raceala si sa pot merge iar la sala. Acum am o tuse din aceea, umeda, care ma ineaca.

M-am amuzat citind pe aici cum vrea lumea sa renunte dupa o saptamina de stagnare. Pai ce e asta fetelor, gata, la prima piedica dam bir cu fugitii? Nu se poate....tragem linie si o luam de la capat, orice saptamina e un nou inceput.

Bun venit Adriana Fedorca!

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sorry, Anca dar am fost la cumparaturi, abia acum am venit. Asa ca iti scriu pentru maine...care de fapt e azi pentru Europa.
Deci ca sa-ti pui toata informatia la semnatura nu trebuie decat sa mergi in mesajul unde ti-a iesit (semnatura) si o copiezi (vezi ca incepe de la [url...]Anca[/url]). Apoi imdeiat mergi in pagina ta si-i dai Paste acolo la semnatura. Pui un check mark acolo unde te intreaba daca vrei sa-ti apara semnatura la fiecare mesaj, si gata!
Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar sper sa reusesti.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Am ramas datoare c-o cina.
C - salata de andive + 1 triunghi de branza topita + albusul de la un ou fiert. (galbenusul i l-am facut Isabellei)
Si am baut 1.5 l apa cu lamaie + 0.5 ceai de musetel cu lamaie.
De azi inainte sper sa nu ma mai ating deloc de zahar indiferent sub ce forma m-ar ispiti el. De asemeni am lasat painea deoparte cam de vreo saptamana.

Elefantica

Mergi la inceput

Mamicutz, vazut Marc. Ajuns la concluzia...Baiat frumos care a luat de la mami, ochii si conturul buzelor. Sper sa fi luat de la ea si sufletul ei mare, bunatatea, istetimea si desteptaciunea. Baiet atat de frumusel incat, sfatuiesc mami sa lucreze si la o fetita dupa ce ajunge o miss, supla si sexy.

Elefantica

Mergi la inceput

Khristin felicitari pentru pierderea in greutate. Si zi asa, nu te capiaza destul copii acum o mai fac si parintii?

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Delidana, si eu cam tot asa fac, refuz toate ispitele, cred ca totul poate fi controlat mental, daca ajungi tu insati la concluzia "nu voi manca din asta sau cealalta, punct".... are vreo logica ce spun aici?!

Zuzilici, merci ... ma chinui si eu, ce sa fac, acum?! Pai pana ce nu intalnesti si parinti din astia ca sa te crucesti ce scot din ei e total lipsit de haz, asta face toata sarea si piperul. Maine am program de vizite la alte scoli, plus un seminar de diversitate si social justice pana seara tarziu

Tu ia zi repede cum stai de sala de care ziceai? Si cum adica sa abandonezi, huh

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Am bagat si-o gulie ca mi-era cam foame.

Elefantica

Mergi la inceput

Khris sala mea e inca under constructions. Am tot primit reclame prin posta cu discount pentru abonament dar la ce sa ma abonez daca nu vad nici un improvment on site. In orice caz am facut aici promisiune solemna si am sa ma tin de ea. Cum se deschide, cum imi fac abonament. Intre timp iau scarile dar nu in fiecare zi si merg (alerg cand imi permite vremea) de 2 ori pe zi cu cateii in parc. Zilele astea ai vazut si tu ce vreme a fost. Nici macar ei nu mai vroiau sa alerge pe-afara.
Yasmine carliontat.

Elefantica

Mergi la inceput