Mar ras cu biscuite?
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
Eu nu am dat biscuiti copiilor mei decat dupa vreo 7 luni (sper sa-mi amintesc corect- poate chiar mai tarziu). Primul piure de fructe era gol, fara adaosuri, apoi dupa 4 luni puneam cate o linguritza de cereale (uneori). Dar in general piureul de fructe de la masa de la ora 10.00 era simplu.
Primii biscuiti au fost aceeia "populari" - sunt f tari- de la cofetarie, pe care mai mult ii sugeau si-i morfoleau intre gingii.
Claudia
speed spune:
si mie mi se pare mult prea repede pentru biscuiti si mar.daca vrei sa incepi diversificarea faina de orez e mult mai indicata.
ipearina spune:
Parerea mea este sa mai astepti; toti biscuitii contin gluten care nu este recomandat pana la opt luni. Eu i-am dat bebeului meu mar ras cu biscuite dupa ce a implinit opt luni; pana atunci i-am dat suc de morcov, mar, para, sau compot din mar si para (fara zahar) sau mar copt simplu sau amestecat cu cereale (orez cu roscove de la nestle). Sau un mar copt amestecat cu un cartof copt si putin lapte (e foarte bun acest piure).
viana spune:
Desi sunt off - topik va rog sa-mi spuneti unde coceti merele?In cuptor sau se poate si in microunde?
sirimie spune:
Poti sa ii dai biscuiti dar numai daca ii faci tu, eu te sfatuiesc sa nu ii dai din comert, sint facuti cu margarina si zahar si altele. Eu i-am dat tirziu. Eu ii puneam praf de cereale de care minca in marul ras.
Sint niste recomandari sa nu se gateasca la microunde pentru ca ar modifica mincarea si nu ar mai fi buna. Cel mult sa incalzesti la microunde.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
bolgiumiki spune:
Viana ,eu am copt intotdeauna la cuptorul aragazului.Microundele nu le-am folosit niciodata pentru copil.Decizia iti apartine.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
ildikuta spune:
Cum faceti marul cu cereale?eu am cereale fara lapte si pe cutie scrie sa amesteci cu apa si adaugi fructele dar au un gust tare rau.Voi cum le faceti?noi avem cereale cu orez de la milupa?
niria spune:
salutare!
gugus-mic are 8 luni si o sapt si de aprox. o luna ii dau mar cu biscuite. nu a patit nimic, chiar ii place. inainte de biscuite, am folosit orez simplu si orez cu roscove de la nestle.
i-am dat la inceput biscuiti populari (sunt tari si se rad la fel ca maru pe razatoarea speciala) si acum folosesc biscuiti din comert.
nu exagerez cu biscuitele, sunt zile cand ii dau marul amestecat cu banana sau banana simpla (le alternez).
sanatate pt toti!!!
satulica spune:
Ildikuta, noi folosim tot Milupa cereale fara lapte: 7-Cereale de la vreo 7 luni (acum Marcu are 1 an); inainte de astea i-am dat cereale fara gluten tot de la Milupa. Le amestec cu mar, banana, iaurt, smantana, ou fiert, branzica dulce... in orice ar merge, fara sa adaug apa (ar iesi mai multa cantitate si mai putin consistenta - si nu de asta are el nevoie, m-am gandit). Si pun atatea cereale cat sa iasa o pasta nici prea moale, nici prea tare, numai buna de papat ![]()
Toate cele bune!
Satulica