Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 29
Diana79 spune:
Buna fetelor!!!
Am intrat si noi sa va salutam. Am remarcat progresele cireselor de aici.
Sebi felicitari pt mersul in picioare.
Pupam pe Sofia cea dragalasha si scumpa ca de altfel pe totzi bebelusi cei nazdravani. Imi cer scuze ca nu nominalizez dar nu prea am timp sa stau la calculator.
Nicole merge tinuta de manutze in picioare, face tot felul de nazbatii, si nu prea doarme noaptea...dar nici ziua...asta e ne facem noi mari.
Noi pe 27 plecam acasa asa ca mai avem un pic. Am emotzii cand ma gandesc la calatoria cu avionul dar sper sa fie bine.
Carmina imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat. Curaj si multa bafta pe viitor.
Numai bine tuturor.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
puiudana2004 spune:
Buna ziua dragele mele!
LA MULTI ANI INGRID,SOFIA,ALEXANDRU!!!
Roxana,felicitari pt progres!!!
Diana,calatorie placuta si te asteptam sa ne povestesti cum a fost vacanta!
Si eu vreau sa vina vara ca m-am saturat de haine groase si de urletele cupilului cand tre sa-l imbrac sa plecam la plimbare!!!
Andrei,de cateva zile,cand aude o melodie care ii place bate din palme si "danseaza",adica,daca e in premargator incepe sa se bataie si daca e pe jos prin casa,se opreste din activitate si incepe sa dea din cap si sa aplaude!
Simona,ai grija de burtica!!!
Doroti????Unde esti????Si celelalte fete care ati disparut asa subit,sunteti bine???Angelica,Papadie,EllaX,Gicutza,Magda,etc...si Adib???
Ioana,nu te-ai razgandit????
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Buna ziua dragele mele!
Doroti????Unde esti????Si celelalte fete care ati disparut asa subit,sunteti bine???Angelica,Papadie,EllaX,Gicutza,Magda,etc...si Adib???
Ioana,nu te-ai razgandit????
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Eu sunt aici, in umbra ca am de lucru cit duce trenul, cind ma mai eliberez citesc sa fiu la curent cu toate, mai si scriu asa cite o leaca, cit reusesc.
livada, si astept timp liber.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Anileda spune:
Intr-o firma 4 femei in birou: sefa si 3 contabile, una bruneta, una
roscata, si cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte.
Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere.
Bruneta merge direct la sala de fitness profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma.
Roscata merge la cumparaturi.
Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit.
Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor, si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei.
Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul...
A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului...
Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou.
- Haide, tu nu pleci?
- Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa!
Anileda spune:
La cinematograf Pierino si Toto, 2 amici, stau la rand sa cumpere
bilete.
Toto vede inaintea lor in rand un barbat chelios. II zice lui Pierino:
- Facem pariu pe 100 euro ca ii dau o palma peste chelie astuia din
fata noastra?
- Esti nebun, asta te omoara!
Fac ei pariul si numai ce il vezi pe Toto ca ii arde o mare palma
omului peste chelie.
Omu se intoarce suparat sa vada ce s-a intamplat. Toto striga:
- Pasquale ce faci, de cand nu ne-am mai vazut!
Omul ii spune ca nu se numeste Pasquale si ca sa scape de rusine pleaca la un etaj mai sus al cinematografului si se aseaza iar la rand sa cumpere bilete.
Toto ii zice lui Pierino:
- Facem pariu pe inca 100 euro, ca mergem langa chelios sus si ii dau
iar o mare palma in chelie.
Pierino nu crede, fac pariul si merg amandoi sus.
Toto se apropie de chelios si ii arde o palma zdravana in chelie. Omul
se intoarce nervos, iar Toto ii zice:
- Pasquale, jos era unul care semana leit cu tine!
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Anileda
Intr-o firma 4 femei in birou: sefa si 3 contabile, una bruneta, una
roscata, si cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte.
Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere.
Bruneta merge direct la sala de fitness profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma.
Roscata merge la cumparaturi.
Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit.
Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor, si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei.
Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul...
A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului...
Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou.
- Haide, tu nu pleci?
- Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa!Ade si
Cri-Cri (11 iunie 2006)

puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Anileda
La cinematograf Pierino si Toto, 2 amici, stau la rand sa cumpere
bilete.
Toto vede inaintea lor in rand un barbat chelios. II zice lui Pierino:
- Facem pariu pe 100 euro ca ii dau o palma peste chelie astuia din
fata noastra?
- Esti nebun, asta te omoara!
Fac ei pariul si numai ce il vezi pe Toto ca ii arde o mare palma
omului peste chelie.
Omu se intoarce suparat sa vada ce s-a intamplat. Toto striga:
- Pasquale ce faci, de cand nu ne-am mai vazut!
Omul ii spune ca nu se numeste Pasquale si ca sa scape de rusine pleaca la un etaj mai sus al cinematografului si se aseaza iar la rand sa cumpere bilete.
Toto ii zice lui Pierino:
- Facem pariu pe inca 100 euro, ca mergem langa chelios sus si ii dau
iar o mare palma in chelie.
Pierino nu crede, fac pariul si merg amandoi sus.
Toto se apropie de chelios si ii arde o palma zdravana in chelie. Omul
se intoarce nervos, iar Toto ii zice:
- Pasquale, jos era unul care semana leit cu tine!Ade si
Cri-Cri (11 iunie 2006)

Anileda spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute Marc, Andreiutz, Catalin, Ilinca!

si celor de azi Ingridutza, Soficu, Alex!
Anileda spune:
A man suspected his wife was seeing another man, so he hired the famous Chinese detective, Chen Lee, to watch and report any activities while he was gone. A few days later he received this report:
MOST HONORABLE SIR:
YOU LEAVE HOUSE, I WATCH HOUSE. HE COME TO HOUSE. I WATCH. HE AND SHE LEAVE HOUSE. I FOLLOW. HE AND SHE GO IN HOTEL. I CLIMB TREE. I LOOK IN WINDOW. HE KISS SHE. SHE KISS HE. HE STRIP SHE. SHE STRIP HE. HE PLAY WITH SHE. SHE PLAY WITH HE. I PLAY WITH ME.... I FALL OFF TREE. I NO SEE.
NO FEE,
CHEN LEE.
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Carmina saptamana trecuta am avut si noi un episod de muci si putina tuse.Nu s-a complicat, nu am ajuns sa luam "specialitati", am luat doar panadol si nurofen (alternandu-le)cate 2.5ml si Ventolin(1ml), ca era o tuse spastica cam uratica si de 3-4 ori pe zi, cate 1 picatura de Protargol in fiecare nara.Ne-a trecut cam in 5-6 zile episodul asta. Acum suntem bine. Sanatate si lui Mihnea.
Ma plangeam ca puiul meu nu bea lapte.Ei.....dupa ce nu a mai luat medicamentele de mai sus, a sarit efectiv pe sticla. El care nu inghitea mai mult de 180ml la o masa, acum deja rade 210.Tare ma bucur.In concluzie, inapetenta lui era in directa legatura cu administrarea medicamentelor.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Protargolul asta e ceva de genul colargolului? Adica e maro la culoare? Multumim de sfaturi. Mie mi-e teama sa nu fie iar bronsiolita ca simt ca imi pierd rabdarea. L-ai scos afara cat a fost racit?
Ca uite e asa de frumos si atat de cald ca as iesi cu el la plimbare dar pe de alta parte...of

. M-am saturat.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc

Andrei (6 mai 2006)