Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 23
medica spune:
Salutare !
Fetelor am cumparat batista bebelusului si am folosit-o acum. Merita investitia, trage si mama mucilor.
David mi-a vomat astazi si m-am decis sa o las mai moale cu indopatul. Am consultat si dr., care m-a sfatuit sa nu il fortez sa manance daca refuza. Noroc ca mananca dimineata bine (1 mar, 1 banana amestecate cu branza de vaci)+ lapte. La masa de pranz face fite.
Andreea, ti-am vazut fata. Este tare dulcica. Nu vrei un ginerica ?
Sa sti ca sunt de acord sa impartim premiul pt perdelit.
Sper sa pot sa pun si eu in curand cateva poze ca sa ne cunoasteti si pe noi.
Cge, sanatate lui Victor.
Kristinutza bafta la examene.
Pup toate mamicile si sper sa pot tine pasul cu voi (la scris ma refeream).
Ce zici Andreea, o noua provocare ?
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Dory eu i l faceam cu morcov orez rosie si un catel de usturoi.
Pe vremea cand manca orice...ce vremuri :)
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
Cred ca trebuie sa fie gustos, numai ca noi avem probleme cu, constipatia si nu ii pot da nici orez nici morcov

DORY & ALEXANDRA DENISA
Antoanela23 spune:
Multa sanatate pentru copilutii bolnavi, Victor, Iaris, Sarah, sa va faceti bine cat mai repede.
Pup fetele, somn usor,
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
Dory232002 spune:
Neata!
Noi raportam o noapte linistita, cu trezite pt. lapte la 2.30si somn si la 6.30 iar lapte, inca doarme ,bine macar ca am reusit sa-i fac o mancarica si a fost linistita.
DORY & ALEXANDRA DENISA
alinam spune:
neata!
Cristina ce face Victor?
Mai daca tot l-am laudat ieri ca a dormit azi nu pot sa il mai laud s-a intors la vechile obiceiuri 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
miflore spune:
Bun venit Corsge!
hai sa-ti spun de Ana mea care are 1 an si 4 luni. Are 10kg fix, vreo 82-83 de cm, vorbeste mult, spune cum o cheama,cum face cutu, cum face pisica, masina, ceasul, uneori imi arata si cati ani are, face pa-pa adica la revedere; alte cuvinte: bebe, apa, papa, pi(paine), Gabi, bau si nu-mi mai vin in cap acum. Miaela n-a mai spus in ultima vreme. Imi arata ochii, nasul, gura, burta. Imi aduce cate-o jucarie pe care i-o cer eu - dar nu intotdeauna - isi duce pampersul plin la gunoi cu mare satisfactie, freaca parchetul cu ravna cu servetele si imi da sa mananc din oala ei de jucarie.
La mers ea a fost mai puturoasa, merge singurica de vreo 3 saptamani, in schimb la 4x4 ajunsese la mari performante si viteze. Se suie si se da jos de pe canapea sau pat sau scaunel, incearca sa-si puna singura sosetele si ghetutele (dar nu reuseste cu toate ca stradania e mare); nu face la olita. nu-i mai place s-o spal pe cap de vreo luna. De imbolnavit nu - exceptie doar cand a avut o luna si a facut o indigestie pe fond de raceala, eu asa am inteles; cu scaune multe si moi si mirositoare.
E f. vesela daca o bagi in seama. Problema e ca nu se joaca singura, vrea incontinuu companie. Si cu mancarea e problematic, trebuie maimutareala serioasa ca sa deschida gura. Avem 16 sau 17 dinti maaaari. Ii place la nebunie sa se uite la tv, cred ca vom avea probleme mai incolo. La fel si la calculator.
Nu mai stiu ce sa scriu. cred ca te-am pus in tema.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
neata,
Marinela of,of... lasa ca acum vine primavara si poate scapati si voi de toate bolile.
si sanatate multa lui Iaris!
Eu nu i-am mai dat ficatel de mai bine de 2 luni de zile.
Cred ca Vladut are 13 kg ca abia il mai tin in brate
, ma indoaie de spate.
Si acu sa ma plang nitel de soacra (invatatoare de'o viata). Aseara cand ajung acasa ea isi usca parul in baie si Vladut se juca tacticos cu Ciff-ul meu
. Cand aude femeia usa ii zice repede sa i-l dea ca "ne vede mami si ne certa". Va dati seama ca m-am umplut de nervi si i-am zis ca Ciff-ul nu e de joaca. Cat despre faza cu lasa ca mami nu ne vede - ne jucam linistiti cu ce nu avem voie, e deja a doua oara in 3 zile cand o aud ca zice asa ceva
. Si cand ma gandesc ca ea toata viata a educat pe altii, imi vine sa
(adevarul e ca e buna ca invatatoare, dar cu Vladut nu e deloc instare sa se impuna in nici un fel). Sa va zic ca data trecuta l-a lasat sa alerge prin casa cu peria de spalat buda
? Aseara am luat toate chestiile periculoase din baie si le-am ascuns. Diseara pleaca [emoticon care topaie si canta de fericire]
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Noi plecam azi iar la ski la Dorna (datoria ne cheama-nu neaparat distractzia
) . Va
si ne auzim next week.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi