Maini de baba cloantza...

Maini de baba cloantza... | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Dragelor dragi, cine ma poate ajuta ?! Locuiesc la casa iar apa pe care o folosim e apa de fantana care e foarte calcaroasa. Zilnic fac curatenie, spal vase, biberoane, tetine, cu Axion pasta si Pur lichid. Am niste maini de imi vine sa plang, nu alta. Sunt foarte uscate, crapate, si din crapaturile astea mai imi curge si sange, nu mult dar, oricum... nu e normal sa fie asa. Am si uitat de cativa ani cum e sa ai maini frumoase... Stie cineva un remdiu eficient ? Degeaba ma dau cu creme, nimic nu ma ajuta, am folosit si manusi de cauciuc atunci cand spalam vase si tot degeaba.. Sunt disperata, zau asa...Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ai putea sa-ti cumperi mansui speciale de la avon si crema Neutrogena , si seara cand te pui la culcare dupa dragalaseniile cu sotu te dai cu crema din besug , pui manusile si ..Noapte buna!
Ar trebui sa te ajute chestia asta .
Sau ai putea sa-ti prepari din lapte Doina cu vitamina E o crema : adaugi la el fiole de vit. A si niste unt de cacao , la fel , cu manusile.
sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe perioada mai rece si ale mele devin asa...degeaba spal cu manusi, dupa crema sau crema la culcare, chiar si vantu mi le inaspreste...astept vara sa-mi revin

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

Si eu patesc la fel iarna. Imi aduc aminte ca intr-o iarna erau asa cum le-ai descris tu, pisimuky. Nici o crema de maini nu m-a ajutat. M-a salvat, in schimb, o crema pentru calcaie . Nu mai stiu ce firma era sau ce continea, dar a doua zi mainile mele isi revenisera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

stiu ca suna ciudat si gretos insa untura de porc se pare ca face minuni

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

pisimuky, Axionul pasta e extrem de agresiv pentru maini - gandeste-te ca dizolva grasime si depuneri - iar pielea ta este mult mai delicata decat astea...Foloseste manusi de menaj, sau chiar de acelea chirurgicale ( se gasesc la cutii, o gramada), sau foloseste un detergent de calitate mai buna - Amway de exemplu.E mult mai scump, dar se dilueaza foarte mult si nu iti ataca mainele asa mult.
Eu numai de ala folosesc de ani de zile, si am maini( zic eu) frumoase, cu piele fina, si unghii lungi.
Si eu tot la casa stau, si ne-am instalat filtre si dedurizator, de la duritate 26 am ajuns la O.Merita, pentru ca o duritate prea mare iti distruge in timp masina de spalat, centrala, etc - adunate pe hartie, dedurizatorul costa mai putin ca toate astea la un loc.
V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si eu zic sa folosesti detergent de vase de la Amway.E putin mai scump,dar merita.Si te tine cateva luni.Mama mea are aceeasi problema si doar cu acest detergent a rezolvat-o.Eu zic sa incerci.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

asa am patit si eu imi singerau degetele sub unghie si ustura f rau.eu zic sa nu renunti la manusi atunci cind speli vasele si la creme de miini, de mai multe ori pe zi.eu nu puteam folosi creme f grase, nici noaptea, ca se trezea bb si trebuia sa-l iau in brate, sa-i dau una , alta. iar afara, pe timp de iarna cu manusi calduroase. in timp, pielea incepe sa arate mai binicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

asa am patit si eu iarna trecuta cand a fost foarte frig si m-am salvat cu crema de galbenele si bepanthol-ul lui fi-meu.Sunt foarte bune si nici nu sunt scumpe.
La fel pateam cand spalam vasele de mana,nici vara nu erau frumoase macar.
Acum vad ca iar incep sa se crape si tot la astea o sa apelez,zic Slava Domnului ca mi-am luat masina de spalat vase,daca aveti posibilitatea va recomand ,e cel mai bun balsam pentru maini si suflet

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu zic ca o masina de spalat vase te-ar ajuta mult, nu?
Sper sa primesti intr-o zi una cadou!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si mie mi se intampla foarte des sa mi se aspreasca mainile si asta pentru ca ma incapatanez sa spal vasele fara manusi.Uneori mi se par tare incomode si uit ce mi se intampla.In schimb,tb spus ca atunci cand folosesc cu regularitate manusile la spalatul vaselor,mainile imi sunt efectiv catifelate.
Asa ca,incearca sa folosesti cu regularitate manusile si sigur rezultatele se vor vedea.

Pupici.

Flori
Noi

Mergi la inceput