Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

davidutzu behaie un pic, ieri am fost la un fel de zoo unde era si un loc mare si frumos de joaca...el era ca gaina in boabe multe...
eu fusei 3 sapt cu rosu in gat si un pic de febra(miria, se poate mey sa stai luni de zile cu rosu in gat si febra - asa eram eu acu un an, pana sa imi scot amigdalale si vaz ca nici acu nu mi-a mai breaza) ..dar asta e starea mea natur mey...

adriana, mey, noi cu alergia sunt bine...ii mai apar ici colo bubitze (mai mult pe fatza) dar ii dispar repede si nu se scarpina...

aaaaaaaaa...si veste mare...de la 1 martie incepe David gradi...uf!

da cecilica mea ce face?

Mergi la inceput

super, ai baiat maredeci gata, poti sa te pui pe treaba pentru bb2
si cat sta la gradi, 8-12 sau program cu somnic si papa acolo?
si mie tot de-asta nu mi-au scos amigdalele cand eram mica fiindca(ziceau dr-ii ca se raceste mult mai usor fara ele) sanatate

monica

Mergi la inceput

programu scurt 8 juma-12 juma...il pot lasa sa manance acolo, si sa-l iau dupa masa de pranz, ma mai gandesc...poate ar manca mai bine cu copii

mey ...cu amigdalele ajungeam la febra 40 si antibiotic, fara amigdale am un 37 cu 4 si ureche infundata......Parca e mai bine fara...

otilico, mey, m-am gandit, eu am sa fac cura 2 in 1...sa iasa pe amandoua partzile...de detoxifici de tot
cum iti mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FULGULEATZO - Sa ne trimiti poze inainte si dupa .. cura.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

FULGULEATZO - Sa ne trimiti poze inainte si dupa .. cura.

Mergi la inceput

bey, cuscra-mea de "afurisita" ce e e slaba rau de tot...asa ca poate are nevoie de o cura de ingrasare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Mai bag si eu un ochi pe-aicisha...sa nu ne uitati de tot
Mama, ce bine mai era in concediu! nu tu stres, nu probleme(in afara de grijile pentru copchil, of course!), aveam si timp pentru mine(ba o sala, ba o plimbare sau un epilat....)Acu'...ioc!
Ma simt coplesita de problemele de serviciu, parca nu am suficienta disponibilitate pentru fiica-mea cand ma intorc acasa...si ma ia de proaspata, bineinteles
O fi o faza trecatoare?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

cioc, cioc...

Noi suntem, traim dar am avut o perioada cumplita. Am inceput anul cu stangul si se pare ca inca nu s-a terminat.

Please help:

As vrea sa stiu o gradinita in zona dristor titan IOR pentru Andrei si ce acte sunt necesare pentru inscriere.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

flory daca deja vrei sa il duci , cred ca e prea mic pt gradi de stat, nu cred ca il primeste, crese de stat sunt 2 in zona Titan 2 si Titan 4 , una la Potcoava si cealalta pe straduta de langa farmacia titan
particulare e una deasupra farmaciei la titan
si astea sunt singurele de care stiiu

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput