Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna si de la mine.
Wow ce ati mai scris azi...Mie mi-a placut subiectul, chiar daca v-ati mai "enervat" putin.
Noi inca continuam cu lapte praf si probabil vom merge pe varianta asta inca jumate de an de acum incolo.
Bianca, Peter bea lapte praf de la patru zile si uite ca nu s-a umflat, ba din contra suntem la categoria super usoara.
Asa cum a zis si Florini aici se recomanda pana la trei ani laptele cu 3.5% grasimi. Putina grasime face bine la creier.
Acum eu zic ca daca in familie se mananca sanatos si copilul va manca sanatos, daca in familie se mananca aiurea si copilul va manca la fel. E chestie de educatie si de ce vede in jurul lui. Si la urma urmei, fiecare mai mananca cate o prostie, important e sa nu devina o obisnuinta.
Eu asta toamna am asistat la o faza de am crezut ca ma lasa inima de nervi. Eram la o bere cu niste veri si fetita unuia dintre ei tragea la sticla mamei ei. Nu va zis ca maica-sa i-a pus sticla la gura si a tras fata un sfert de sticla de zici ca era apa. Am ramas masca, nu puteam vorbi. La care Ecaterina "mama, printesele beau bere?" Maica-sa se scuza la mine ca nu se intelege cu ea, ca se tavaleste pe jos daca nu ii da si ce ii poate face asa rau? Am crezut ca lesin de nervi. Si ca sa nu lesin, m-am ridicat de la masa, mi-am facut cruce, mi-am luat copiii si am plecat. Sunt deschisa la multe, dar alcool la copil sub nici o forma.

Aseara am vazut pozele cu catelul lui Bombo. Baaarrrr. Urat mai este si...fioros. Cel putin pentru mine.Dar daca Jasmine il place si se inteleg...Bombo, nu e fioros?
Irina, bine ai revenit pe aici. Vad ca ai mobilizat fetele la greu.

Eu azi sunt mai bine, am trimis si mandra la scoala si am ramas doar cu smecherasul asta mic care maraie in continuu "mmmmmmmmmm". Am facut comanda de niste dopuri de urechi de la barbate-miu de la serviciu cand obosesc de atatea maraieli sa mi le pun in urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele...am plecat la vaccin...
Tineti-ne pumnii ca mi-e tare teama...sa nu faca reactii tampite la el....
Pupici la bebici si mamici

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

MATEIAS FII BARBAT!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ei si dc tot am scris azi iata-ma iar prin zona ca liliecii ca Marian e la antren , Mario cica s eface ca doarme si eu ma plictisesc...drept dovada faceam numai prostii pe net unde mi s e puse pata pe Ghidul sanatatii familiei o carte super misto dar la pret....
Giova cauta la market ca sigur gasesti.
Ana , madama noastra, nici nu ma mir ca procedezi cum procedezi si ...jos palaria. Ca sa ma consolez singura ca si asa nu am ce face sunt sigura ca si eu as fi facut la fel dc as mai fi ramas acolo...dar imi place tare aici.Alexandre ce mai mestereste?
Ingrid multam de raspun. Din cate am auzit prin zona pare a fi cel mai bun insa nu prea stiu cat costa. Eu i-as face pentaxim ca e cel care seamana cu ce a facut Mario in Franta si as vrea macar pe asta d ela un an sa fie la fel . Si apropo de aSTA rOR-UL e obligatoriu? Ca pe mine nu ma incalzesc vaccinurile aste aprea tare.
Bumbita ai patit si tu ca mine cand am fost la Daniela. Si pt mine a fost un soc. Adica ...ce sa mai zic ( acum intre noi vorbind fara sa auda fetele mie imi place cand e obraznicut).
Anda doar nu o sa trimiti galeata pana in Romania trimite si tu un parlamentar misto , ceva. Ce ne mai zici de voi si de Mark?
Diana si eu am o dambla la chestia cu alcoolul de cand vedeam la nepoatamea ca ii dadea sa guste ba din bere ba din vin si uneori o vedeam cum dadea pe gat paharul mi se facea rau instant, dar parintii radeau se amuzau.da la asta " "mama, printesele beau bere?" m-am stricat de ras.Ce tare faza.
Si iar m-am intins . Cine imi zice si mie unde vad pozele cu catelul lui Bombo si restul pozelor de la fete ca am pierdut sirul rau.
Vai cat am scris....haic a revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Irina, uite-o [img="http://community.webshots.com/user/bombonicaaa"]aici[/img]pe Bella lui Bombo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by acina

Luati din partea mea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93883

Anca si Andrei(13.02.2006)

[

SUPERB! Cred ca am innebunit ca m-a apucat Si nici gravida nu-s ,ca sa am o scuza
Si daca ati stii cat i-a placut si Dianei! Nu-si mai lua ochii de la monitor!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita al meu cupil nmu face asa afara. rar cand mai da cate una la unul. In rest e tare cumintel.
Toanca b/afta la vaccin. sa-mi zici ce rea9ctii9 face ca si noi il facem tot pe asta peste o sapt.
Irina si noi tot Pentaximul l-am facut. e la fel de bnun ca Infarixul si costa la fel. da si cel de la 13 luni e obligatoriu si pana la 2,5 ani nu mai fac nimic .
Diana ma bucur ca esti mai bine, nici eu nu sunt de acord cu alcoolul, dar mai lip[aie si Marco cateodata din doza lui tat-su'. asta foarte rar, ca nu prea bea el.
Anasebe cat costa Priorixul? l-am comandat la farmacie, dar n-au stiut alea sa-mi zica vreun pret.
Ana de france eu cacao nu i-am dat si cioco cu lapte, rar sa guste de la noi. Galbenus de ou a papat de la 6-7 luni cred, mai rar ca uit mai mereu. albus de vreo 2 ori dupa 1 an. tot asa rar, de 2ori/luna. ce sa fac daca nu prea mancam oua, uit sa-i dau si lui.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Intrebare:
De unde cumpar galetusa cu chestii pt. nisip, acum iarna?
In parc fiu-mio le-a furat la toti, si mai ii si dadea unei fetite mai mici sa manance nisip cu lopatica .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)

DIN PIATZA ! SIGUR MAI AU EI CEVA PE STOC,CEL PUTIN PRIN ARAD AM VAZUT (CA BANUIESC CA N-O SA II IEI DE FIRMA ).EU I-AM LUAT PARCA DIN SELGROS ASTA TOAMNA SI SE JOACA LA GREU CU ELE PRIN CASA DEOCAMDATA.LOPATICA SI GALEATA SUNT PREFERATELE (PE LOPATICA S-A CIONDANIT PANA SI CU MARK CEL CUMINTE!!!)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

waaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww ce bella e!!! si cum se intelege cu jasmine?
bombo, da' ce rasa e maica? cred ca e pui, nu? sa va traiasca si sa va roada cat mai putini papuci s.a.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbita
copii vostri au accese de enervare, se supara pe alti copilasi afara daca ii domina?

De obicei Diana e cea care domina,dar cand cineva o bate la puncte se supara ,se enerveaza si plange,asta numai dupa ce lupta en gros si tot nu-i iese pasentza
Pai eu m-am bucurat de numa' cand Mark al Andei a tinut asa de tare de lopatica ,de nu i-a putut-o smulge hoatza mea din mana (pana atunci ea ii fura tot si el palngea,dar fara nervi ...) In schimb ea,s-a enervat ,a dat din picioare si a inceput sa se smiorcaie uitandu-se spre mine - voia ajutor,dar eu ranjeam de satisfactie Pai sa vada si ea ce bine e

Mergi la inceput