PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Eu ii dau cerele de la nestle si ies foarte bine- adauga lapticul treptat si amesteca energic. Lapticul il pui cald nu?
A, si buna dimineata!
La multe luni sarbatoritilor de azi!sarbatoare

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Copiii i-am culcat asa ca am reusit sa vad cateva poze.
Dariana imi place mult de Darius,cum a mai spus cineva in unele poze are fata de copil nu de bb. multi de la noi
Sabana am vazut si pozele cu Alexa frumusica ,apoi l-am vazut pe Nour al Norocutei cu ratusca lui ,am vizionat si filmuletul cu mosul dansator al lui Lucians si cam atat deocamdata ca mi-e foame,cand ne-am intors de afara nu am avut timp decat sa spal si sa hranesc copiii.Acum ca dorm sa pap si eu ceva.
Pentru cine intereseaza,Patricia a papat astazi legume si anume broccoli,cateva frunze de spanac,ceapa scoasa dupa ce a fiert,cartof si pentru prima data am pus putina rosie la fiert cu piept de pui.La cina va papa orez cu cateva pastai de fasole iar de dimineata a papat tofu pentru ca e putin constipata (in mod normal dimineata ii dau fructe sau iaurt)
Asta e meniul nostru de azi
Am schimbat caruciorul,de acum folosim buggy si e atat de usor,am luat unul no name si fff ieftin,am renuntat la Maclaren pt. ca mi-am luat aspirator Dyson ,l-am gasit la reducere pt. ca se schimba modelul si nu am stat pe ganduri,de mult il pandeam
Imi pare rau ca nu l-am cumparat pana acum,isi merita chiar si pretul intreg Dar in fine asta e off topic,scuze.
Ma duc sa mananc.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

am reusit sa afisez pagina papusicai mele! Va place?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Bysko, intradevar delicioasa printzesica.
Anasia, de ce mai vrei sa pui lapte in cereale dacaau deja?pui apa; eu pun iaurt siputzina apa calda.
Norocuta, nici noi nu avem cantar dar il mai iau cu mine pe cantarul de adultzi si imi scad greutatea mea.
Mamaluidavid, , dar cine a zis ca are fatza de copil si nu de bb nu zicea da Darius al meu, parca de al lui maryion, oricum, daca ai aceeasi parere si de Dari al meu, multzumim.

Vreau si eu biscuitzi speciali pt bb, de la ce firma sa caut ca nu am vazut?

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Andreea sa fie Ari sanatoasa si voinica ca frumoasa este . Scuze ca nu am intrat ieri dar m-am gandit la voi .
Dariana l-am vazut si eu pe Darius !!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

sarbatoritilor!
mamaluidavid eu am o problema cu meniurile de bebe ( in general am o problema cu gatitul ca nu-mi place absolut deloc )...tot am innebunit fetele sa-mi dea si mie idei si unele mi-au dat, te superi daca te rog sa-mi spui si mie cateva retete ( dar asa ca pt prosti ), multam fain!
bysko super tare!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Alina in primul rand trebuie sa spun ca Patricia mea nu e mofturoasa,din contra e foarte mancacioasa si nu refuza NIMIC asa ca nu trebuie sa imi bat capul cine stie ce cu meniuri complicate.
Pilaful il fac cum a spus Lucians parca,chiar nu mai tin minte,oricum eu mereu il faceam asa,tai o ceapa micuta marunt,morcov,ardei,si ce mai gasesc prin frigider (fasole pastai sau broccoli,patrunjel,etc) le pun peste orezul spalat bine,adaug apa,o picatura de ulei de masline,piept de pui si las sa fiarba.Verific mereu si daca mai e nevoie completez cu apa.
Piureurile de legume la mine inseamna legume fierte si pasate. La fel ce legume gasesc prin frigider,le curat ,arunc in oala pun apa,las sa fiarba si gata papa.
Daca servesc cu peste in alta oala pun apa la fiert,cand da in clocot pun pestele,cand e fiert il scot si mixez impreuna cu legumele.
Daca servesc cu pui pun carnea la fiert impreuna cu legumele.
Nu cred ca ti-am fost de mare ajutor,asa cum am spus nu fac meniuri complicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

MamaluiDavid, cartoful de care ziceai cred ca se gaseste si la noi prin supermarketuri. Ii zice cartof dulce, e mai mare decat un cartof obisnuit si portocaliu.

Mergi la inceput

Simona nu,cartof dulce se gaseste si aici,asta de care zic eu e mai mic decat cartoful normal,arata ca radacina de telina si are miezul alb-gri, pe jap. i se spune satou imo, satou=zahar imo=cartof. Se fierbe in coaja,dupa ce s-a fiert se curata coaja si se mananca asa dar pt. Patricia l-am pasat si a iesit o crema spumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ariana, la multe lunutze, sa te faci mare, sanatoasa si frumoasa (oricum esti de pe acum)!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput