PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza, , multumesc mult de tot; m-am lamurit;numai din morcov si dovlecel in prima zi?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Hai sa ma laud si eu cu iubitica mea! Aseara cand am lasat-o cu funduletul gol si-a prins piciorusele cu manutele si si-a bagat degetul mare de la stangul in gura!Si ce incantata era! Ziceai ca este suzeta! S-a cam suparat pe mine cand i l-am scos din gurita,dar i-a trecut repede!
De mancat mananca super bine- ii plac pireutul de legume si supica f mult, mar dat pe razatoare si fructe la borcanas, cereale de la Milupa si de la nestle-orez cu trei fructe.I le fac cu laptic de san.Joi seara am cantarit-o si avea 8,400kg -la 5 luni si 10 zile. sta in fundulet dar numai pe perne sau in brate, asa ca nu se pune ,nu?

Busra este sufletzelul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Bibi,ma bucur ca ai aparut.Totodata,imi pare rau pt problemele pe care le ai,dar asteptam si vestile bune in curand.

Andra,tu stai cea mai mare parte cu galusca ta si striga la ta'su? Rusinica! Dar e un progres ,si-o admir si cu statul in popou.Cand zice si "ma-ma",roag-o sa zica de doua ori ca sa treaca supararea.Glumeam...

Iulenca,io-i dau kiwi fara seminte.Separ pulpa fara seminte si i-o pasez cu putina banana.Iar cu carnea,dupa 2,3 sapt de la introducerea ei,se fierbe cu legumele.Cine vrea,bineinteles.Cate toxine poate avea o bucatica mica de carne?Mai ales,daca arunci apa-n care a dat in cateva clocote.Si-apoi se adauga legumele.

Fetele care dau orez cu lapte la bebei,cum il faceti?Sau va referiti la lapte formula cu fulgi de orez?

m_floruta,where are you? Nu mai intri sa ne spui si noua cum iti este cu noua burticutza de fetita-n roz?

Sabana,scoate fata afara,nu fi puturoasa!Noi azi ne-am plimbat prin ninsoare.Super fain.Si-am stat ceva.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei

Eu sunt putin in stres, maine il sarbatorim pe PHillip, m-am straduit sa ii fac tort masinuta, sa vedem daca o sa ii placaSper s-apuc sa mai dau si eu pe aici.

Sabana te rog daca-mi poti spune cam cat se mai ia de tradus o diploma de licenta,ca si eu am una si nu stiu cati bani sa cer, ca stii bine ca e nitel de munca(e mai mult tehnic ..)Multumesc

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by lucians

Bibi,ma bucur ca ai aparut.Totodata,imi pare rau pt problemele pe care le ai,dar asteptam si vestile bune in curand.

Andra,tu stai cea mai mare parte cu galusca ta si striga la ta'su? Rusinica! Dar e un progres ,si-o admir si cu statul in popou.Cand zice si "ma-ma",roag-o sa zica de doua ori ca sa treaca supararea.Glumeam...

Iulenca,io-i dau kiwi fara seminte.Separ pulpa fara seminte si i-o pasez cu putina banana.Iar cu carnea,dupa 2,3 sapt de la introducerea ei,se fierbe cu legumele.Cine vrea,bineinteles.Cate toxine poate avea o bucatica mica de carne?Mai ales,daca arunci apa-n care a dat in cateva clocote.Si-apoi se adauga legumele.

Fetele care dau orez cu lapte la bebei,cum il faceti?Sau va referiti la lapte formula cu fulgi de orez?

m_floruta,where are you? Nu mai intri sa ne spui si noua cum iti este cu noua burticutza de fetita-n roz?

Sabana,scoate fata afara,nu fi puturoasa!Noi azi ne-am plimbat prin ninsoare.Super fain.Si-am stat ceva.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Nu scot copilul in frig, mai ales in ninsoare. Nici sa nu aud. Maine mergem intr-o vizita, dar mergem cu masina.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by Sabana
[

Nu scot copilul in frig, mai ales in ninsoare. Nici sa nu aud. Maine mergem intr-o vizita, dar mergem cu masina.

www.e-vacanta.com

[/quote]

eu nu sunt pentru asemenea teorie...de ce sa nu o scoti? mai ales ca daca ninge inseamna ca e temperatura scazuta si "crocobaurii aia(virusii)" poate se mai imputineaza...dar de la aer rece pur si simplu nu se imbolnaveste...eu o scot pe Ilinca indiferent de vreme...doar pe ceata si vant puternic n-o scot

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by geliza

quote:
Originally posted by Sabana
[

www.e-vacanta.com

eu nu sunt pentru asemenea teorie...de ce sa nu o scoti? mai ales ca daca ninge inseamna ca e temperatura scazuta si "crocobaurii aia(virusii)" poate se mai imputineaza...dar de la aer rece pur si simplu nu se imbolnaveste...eu o scot pe Ilinca indiferent de vreme...doar pe ceata si vant puternic n-o scot

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
[/quote]

Of. Eu sunt ptr teoria paza buna trece primejdia rea.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Tweety -o pe mama cheauna...am uitat sa specific pentru LISTUTZA ca Mihaitza merge de-a busilea acum la 5 luni si 2 saptamani...merci pt. poza de la albumul limbutzelor...pupam okishorii frumosi ai Clarei

Anasia, ti-am vazut minunea la Limbutze... pup bulanasheleeeeeee...

Iulenca frumusetzea rara...

Pupam si cavalerii:Darius al lui Maryion, Vladimir "blue eyes" al Ioanei...

Fug ca mihaitza nu vrea sa adoarma cu tati...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 8 lunisoare

Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

- pt 7 lunisoare

Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin

David Andrei, baietelul lui Cosmmyr

Maria Ioana, fetita lui July25

- pt 6 lunisoare

Ariana-Irina, fetita lui Andreea25

Timeea Elena, fetita lui Ramoon

Vladut, baietelul lui ionelalit

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Marc Adrian, Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana, Ariana Irina, Timeea Elena, Vladut

Mergi la inceput