Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
joy04 spune:
neata.
am citit pe fuga dar vreau sa-i spun luiPISI cred ca mine te referi cu trimitere la dr. - de fapt sunt sigura.
problema se pune asa: nu stiu unde sa ma duc cu copilul la un dr macar mai bun sisa-i zic ce????? dr mea crede ca-s nebuna dar eu cred ca are nustiu ce...
DAR AI MARE DREPTATE!!!!!
rau am facut ca nu m-am dus. dar stiam 3 persoane care mi-au zis de dr din spital si vroiam sa ajung la ea neaparat, ca altul nu stiam.
sunt satula de dr idioti care m-au internat pt diaree dupa ce cu 1 seara inainte pe camera de garda mi-au zis ca are herpangina, apoi pana nu am ajuns la "mirific" copilul meu nu a fost bine. (io cred ca atunci a avut o herpangina + o complicatie bacteriana care a necesitat un antibiotic potrivit dar 4 dr in spital nu mi l-au dat si nu m-au bagat inseama cand vorbeam).
chiar si acum cu vlad, cui ma plang de el (dr sau nu) imi spune ca asa-s unii copii.
asa am fost si eu, asa a fost si cristi. socramiu prefera sa ramana la servici deact sa vina acasa.
mama ma trantea de-mi ieseau ochii din cap - exagerez acuma, dar nici in puf nu ma tinea asa eram de rea.
da ANDA o sa-mi fac programamre si la dr P si la S. ca vreau sa-i fac is decalotarea piticului si nu cred ca dr P o face.
asa ca si daca ei imi spun ca nu are nimic copilul....innebunesc.
de la 01:00 azi noapte pana la 06:00 am dormit numai 2,5 ore.

Joy
7+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
uita-ti un subiect interesant.are careva cartea asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93728
Ile17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Ile, foarte interesant!
Nu am cartea, insa voi incerca sa pun in practica exercitiile descrise in acel subiect!Of, Tania, te inteleg! Eu nu am avut astfel de probleme (nu am avut nevoie de bona), insa inteleg ce inseamna sentimentul asta al indoielii si al nesigurantei !
Nu stiu ce sa te sfatuiesc ! Te pup si iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie!

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
joy04 spune:
PISI sanatate lui BOSCU mic. 
Joy
7+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
Tania, Joy of, numai vesti rele![]()
Joy, dar pana la urma te-ai programat la dr lui Lavi? Macar sa mai auzim o alta parere ca eu raman la parerea mea - tb sa-l supere pe Vladutz ceva.
Edit: scuze, acum am vazut ca ai raspuns deja Andei.
Tania, schimb-o! Nu are rost sa te stresezi, mai ales in situatia delicata in care esti. Nu poti sta o perioada acasa sa te mai relaxezi?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Neatza!
Am intrat sa urez si eu sanatate multa la cei bolnaviori. Aseara nu-mi venea sa cred cand citeam despre belelele lui Nic, ma gandeam ca nu-i corect sa se adune atatea pe capul unui botz de om:(
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
mandyksch spune:
Feli, mersi de pontul cu Bioticsul...sper sa fi auzit de el in farmaciile noastre din oras.
Tania, imi pare rau ca nu ai noroc la bone/boni...io nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu ca ii am pe parintii mei.
Noki, manechina o faci pe Sarah ![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
Intrebare pentru mamicile ce duc copiii la bunici - la ce ora ii duceti dimineata? Eu ar trebui s-o duc pe la 7, in conditiile in care ora obisnuita de trezire a Ilincai e 8. Bunicii ne-au propus sa o culcam la ei, dar nu suntem de acord DELOC, of, ce sa fac? Sa-i modific programul de somn?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Acum sa va mai relaxez un pic si sa va povestesc cu ce imi ocup creierul in ultimele zile. Saptamana viitoare este ziua lui George si vreau sa-i organizez o petrecere surpriza, din aia ca-n filme, unde sarbatoritul intra undeva si toata lumea il asteapta fara ca el sa stie!
Ioi, de cand incerc sa fac chestia asta, acum implineste 30 de ani si chiar vreau sa iasa o MARE surpriza placuta.
Mai ales ca am reusit sa vorbesc cu niste fosti colegi de liceu pe care nu i-a vazut de ceva vreme, oricum nici nu cred ca-i trece prin cap ce i se va intampla.
Sunt super agitata, azi ma duc sa vorbesc la barul lui favorit din studentie, unde nu a mai calcat de vreo 3 ani, sper sa fie disponibil sambata.
Tineti-mi pumnii sa iasa bine!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
mandyksch spune:
Felicia, noi avem noroc ca sotul are progrma flexibil si il duce pe Kriszti la ai mei cam pe la 8,30-9 dimineata.Kriszti oricum se trezeste pe la 7 asa ca nu e o problema.Eu zic ca ar fi bine sa ii schimbi programul de somn.
Ioana, succes cu organizarea si LMA!
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
maria_alexia spune:
Off, ce de probleme ![]()
Anda, intr-adevar pare ca s-au strans multe pe capsorul poetului, dar uite si o parte buna: ai acces la servicii medicale mult peste medie, esti & ai fost pe faza, Nichita a fost consultat atent si problemele au cam fost identificate. Multa bafta sa le si rezolvati cu bine!
Tania
, chiar te admiram pentru cat de multe ai putut sa rezolvi in asa scurt timp. Si cu siguranta o sa le rezolvi cu bine pana la urma.
Cam nasol cu bona, poate ar fi bine sa incepi deja sa-i insurubezi ideea ca acum e in per. de proba la voi. Nu cred ca Stefan va fi prea afectat daca o schimbati repede, e ca si cum primesti o vizita, la urma urmei, nu?
Din toate experientele voastre cu bone, eu una am invatat sa-i apreciez tot mai mult pe bunicii lui Cristi. Care au si ei defectele lor, deh, dar macar e copilul iubit, fericit si sanatos cu ei. Suntem dependenti de ajutorul lor, asta e. Nu ne mai convine noua sa stam cu socrii, dar pana una alta e cea mai buna solutie si incep tot mai mult sa ma impac cu ideea.
Ioana, super idee de party! Sa-ti traiasca sotiorul!
Maria &
Cristian (22 dec 2005)