Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 29
miag spune:
Salutare natiune!
Nu am avut timp sa ma cantaresc. De vineri seara cand am ajuns din delegatie, Roli nu s-a simtit bine, a tinut-o 2 nopti cu febra si am chemat salvarea.Ieri a fost prima zi fara febra si am crezut ca totul este ok. Astazi m-a sunat mama la birou ca a facut scaun prost cu mucus si cu sange proaspat. Asa ca am plecat ca din pusca sa-i duc kk la coprocultura.

Diseara asteptam medicul si sper sa fie totusi ok. El a avut odata o fisura anala de la un termometru electrfonic si acum cand iar am folosit termumetrul electronic, din ala cu varful metalic, altul decat cel care ii produsese fisura se pare ca iar avem probleme. Sper de la asta sa fie snagele din scaun, sa nu fie alta tampenie mai grava.
Asa ca sincer nu am avut nici un chef de cantarire si nu stiu nici maine daca voi reusi sa ma cantaresc. Sper sa nu va suparati pe mine, dar sunt trista rau cu Roli si sunt si foarte aglomerata la job.
Pupici.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

dulcetica spune:
Treceti va rog -0.5kg.Am foarte mult de lucru ,pentru o lucrare care trebuie s-o predau vineri si am tendinta sa ma indop.Cind am inceput , eram ferm convinsa ca o sa dau 5kg in perioada asta.Chiar nu pot sa-mi dau seama cum pot fi atit de delasatoare...
leeloo2004 spune:
Mia - te inteleg perfect...! Multa sanatate lui Roli - te asteptam cu vesti bune! 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
mephala30 spune:
Miag, ufff, sanatate multa lui Roli! Sper ca nu e nimic grav!
Zuzilici, atunci...ce sa zic...muuulta rabdare, vointa si mai multa, rezultatele se vor vedea probabil in timp!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
andre_ea spune:
Mia, sanatate multa lui Roli.
Zuzi, poate era cazul sa incerci ceva mai drastic. Macar Scarsdale, care e f. usor de tinut si are rezultate mai rapide decat Monti.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Zuzilici spune:
Andreea m-am tot gandit la asta dar parca mi-e teama c-o sa dau rateu. Am sa incep Scarsdale de saptamana viitoare. Parca mai erau ceva doritoare pe-aici?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
mamica dulce spune:
da zuzi,ia spune,te apuci cu noi de Scarsdale?De lunea viitoare,de la concursul nou![]()
Eu am zis ca tin azi disociat de fructe si legume...si pana la urma s-a facut de paine
Sper ca nu tragic.
Am mancat 3 mere mari,apoi m-am dus sa iau printzul de la gradi..pe drum am intrat sa-i iau un croissant si am inlemnit la rafturile cu chifle fierbinti,cu bacon si branza deasupra...stiti cum arata si cum miros???
Sunt moarte de om,pe cuvant! M-am pacalit ca iau una pentru junior
dar am papat-o pana la gradi,ca m-am ferit de brutaria aia ca dracu' de tamaie o luna si zau ca mi-era pofta. In fine,am zis ca o chifla o data /luna nu e catastrofa...si cand colo ,la gradi am vazut ca fi-meu nu-si mancase micul dejun(tot o chifla,dar cu unt si sunca) si efectiv nu m-am indurat sa o arunc.Asa ca am halit-o si p_aia
![]()
SI GATA!! deci pe azi-3 mere si doua chifle..si poate tot mere sau salata pe seara.
Va pup!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Zuzilici spune:
OK! de luni o luam de coada!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
andre_ea spune:
Zuzi, nu gandi asa. Sigur va fi bine. Dar sa nu te astepti sa dai 7 kg in 2 saptamani. Din cate pricep eu se dau max. 5 kg in 2 sapt. si alte 2 kg in celelalte 2 saptamani de mentinere. Eu am dat 3kg in 2 sapt. Se vedea super la pantaloni. Ti-am scris asta pentru ca stiu ca atunci cand asteptarile sunt prea mari, dezamagirea e si mai mare. Spor la slabit!
Mamagiuliei, felicitari pentru kg pierdute!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
puskin spune:
Mama ce porceala...
.
Mamica Dulce, scot
sa stii. Pai...se poate?
Pupici,
Ruxandra
P.S. Maine dau raportu'...![]()
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce