Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 28
ninocikap spune:
La multi ani Sonia Mara!!

La multi ani Bernhard!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Andrruzza multa sanatate si o sarcina usoara. 
Ocrainic refacere rapida si sa iti traiasca flacaul. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andira spune:
Benny si Sonia - La Multi Ani!!!

Oana Crainic - sa ne mai povestesti, citesc cu tare multa placere postarile tale!!
Iar cele 3 poze sunt super...n-am cuvinte...Dadi e atat de frumos, seamana cu tine!!![]()
ligia13 spune:
Neatza!
Eeeee, s-a mai animat atmosfera pe aici!
Bine ai venit pe lume bebe Luca! oanacrainic, sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei. Refacere usoara si multa sanatate!
La multi ani Sonia! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai mult noroc!
La multi ani Benny! Alessia distractie placuta astazi, sa ne povestesti cum a reactionat la surpriza Benny! Sa-ti traiasca voinicul de 2 ani sa va bucurati de el.
(Ma bucur ca aveti planuri sa il luati pe Sebi! D-ne ajuta!)
nino, ce mai faceti? Nu ne mai spui nimic? Intri numai asha scurt?!
rp, ce sa-ti dorim. O saptamana linistita si nashtere usoara !

In rest, despre noi nimic nou ! Sau ma rog, multe noi, dar nimic interesant! Radu e bine, azi dim nu's ce a avut ca la 6 sa trezit, sunt cam chiuna acuma. E vesel, sanatos, indragostit de MiniMax(Miiinax), dar nu are voie decat aprox 15 min pe zi, in special la Locomotiva Thomas, e vrajit de desenul asta animat!
tuturor!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
LA MULTI ANI BENNY!!!... 

Sa cresti frumos si plin de viata( sa simta mami
ca are 2 baieti
),sanatos , sa primesti cadouri frumoase si sufletelul tau de copil sa primeasca doar zambete si caldura unei vieti pline de implinire.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
connie1974 spune:
La multi ani Sonia si Benny.
As vrea sa va scriu mai mult, dar m-am intors la serviciu si chiar cum am inceput, am o actiune mare, participam cu firma la Camex, targ de constructii, asa ca probabil voi gasi ceva timp sa va mai povestesc saptamana viitoare. Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
raresionut spune:
LA MULTI ANI SONIA! 
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andrruzza spune:
La multi ani Sonia si Benny!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
La Multi Anisori SONIA si BENNY ! O viata minunata alaturi de cei dragi ! Si multe cadouri si surprize pentru cei 2 anisori !
OanaCrainic, mi-a placut enorm tonul optimist si plin de energie din povestea nasterii lui Luca. Bravo tie !
Caramella, spor la treaba. Da' voi faceti nunta acolo ?
Daria, mi-a placut foooooaaaaarte mult ce imaginatie are Brien. Vorba ta, e un copil tare sensibil, dar eu zic ca asta este o mare calitate.
Noi suntem cat se poate de bine, mai bine zis baietii sunt bine. Avem deja 2 luni de cresa fara nici o absenta. Sper pana la toamna sa ne tina naravul. Ieri am avut o zi obositoare, cu dat de martisoare la cresa si apoi prin vizite pe la alte fetite. Mihai a fost incantat, desi dimineata a insistat sa primeasca si el un martisor, pana la urma a inteles ca doar fetele au acest favor. Asa ca-s franta de oboseala (ca de obicei). M-am cam saturat sa dorm doar 5 ore/zi, mai merg la lucru inca vreo saptamana sau doua, dar si daca as sta acasa mi-ar fi groaza sa ma culc ziua de frica sa nu stau cu ochii in tavan noaptea. Mi se pare destul de aiurea cand am de vorbit la servici in vreo sedinta sau ceva de genul asta, dupa 3 minute m-apuca o gafaiala de parca as fi terminat un maraton. Incerc sa ma controlez sau sa fiu mai sintetica, ca mi se pare de-a dreptul penibil. Bagajul inca nu l-am facut, n-am nici o motivatie, am sentimentul ca daca-l fac m-apuca nascutul si inca n-am chef.
Mihai e un dragalas ca de obicei, a inceput sa faca pe smecherul cu fetele. Le-a povestit educatoarea "Capra cu 3 iezi", iar la culcare, Mihai s-a apucat s-o sperie pe vecina de pat (Marina - o fetita super draguta dar si fitoasa rau, dupa care lui Mihai bineinteles ca ii sfaraie calcaile), zicandu-i "Ina, 'upu" (adica "Marina, lupul"). Bineinteles ca Marinuta reactioneaza, incep fite si tipete de fetita, Mihai se-ntoarce nevinovat cu spatele la ea si incepe sa rada si el de mama focului. Acum cred c-a realizat ca Marina se sperie de lup, asa ca uneori acasa daca m-aude ca povestesc cuiva faza asta, el receptioneaza si-mi spune "Ina, nu 'ine 'upu'", cica o pazeste el pe Marinuta.
Precoci mai sunt astia mici, sa-nceapa ei asa devreme cu tachinarile astea. Dar sunt de-a dreptul adorabili. Nu regret deloc ca l-am dat asa repede la cresa, mai ales cand vad cu cata bucurie se duce acolo. Doar ca mai vine si cu apucaturi proaste - gen sorbit din lingura, scuipat apa din gura, bagat degetul in gura, in fine, ce vede si el la altii si i se pare interesant.
Ma bucura sa vad ca e bine primit si de ceilalti copilasi, cand ajungem il striga toti "Hai" (asta pentru ca asa-si spune el, desi ceilalti copilasi sunt foarte capabili sa spuna Mihai).
Dana
34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ariadnabr spune:
La Multi Ani Benny!!
Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri mamica cu nazbatiile tale! 
Multumim frumos pentru aprecieri si urari!! 

Suntem fetita mare!
Parca ieri am adus-o acasa, tremurand emotionati, confuzi si mai fericiti decat am fost vreodata
Am invatat de atunci sa descoperim inocenta vietii prin ochii ei clari de copil, am invatat ca nimic in lume nu e mai frumos, mai important si mai minunat decat ea...iubirea mea
In fiecare zi ne indragostim de ea, in fiecare zi descoperim ca iubirea pentru ea creste si ne umple sufletele de zambete si fericire! Sa-mi traiesti copilul meu drag!
Mami si tati te iubesc nespus de mult ![]()
Madalina si Sonia