Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

doroti,

ami,
yep, e misto masina. nu sunt multumita de pastilele 5 in 1, am crezut ca e masina proasta pana cand am inceput sa adun impresii si cred ca putem fonda un club, "cei ce considera pastilele 5 in 1 de kk". masina e tare faina, are un singur defect (major, if you ask me..) nu se goleste/umple singura. mai greu cu golitul, de umplut as colabora cu placere.
acum, serios, cred ca merita. am inteles ca erau si la nu stiu ce oferta ametitoare in cora, vreo 5 milioane. intereseaza-te.

de mare efect s-a dovedit a fi mamaliga!! cu iaurt si (nu ma bateti, da n-aveam altceva in casa..) branza brie, cu mere, banane si kiwi, cu spanac.. e buna oricum. sunt incantata, caci are o consistenta foarte ... "prietenoasa la lingurita"

a dat cineva paste? daca da, de care?

ia, cuvantati, ma apuc de fisierul cu date?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

ia, cuvantati, ma apuc de fisierul cu date?

Daca ai gasit gazduire pt el.....go for it! Si multumim pt efort!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, de acord cu fisierul, de mult am propus ceva de genul asta, am si incercat dar nu ma pricep. Chiuveta faina de inox noi ne-am luat de la reprezentanta Franke.

Virgi, ce faina-i Luana... Si cati dintisori are!

Miti, felicitari ptr progrese, sigur ca se pun!

Camelia, frumoase pozele!

Sunt cam fara chef... Timeea tot nu vrea sa pape nimic... Oooof...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am descoperit o metoda de a avea un copil linistit la schimbat de scutec . Ma scotea din minti cat se rasucea, cat se ridica, cat se incorda si nu reuseam sa-i pun niciodata pampers-ul fara scancete si nervi.
Ii dau banala jucarie preferata in maini. Sta frumos pe spate si nu ma mai baga in seama cand operez la pampers

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Si noi, si noi... Am descoperit-o de vreo 3-4 zile ca ma innebunea cum pleca la plimbare cu funduletul plin de kk....

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica

Salutare livada draga!

Anuntam si noi sus si tare ca la 8luni fix a aparut al treilea dintisor. Este sus si tare ne place sa-i papaim zimtisorii cu degetelul sau cu limbuta. In curand sparam sa apara si vecinul lui. Doroti

Alfel sunt tare necajita...Elena nu mai vrea efectiv nici un fel de fruct si nici suc de fructe. Si desi am facut pauza cateva zile se pare ca nu mai vrea si pace Habar n-am cum asputea sa o mai pacalesc cu cate o lingurita.

Miti nu stiu cum prepari tu ficatelul, dar m-am gandit ca poate iti prinde bine reteta mea: pun ficatelul in lapte din comert cu o seara inainte in frigider. A doua zi, cand il prepar il fierb in alt lapte si apoi il mixez cu cartof fiert, un varf de cutit de unt 65%. Iese o bunatate...de fapt e felul preferat al Elenei. Poate merge si al voi ...

Pupacim toata livada!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Felicitari!
F. interesanta reteta, voi incerca si eu dar tot dupa un an ca Amis.

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

salutari

Sa va spun ce mi-a facut fiica-mea azi la masa de legume
Pentru ca am ramas azi in pana de legume, am facut Petrei morcov cu un pic de telina si carnitza. Ce-i drept nu a iesit stralucita mancarea si dupa 7 8 linguri incepe sa maraie si sa protesteze. Si se burica, si stramba din nas. Atunci ii spun ...bine draga mea atunci nu iti mai dau. Cum pun castronelu' jos cu lingurita in el, incepe Petra iar sa se burice, sa se intinda la castron. Atunci iau lingura si incerc sa ii dau iar...poate vrea . Nimic! Pana intr-un final cand ajunge la lingurita, o ia hotarata in manutza, o ridica brusc de sar legume pe pereti si mi-o vara MIE ferm in gura! "Na! Mami, eat this" Va imaginati ce fatza a facut mami! "bleah puiu ai dreptate ".

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

de coma!

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

am mai pus niste poze noi printre care si una cum si-a luat fiu-mio gustarea dimineata....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Scump foc! Imi era dor de poze cu voi!

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dilaural

Hello heloo la toata lumea...

Ma mai tineti minte??? Cu paturicile??? Care fie vorba-ntre noi acum sunt mult prea mici ca sa mai tina loc de paturici...:))) hahaha

Imi pare rau ca in ultimele luni nu am putut tine pasul cu voi... Din data de 10 mai anul trecut am stat acasa si de azi am revenit la serv deci am si calculator si un pic de timp sa va scriu.

O sa incerc sa recuperez si sa citesc din urma toate povestile voastre.

Noi pe scurt:

Andreea-Eliza s-a nascut pe 11 iunie 2006 la 11.30 prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu ajutorul Dr. Cezara Bucur si am avut 3.210 si 51 cm si nota 10.
Totul a fost super simplu si acum avem aproape 8 luni, vreo 8,5 kg, 75 cm si niste superbi ochi albastri. Suntem cumintzica si papam tot!

O sa urmeze si poze in zilele urmatoare!

Va pup si sper sa nu va mai parasesc asa de mult timp!

Dilaural cu Andreea Eliza

Bine ai revenit! Cum sa nu ne aducem aminte...

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

virgi,
bestiala gagica!
trebuie sa admit ca e ta-su felie, cred ca daca vrei si tu unu trebuie sa mai faci...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

azi am 1 an de cand sunt membru

eu ma gandeam daca nu se poate cumva adauga lista pe pagina unde sunt si povestile cu nasterile??sincer nici mie nu mi-ar placea sa taiem fetele de pe lista daca nu mai intra acum...au fost o perioada alaturi de noi si acum poate nu mai au timp/chef sau alta scuza....dar au fost alaturi de noi si nu putem sa stergem asta

la noi nu are efect cu nici o jucarie....doar daca il face tata sa rada...altfel e chin sa-i pun scutecul....ca la scos e ok....sta cuminte ca stie ca imediat e curat si sta la aerisit 5-10 min

virgi draga luana zici ca are 1 an, asa mare arata si cum sta singurica in picioare..

cameliaT voi tot raciti sunteti??saracutul andrei si multa sanatate...desi in poze nu pare afectat de raceala

miti felicitari pt progrese ciresei

cocutica ce bine suna reteta ta de ficatel ...eu am avut 2 tentative esuate de a-i da ficatel....asa ca o sa incerc reteta ta

felicitari fetelor care ati terminat cu examenele si bafta celor care mai aveti....eu una nu cred ca as putea face fata acum unei sesiuni cu alex dupa mine...asa ca tot respectul pt voi

tocmai vb cu frate-mio pe mess si ma plangeam ca nu mai stiu ce sa gatesc, ca nu prea am timp....si imi da el o reteta super usoara si buna : spagete fierte, apoi pui branza cu ou si cu lapte amestecate si sunca si le bagi la cuptor sa se rumeneasca

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput