Pediatru vs. orelist
Raspunsuri - Pagina 3
carmenp spune:
bravoo, ma bucur! inteleg c-a fost vorba de-o otita seroasa?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Cristina_C spune:
Cred ca da, din moment ce exista lichidul ala.
Carmen, ti-am scris de orelistii aceia din Iasi, cred ca-s pe pagina precedenta. Tot o sa mergem la unul din ei la vara, chiar daca am gasit aici un dr. bun
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
carmenp spune:
m-am interesat, amindoi is buni
quote:
Originally posted by Cristina_C
Cred ca da, din moment ce exista lichidul ala.
Carmen, ti-am scris de orelistii aceia din Iasi, cred ca-s pe pagina precedenta. Tot o sa mergem la unul din ei la vara, chiar daca am gasit aici un dr. bun
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
dodo spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
N-am mai scris de mult, pana la urma n-a fost "pediatru vs. orelist", ci "orelist vs orelist". Asa cum spuneam, trebuia sa mergem la alt orelist si am fost azi si, surpriza, urechile sunt aproape vindecate - una de tot si in cealalta mai este putin lichid care, dupa spusele doctorului, o sa se reabsorba de la sine. Am auzit ce nu credeam c-o sa aud de la un orelist din tara asta: ca nu trebuie operatie de urechi (ca sa scoata lichidul) si cu atat mai putin de polipi! Orelistul de dinainte spunea ca trebuie neaparat scoi polipii - si cam toti merg pe ideea asta. Ce-a fost azi: dr. s-a uitat in urechi, apoi in nas si in gat Audiograma a iesit si ea bine, un pic numai are auzul scazut (cateva procente) la urechea in care mai este lichid, dar, ce e important, nu e ceva permanent, n-o sa ramana asa. Peste 2 luni mergem din nou la control.
YES!!!
Asa ar trebui sa faca toti parintii inainte de a lua hotarirea de a trece la operatie! Felicitari si sanatate puiului!
Cristina_C spune:
Mi-a placut foarte mult cum se pune aici problema ( un articol in engleza despre otita medie seroasa):http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/007010.htm . Scrie ca poate dura si cateva luni pana se reabsoarbe singur lichidul
Cat despre operatia de polipi, mi-am spus intotdeauna c-o s-o fac numai daca este absolut necesara.. si, din fericire, e departe de a fi.
Este o operatie banala, ce-i drept, dar pe mine ma termina faptul ca ar fi trebuit sa-i faca anestezie generala si ca dupa ar fi existat riscul de hemoragie - risc mic, e adevarat, dar tot nu puteam sta linistita.
Ce a contat foarte mult in discutia cu orelista de azi a fost ca, in ciuda acestei diminuari temporare a auzului, Robert n-a avut probleme cu nici una din cele doua limbi ba, din contra, la germana (limba straina pe care a inceput s-o invete acum 1 an) a facut chiar progrese mari exact in perioada asta cu otitele ( si in octombrie a facut otita medie doar la una din urechi, apoi asta din decembrie la amandoua). Si mi-a spus ca operatiile de urechi si de polipi se impun mai ales cand apar difcultati in vorbire, atunci e clar ca, din cauza ca auzul e scazut, copilul nu mai receptioneaza tot - mai ales cand este in plin proces de invatare a limbii (materna sau straina).
Cristina,
mama lui
Cresc...