Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

multumim fetelor pentru raspun si complimente

Vauva, ce frumoasa e Bianca! si are niste ochisori care vor frange multe inimi . M-am amuzat cand am vazut cum ridica ea aparatorile de la patut, pentru ca exact la fel face si Patricia , trebuie sa o surprind si eu cu aparatul.

fug ca urla piticotul

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by ramomar

[black]multumim fetelor pentru raspun si complimente

M-am amuzat cand am vazut cum ridica ea aparatorile de la patut, pentru ca exact la fel face si Patricia , trebuie sa o surprind si eu cu aparatul.

[font=Comic Sans MS]mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
[b]***************************************************

Da, da ridica aparatorile si pandeste! Asta de vreo 2 zile a inceput sa o faca

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am vazut-o si pe Cosminuta! Iata inca un exemplu de fetita care ii seamana leit mamicii!

Mirabela, am facut intr-adevar niste abdominale, 20 la numar, pe zi...Nu e mult efort fizic si dureaza un minut... Nu cred ca e de la asta. E vb de reactia organismului, de incapacitatea lui de a absorbi firele. Am vbit la tel. cu mama mea si se pare ca asta e cauza, nu alta. Mai astept... sper sa nu fie nimic grav.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, da, vorbesc serios! Vroiam sa-ti zic ca numai culoarea ochilor nu ti-a copiat-o.

Monique, ma uit dupa fetite, da's tare curioasa sa-i vad reactia lui Mathias peste vreo 3 ani cand o sa-i arat pe net prietenele "Bucuroase",oare pe cine alege?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ignatica ,Mirabelac si Scumpik

Eloise multa sanatate.

Ramomar,Vauva, Cosmina aveti niste fetite superbe!

Pe zi ce trece bucuriile noastre devin tot mai frumoase.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Scumpik locul 5, 211 voturi, la ora 6:35.
Hai, Luca, hai!

PS: sper sa nu primesc si eu avertisment

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Multumim pentru sustinere Nu are cum sa-ti de-a avertisment ca tu nu ai dat site-ul respectiv

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Susa am vazut poza haioasa. Ce scump e Lucas cand rade

Monique -ici pentru Cosmina, e o dulce

Elena, Beatrix pentru vot, multumim

Ramomar asa doarme si Luca. Eu tot il indrept si cand ma uit din nou la el, iar il gasesc asa rasucit

Vauva vazut pozicile. Cel mai mult mi-a placut aia in care Bianca pandeste din patut. Frumos nume i-ai pus. Si eu daca aveam fetita acelasi nume i-a fi pus, ca eu sunt Anca intelegi tu...

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Buna "dimineata" si de la noi,

fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie daca stiti sau ati avut si voi problema asta:

1. avem cojite in cap, galbebe-portocalii, parca asa brusc i-au aparut, eu numai ieri le-am descoperit; oare s-o dau cu ulei de masline inainte de baie? sapun Klorane? ambele?

2. azi dimineata am vazut ca un ochi ii lacrimeaza mai mult si ca avea ceva secretie galbuie; doctorita mea mi-a dat sa-i dau ceva granule homeo si a zis s-o curat cu ceai de musetel; eu stiu ca musetelul nu e bun; cu ce as putea oare s-o curat, cu lapte de mami?
de la ce o fi avand problema asta??

Aseara a fost tare maraita si azi nu era in apele ei; o fi ochisorul, ori dintisorii... nu stiu dar am tinut-o mai mult in brate si ne-am iubit mai mult ca de obicei sa se linisteasca.

I-am dat calciu gluconic aseara si azi a facut caca lichid; oare exista alt fel de calciu care nu da reactia asta?
Multumim.
Pupici

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

A mai patit careva sa nu aiba bebe pliurile simetrice la picioruse dar sa nu fie totusi nici o problema (displazie de sold) ????

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

floricel79, pentru cojite o dai cu ulei de masline, iar apoi cand ii faci baita o speli cu klorane. Eu una folosesc klorane atat sampon, cat si gel de dus si asta mica nu mi-a facut cojite.

la celelalte intrebari ale tale nu prea stiu sa-ti raspund, poate o sa o faca fetle care s-au confruntat cu asa ceva.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput