Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Eu m-am cam abatut de la meniul zilnic asa ca drept rezultat pina la ora asta cintarul nu a coborit sub ce arata luni dimineata (macar nu arata in plus...), dar azi sunt hotarita sa ma tin de treaba!

andre_ea - fructoza gasesti la raionul de dulciuri dietetice in supermarketuri.
Daria - felicitari pentru slabit - stiu ca erai in pragul disperarii, dar uite ca apar si rezultatele!

PANTERUTZELOR - voi pe unde sunteti?
Oare toate echipele au acum raportul la zi? Daca da, inseamna ca noi suntem pina acum pe locul doi? (sugestie pentru serifa - poate ar fi fost bine daca postam procentul dupa fiecare saptamina - adica de exemplu 21%/42%/... si asa era mai usor sa vedem daca e totul la zi...doar o sugestie, nu dati cu pietre...)

Meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: un mar
Prinz: gratar pui cu salata
Gustare: 2 kiwi
Cina: merlucius cu garnitura de legume, un iaurt.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Fetelor, sunt suparata foc, m-am urcat pe cantar si n-am mai slabit de luni pana azi Tot la 72 am ramas si jur ca nu m-am abatut deloc de la dieta in afara faptului ca n-am gasit salata verde luni si marti si ieri seara n-am gasit telina si am mancat doar rosia si un mar. Nu inteleg de ce am stagnat!!??

Ai citit postarile mele?Si eu tot cu aceeasi problema ma confrunt...de luni dimineata pana azi-nici un gram in minusEu dau vina pe rusi,ca ii astept saptamana asta....asa,sa am pe ce da vina,sa nu ma pun pe bocit.Maine insa sper sa-si revina la "normal" cantarul,adica pe directia in jos si sper sa trec de prag,sa scap de prefixul 8 la kile

Hai curaj ca o sa fie bine,cine e mai tare ?Vointa noastra sau organismul incapatanat??

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

fetele, mi-a venit o idee : luatzi-va doua cantare. Cand va cantaritzi, statzi cu-n picior pe un cantar, cu celalalt pe celalalt cantar. O sa faca bine la moral sa vedetzi greutatea mai mica :D Sau nu va fi mai mica? E vreo fiziciana prin preajma sa faca calculul?

ma duc sa lucrez, ca incep sa spun tampenii :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Olo, .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by oLo

fetele, mi-a venit o idee : luatzi-va doua cantare. Cand va cantaritzi, statzi cu-n picior pe un cantar, cu celalalt pe celalalt cantar. O sa faca bine la moral sa vedetzi greutatea mai mica :D Sau nu va fi mai mica? E vreo fiziciana prin preajma sa faca calculul?

ma duc sa lucrez, ca incep sa spun tampenii :D

...da, da' daca te lasi pe-o buca....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intrebari Montignac (cine are nervi sa ma ajute ???)
Deci:
fructele nu se combina, pot fi o masa aparte sau gustare (fara banane, struguri, prune)
carnea fara grasimi (pui, vita, peste) - fiarta sau gratar + legume fierte sau proaspete (fara mazare, porumb, fasole, cartofi)
iaurtul sau laptele light - cu ce pot combina ? legume, fructe ?
paine se poate manca vreodata ?
paste + orez NU e voie, de dulciuri nu pomenesc sa nu ma clapaciti
E adevarat ? Gresesc ?
Va multumesc dak ma ajutati ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Intrebari Montignac (cine are nervi sa ma ajute ???)
Deci:
fructele nu se combina, pot fi o masa aparte sau gustare (fara banane, struguri, prune)
carnea fara grasimi (pui, vita, peste) - fiarta sau gratar + legume fierte sau proaspete (fara mazare, porumb, fasole, cartofi)
iaurtul sau laptele light - cu ce pot combina ? legume, fructe ?
paine se poate manca vreodata ?
paste + orez NU e voie, de dulciuri nu pomenesc sa nu ma clapaciti
E adevarat ? Gresesc ?
Va multumesc dak ma ajutati ...

Fructele: inainte de masa cu min 15 minute. sau dupa masa la vreo 3 ore.

Carnea o potzi face si la cuptor daca vrei. Se papa cu legume. Depinde si ce legume. De ex morcofi gatitzi nu. Morcovi cruzi da.
Iaurtul il potzi combina cu orice. Laptele e cam interzis
Paine INTERGALA la micul dejun (glucidic, adica cu dulceatza ceva, nu cu oua si sunca.)
paste si orez ai voie cat itzi pofteste inimoara. dar sa fie integrale. ceea ce-i mai greu. de aia le treci pe lista de interzise. Si nu le combini cu carne. ci cu legume. Eventual cu ciuperci

PS. si ca sa fiu sadica, sa va innebunesc de tot: am o retzeta de TIRAMISU montigniacesc. te lingi pe deshte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Daria,vrei sa incepi Monti?Ti s-a acrit deja de daneza?:)
Eu una nu cred ca as putea tine montignac..cel putin nu inca..in fine,nici nu m-am documentat prea mult dar din ce scrieti mi se pare tare complicat,atatea reguli si gatit...deocamdata sunt prea comoda
Eu ma gandeam ca dupa daneza sa fac o pauza cateva zile(fara excese,bineinteles)si apoi sa incerc Scarsdale...
Vrea cineva de saptamana viitoare?

Apropos,treceti-ma si pe mine in lista la serife,
va pup,

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Olo....

De acord cu Mik, nu va mai cantariti toata ziua...mai ales inainte de rusi. SI eu am stagnat saptamana trecuta ca eram cu rusii...ba cateva zile chiar imi arata cantarul mai multe kg.

Mamica Dulce, hai nu mai plange si tine-te de treaba. Te pup

Mamagiuliei, te ajut eu cu Monti :
1. Fructele sunt gustare sau o masa separata ( adica masa de fructe). Le poti manca si dimineata pe stomacul gol si dupa 1 ora poti lua micul dejun.
2. Carnea de orice fel ( de evitat organele) o poti prepara oricum ( preferabil nu prajita, insa se poate face la cuptor) o poti combina cu legume ( poti folosi ulei la salate fara grija, chiar si maioneza, dar cu moderatie)
3. Poti manca branzeturi: cascaval, feta, telemea, chiar si branza frantuzeasca la orice masa proteica si combinate cu legume
4. Poti manca oua...pregatite cum vrei.
5. Lapte degresat se combina cu cereale integrale la micul dejun sau poti bea dupa o masa proteica
6. Iaurtul idem ca si laptele ( ai grija sa nu aiba amidon).
7. Paine poti manca doar la micul dejun, dar numai din cea integrala care nu se prea gaseste pt ca astia de fac painea asta baga si faina alba si alte prostii in ea. Se poate combina la micul dejun cu branza de vaci degresata, cu iaurt degresat, cu gem fara zahar
8. Poti manca orez brun si cereale integrale numai cu legume, si fara pic de grasime adaugata.

Daca mai ai intrebari, te astept.

Pupici tuturor,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Olo - sar`na !
Mamicadulce - m a lovit brusc interesul ... pt dupa daneza, pt dupa scarsdale, pt dupa disociat ... intelegi tu ... pt dupa astea cinjpe kile ... ori ww ori montignac. Dar pana atunci culeg informatii ...

Edit: Puskin - merci !
Io vreau sa stiu asa k la prosti: asta cu asta e ok, asta cu asta nu. Fara proteice, glucidice, de asta am exemplificat asa ... merci fain !

Mergi la inceput