Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 21
Antoanela23 spune:
Eu perdelesc
, ca am vazut ca e rost de premii pt asta.
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
kid2003 spune:
Ooof, Cristina ce ghinion pe bietul Victor sa nu se bucure de tabara...Fugi repede la el, ce mancare tampita le-or fi dat? Si eu faceam indigestie in fiecare an, la inceputul taberei, vreo 4 zile eram bolnava rau, imi amintesc ca in tabara la Negresti-Oas m-au imbatat ardelenii aia cu palinca sa imi treaca (si mi-a trecut, aveam vreo 10 ani
). Dupa 4 zile imi tabaceam bine stomacul si imi trecea, mai stateam 10 zile pe mancarea aia infecta fara probleme. Dar speram ca intre timp sa se mai lumineze si astia cu meniul pt copii..
Spune-mi si mie Anya, ce forma de Vitamina D se da dupa un an si jumatate? Pastilute sau tot sirop. Eu ii dau inca zilnic Alexutzei 3 picaturi de Vigantol, asta nu sta sa ii picur nimic in gura, asa ca pun putina apa in lingurita si deasupra picur Vigantolul, ca asta sta deasupra si nu ramane pe lingurita. La noi nu e chip sa isi doreasca sa ia ceva pe gura.
b_irina_c spune:
Anto si eu as perdeli, dar se pare ca nu pream am la ce, ca sa zic asa...
Maine seara pleca socrii
! Abia astept
! (si eu ma mir de mine ce rea pot sa fiu cateodata)
Vladut acum e hotarat sa se razbune pe mine ca am avut tupeul sa dorm bine 3 saptamani
. Daca se scaoala noaptea si se prezinta ta-su, urla ca din gura de sarpe
. E musai sa ma duc eu, cum apar cum tace instantaneu...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Anto, nu prea mai e de perdelit...
Simo, imi pare rau de prietena, personal nu stiu nici un dr. neurolog, poate Alina sa va ajute.
Recunosc si eu ca mai uit sa-i dau vigantolul. Tot in lingurita cu apa il dau copilului, direct in gura nu merge, se lasa cu urlete. Acum m-am mai linistit cand am vazut ca a iesit ok cu calciul, ca imi cam faceam procese de constiinta.
Si mie imi pare rau ca nu mai scrie Ioana, sper sa se intoarca si pe aici, imi lipsesc postarile ei.
Andreea, am vazut pozele, e foarte frumoasa Maria ta 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Irina, dragut Vlad al tau. Al meu mai nou se supara daca apare taica-su dimineata, adica ma striga pana ma dau jos din pat.
Nu esti rea ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Andreeea, nu mai sunt Miaela, sunt mami.
Simo, da' de ce nu-l strigai pe domnul acela pe nume?
Sanatate multa prietenei tale! Neurolog...eu stiam pe cineva mai demult...dar nu-l recomand.
Oare Cristina ce-o face? O fi ajuns la Sinaia? Sanatate multa!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Ruxandra al meu dimineata nu are preferinte. Important e sa-l bage cineva in seama
. Ma bucur ca nu sunt rea
.
Zilele trcute soacra-mea asista la un schimbat de pampers. Vladut se trage tactios de putza, la care soacra-mea zice nu stiu ce de cocoshel. Vladut foarte serios da din cap ca nu "î..î.. pupa" (adica nu, nu.. putza)
. Ca doar copilul stie din cartea lui cu animale ce e ala un cocosh
. Va dati seama cu ce incantare i-am explicat eu soacrei treaba cu putza
, auzi la ea... cocoshel...
Aseara ne jucam pe canapeau din sufragerie (eu cu un ochi la TV
). Vladut ma tot pune sa demontez si apoi sa motez o locomotiva. Dupa ce am asamblat-o s-a culcat in genunchi cu capul pe mine
. Pacat ca nu i-am facut poza, ca era tare haios.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
simonique spune:
Irina, e un scump Vladut al tau...
Sa va povestesc si eu 2 faze cu teroristul meu. Aseara ta-su se juca cu el cu un trenulet care are baterii. Mario tot ii arata la baterii sa le scoata, ca il vazuse odata cum a facut. Ta-su ii zice:nu, ca nu pot, nu am cum sa desfac... nici nu zice bine, ca Mario dispare in bucatarie unde tipa la maica-mea sa ii deschida dulapiorul cu scule, maica-mea sa vada c vrea, ii deschide iar Mario ia o surubelnita si i-o da lu ta-su sa ii desfaca locomotiva...asta ca sa nu mai zica ta-su ca nu are cu ce...![]()
Acum vreo 3 zile il vedem ca vine cu geanta lu maicamea in mana si tot striga: buiiiii, buiiii - adica buniiiii. Maica-mea ii zice sa lase geanta ca stia ca de obicei o cam lucreaza si cand sa o ia aude ca de fapt suna telefonul in geanta si de asta striga cu atata patos Mario la ea... Si copilul voia sa fie amabil![]()
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
b_irina_c spune:
Simonique super Mario
.
Vladut cand prinde geanta mea, scoate portofelul si zice "baii, baii" (banii
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
latrishia spune:
Buna fetelor
Imi spuneti si mie de pe unde ati luat Priorix ul? Am fost la cateva farmacii si nu l mai au si nici in depozit cica n ar mai fii.Asteapta sa l primeasca dar cand l or primi, nici ei nu stiu. Poate mai gasesc vreunu uitat pe undeva.
Pupici
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna