Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 4
Dory232002 spune:
Ioana, bafta multa la eco, sper sa fiti bine si tu si bebe
DORY & ALEXANDRA DENISA
miflore spune:
Buna dimineatza!
N-am net acasa, cool. De vineri. Si mai cool.
Mimsi, sanatate multa! Cred ca esti dispe, si eu as fi. Sper sa treaca repede si sa fie ultima!
Bun venit Oana si Medy!
Mie mi-e somn incontinuu. Azi-noapte Ana a dormit toata noaptea fara intrerupere chestie care nu s-a mai intamplat demuuuuult; de ce? sa va spun: ieri n-a dormit deloc in timpul zilei! Si cu o noapte in urma am avut spectacol!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
Buna
Steff azi noapte a facut doua scaune dar nu moi, groase dimpotriva.
Apoi l-am dat cu Dentinox...deci asteptam caninul nr. 4. se pare ca sufera saracutul.
Probabil de la faptul ca a si papat lapte mult:aseara la 9, 300 ml, la 11 a ras 2 titi...eu ma gandeam ca, gata 3 zile nu a mai subt asa intensiv...si o lasa. Pe naiba, sugea la 11 de se rupea... Lasa ca e bine, nu?? Are la dispozitie tit inca pana in aprilie-mai cel tarziu, apoi gata.....cu productia de lapte. Ajunge 1 an si 6 luni.
------------------------------------------------------------
Azi schim prefixul, adica fac 30 ani...asa ca sambata sarbatorim impreuna cu sotul odata. El face 38 ani. pe 29 febr.
Tre', sa ma gandesc ce fac de papa la musafiri, ca am vreo 10 pers. Plus ca vin si duminica vreo 6
Bine ati venit in grup OANA si MEDICA
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
locca spune:
Buna dimineata
Hilde, la multi ani, sanatate si fericire!
Ooana, Medica, bine ati venit! Dati-ne amanunte despre puii vostri si mai subtire cu perdelitul, da? Bagati mesaje!
Mimsi, te cred ca esti disperata, de 3 ori bronsita intr-o luna? Sper sa se faca bine repejor si sa stea sanatoasa!
Ioana, multa bafta la eco! Sa fie totul bine si sa scapi de stresuri!
Mifloricico ai numarat dintii fetei? Poate de-asta doarme asa prost. Offf.
I-a iesit lui fi'miu si nr. 12, foarte repede, in 3 zile avea maseaua binisor crescuta. Dar tot e cu mana in gura si cu gingiile umflate, asa ca ma pregatesc psihic de canini
In rest, mai are o urma de muci, pe care ii aspiram cu drag dimineata si seara.
De vineri tot sun la medicoverul din grozovici sa aflu daca-s gata analizele si tot ocupat e, asa n-am chef sa fac degeaba drumul pana acolo...
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Ce de ati mai scris...uff, sa le iau pe rand!
Tonnia, imi imaginez cum il sterge Dinu pe Sa de praf, hi hi, ma bucur ca nu mai e asa gelos, o sa ii treaca cu siguranta, mai ales cand cel mic va fi gata de joaca!
Dory, ti-am admirat frumoasa de fetita (am vrut sa scriu printesa, dar nu mai stiu daca iti place sau nu...). E mortala cu fustita si cizmulite, f frumoasa! Pe Alexandra nu stau neam fustele, ori ii cad, ori se sucesc, ori ajung pe post de sarafan, o sa mai incerc!
Ooana si Medica, bine ati (re)venit! Hai la scris, nu la perdelit!
Codrutza, iti doresc sa mergi cat mai repede la schi impreuna cu Petra, sa stii ca nu e mare schi cu copilul dupa tine, daca prinzi 2-3 ore pe partie, dar e frumos! Mie imi place rosul la geaca de schi, ca ma poate vedea toata lumea pe partie si se da la o parte (mai ales ca instructorii de schi au cam aceeasi geaca, deci trec drept profesionista )
Mi-am mancat ieri pomelo-ul de care va spuneam ca se usuca. E a doua oara in viata cand gust asa ceva. Prima oara cred ca am gasit unul defect, ca era uscat si amar, dar asta (cumparat din kaufland, la oferta) era f f bun, recidivez clar!
Bianca, unde fugi? O saptamana? Uau, ce mult! Asteptam info mai multe despre LO, din ce simt nu ti-a placut f mult (aici faceau copiii fise ?) Nu stiu ce sa fac...probabil ca o sa astept totusi pana in toamna cu gradinita...
kid2003 spune:
As vrea sa ii urez bun venit inapoi si lui Carmi! Bine ca ne mai dai vesti despre dragutul Fabiano! L-am admirat in poza alaturi de varul lui Victo ( Anto, super poze).
Ioana, iti tinem pumnii sa fie totul ok! Ce daca e bebe mai mic, totusi ai fi putut avea ovulatie tarzie, nu? Si Alex a fost mai mica decat arata ecograful la data sarcinii respectiva. Tin pumnii sa fie totul ok si te asteptam cu drag aici!
b_irina_c spune:
neata,
Si eu perdelesc ca mi-e lene sa scriu .
Ioana bafta la eco! Si nu te mai stresa, totul este si va fi bine ! Si un si pentru Miru ca tare imi e dor de ea.
Hilde la multi ani fericiti!!!
Tonnia ma bucur de vestile bune. Mi-l si inchipui pe Dinu cum isi sterge fratiorul de praf . Si ma inscriu si eu in clubul celor care asteapta poze .
Anto l-am admiratpe Victor, un dulce . Mi se pare ca seamana foarte bine cu tine.
Carmi te asteptam mai des pe la noi.
Kid am admirat-o si pe Alex, dar am uitat sa o laud . Pe mine ma innebuneste parul ei carlionat .
Ca veni vorba de carlionti... Nanadana Antoine mai are carliontii? Sau a reusit bunicul sa-l tunda?
Mifloricica nasol cu somnul Anei...
Vladut inca are muci... Nu e nici mai rau, dar nici nu pot zice ca e mai bine. Vesel, mancacios, vorbaret nevoie mare, dar mucos . Deja se duce singur la aspirator si cere sa-i curat nasul cand vede ca nu mai poate respira. Macar din punctul asta de vedere sa am noroc...
Sper sa-i treaca repede ca eu in WE vreau sa ma duc la munte .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
mihaela_specht spune:
la multi ani Hilde
Mimsi, sanatate multa Alexiei.
Ooana si Medica bine ati venit.
am vazut ca avem multi bolnaviori si Dennis e racit,vremea de vina.
pupici
miflore spune:
LA MULTI ANI HILDI!!!
Sanatate, bucurii si noroc iti doresc!!!
Sotului o sa-i spunem mai incolo. Ce treaba cu nascutul pe 29 februarie, ziua efectiva vine din 4 in 4 ani.
In plus as vrea sa fiu si eu prin Arad in week-end, nici nu vreau sa ma gandesc cate vor fi pe masa...si buuuneeeee...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI