BEBELUSA MEA ESTE IN GREVA FOAMEI
Raspunsuri - Pagina 2
alinusha06 spune:
am fost la parintii mei si a mancat iarasi de la tatal meu dar de la mine nu vrea de cat cu mana (dumicatul)ceea ce pana acum nu am incercat,dar asta este daca altfel nu vrea nu am decat sa ii dau asa ,am grija sa am o igiena super,super, super riguroasa si ii dau asa .
oprescu
sirimie spune:
Poti sa ii faci si analize de singe, sa nu aiba anemie sau vreo carenta de vitamine.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
elena24 spune:
Stai linistita , nu-ti fa problema ca nu e grav atata timp cat ii dai sa bea ceai sau..... atata timp cat e hidradat e ok . Asa am patit si eu cu micuta mea de 5 luni care la fiecate dintisor si nu am papat cate o saptamana dar in schim beia cate 5 sticle de ceai pe zi si acum avem 5 dintisori si ma mai astept la inca o saptamana de greva !
rosudaria spune:
are si ea momente si momente.nu sunt pt vitamine,mai curand fa-i sucuri naturale in casa,de portocale ,mere,grefruit.
eu daca e sa-i dau ceva vitamine ii dau doar vitamina c pliculete.
Daria la inceput manca doar daca ii dadeam eu mancare daca nu ,nu manca,mai apoi s-a invatat cu tata,manca si de la mine dar cand venea tata termina tot din farfurie.
Fa diferite jocuri la masa,de ex la fidea noi spunem vermisori care ne plac tare dar pe langa ei mai papam si altceva,la zarzavat crocodil si tot asa
,iar la sfarsit pt a termina tot ii spun ca ce-a ramas e papa meu si ma fac ca pap eu dar apoi ii dau ei,si papa ca sa nu-i fur eu mancarea
POFTA MARE
rosu
Priscilla spune:
fetita mea de 7 luni refuza orice aliment nou,noi nereusind sa depasim etapa supei de pui,aceasta si laptele fiind singurele alimente la care deschide singurica gurita,......... biberonul de seara cu lapte si cereale fiind de fapt preferatul ei ,.......cred.Ce sa fac? Este cumva vreo problema la mijloc,sau doar un moft?![]()
micaalsa spune:
Va spuneam intr-un mesaj mai vechi ca suspectez o infectie-n gat, acesta fiind motivul pentru care Iulia nu manca. Nu facea deloc temperatura. Am mers la dr. si suspiciunea mi s-a adeverit. Dupa ce am inceput tratamentul cu antibiotic a si inceput fetita mea sa manance .. nici n-o mai recunosc. Ea care cu greu manca 4 lingurite intr-o zi acum are cate o masa completa, asa cum ar trebui fiecare bebeu de varsta ei sa manance. Asa ca daca greva foamei se prelungeste eu zic ca e un bai undeva si trebuie ceva investigatii. Eu puteam sa stau bine mersi sa astept sa-i vina pofta de mancare si poate infectia-i cobora si la plamani ... am avut un pic de intuitie si am rezolvat-o. Nu mai e nici maraita sau fara chef, imi pare rau ca am lasat-o si atat timp sa se chinuie.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)