PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ani_nutu, dariana, norocuta, sabana, lucians, aveti niste piersicute delicioase!da si mosu' nu-i de lepadat!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

heelp, mamici, ati dat supica dupa ce s-a obisnuit deja cu fructe, adica a inlocuit deja masa de fructe cu una de lapte? Alessiei nu-i place sucul de morcovi, si i-am dat mar (toate combinatiile), para (nu prea ii place, a si vomat ) si cam atat;mananca putin, inca nu pot inlocui o masa; cred ca am sa cumpar suculet, poate asa ii place;cum faceti cu baby carots? sunt prefierte, poti face suculet din ele?
am uitat sa va intreb, cerealele pe care le mai puneti in supica sau piureuri sunt cu lapte in ele? ca ale mele se dizolva in lapte;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Imi plac tare mult albumele de pe prima pagina cu dintzosii si cu limbutele. Am admirat toate piersicutzele. Trebuie sa spun ca eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, sunt multumita daca citesc ce scrieti sa ma inspir din meniurile voastre. La scos limbutza suntem printre premianti, ca tare ne place . Dintzoci inca nu avem.
adi_nutu ce papacios e Mihaitza. Bravo lui! De ce ii dai mai multe tipuri de piureuri la o masa? Nu se satura din unul sau vrei sa diversifici meniul. Mariuca mea mananca cam 60 ml de piure de legume dupa care titi. Supica chioara nu-i place si nu-i dau.
Si noi suntem in clubul celor care dorm mult afara. In casa dormim max 1 1/2, in zilele bune. Mai nou am descoperit metoda adormitului in scoica (doar in timpul zilei, nu seara). Dar trebuie sa o legene altcineva ca daca sunt eu plange si cere titi. Obiectivul meu este sa o dezvat sa adoarma la titi si apoi sa adoarma singurica in pat.
Ce piersicute vanjoase aveti, se ridica in piciorushe! SI Maria se incordeaza cateodata cand sta pe bratele mele si vrea in picioare cateva secunde, dar nu se ridica singura. Nici in fundulet inca nu s-a ridicat singurica.
Eu nu i-am dat deloc pana acum citrice mi-e frica sa nu-i provoace aciditate la stomacel. Voi ati avut ceva probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by anasia

ani_nutu, dariana, norocuta, sabana, lucians, aveti niste piersicute delicioase!da si mosu' nu-i de lepadat!

Anasia,Geliza.Initial n-am vrut sa-l postez din cauza ca se vorbea cam mult in spatele filmarii,dar totusi am zis HAI,mai mult pt mos.Ma bucur ca v-a placut de el si ca v-ati amuzat.Asta era si ideea

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Noi va pupam,ca atat putem!

De citit sunteti supersoniceeeeeee!Nu am mai vazut asa ceva!Noi suntem mai activi al forumul de mamici de doi ani ca na, o sa vedeti voi..cand o sa il aveti pe al doilea... parca tot prima dragoste isi cere drepturile!!

Noi suntem un pic racite nu stim exact ca se cam contrazic dr..Dar suntem vioaie si dulceeeeeeee!Na, cand mai ai un baiat o fetita te tintuieste definitiv!

Nu putem sa zicem ca stam bine in fundulet ,nici in picioaruse..de abia ne ridicaram in 4 labe si facem miscari dezechilibrante inainte inapoi!Cu diversificarea abia incepuram si bem cam 60 ml de suc de mar!De sapt viitoare incepem si cu branzica de vaci!

Va multumiiiiiiiiiim tareeeeee pt ca v-ati adus aminte de noi si uram bb -ilor sa fie zambetul din sufletul vostru!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by dariana

Mamanati, felicitari pt ridicarea in piciorushe!!! Waw, ce repede! cat are acum??

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Scuze daca nu m-am exprimat corect. Cami nu se ridica singura doar daca o tin de manute si odata ce se vede in piciorushe (tinuta de mani) face pana la 10 pasi.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">http://www.dropshots.com/mamanatiPOZE[url]
Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

anasia, eu i-am dat de prima data supa si acum e papica lui preferata, merele nu ii plac. cerealele, da, au lapte praf, eu ii dau milubrei de la milupa.
ce sunt baby carots? un fel de morcovi pt copii? eu nu am vazut.

am vazut si eu moshul la anu sper sa-l vada si Darius ca la noi nu s-a aratat anu asta, doar a lasat cadourile.

mai intreb si eu o data, ce inseamna sa stea in funduletz, sa se ridice de la orizontala si sa stea nesustzinut? ca darius sta si el de multisor, dar se ridica doar daca e cu spatele pe un plan mai inclinat si sta singurel in carutz, se tzine de el sau se sprijina in palmutze in fatza, asta nu se pune, nu??

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Lushk, Mamanati, Anasia multumim de aprecieri!

Mananati Nour nu e chiar voinic: la 6 luni avea 7.400kg, insa dr. mi-a zis ca e normal(l-am nascut numai cu 2.500kg). Vazand la alte piersicute ce greutati au...

Sotul meu s-a nascut cu 2.500kg si acum are 98kg la 1.83m inaltime, iar eu am avut 2.800kg si-am ajuns la 53kg, 1.64m.

PS: probabil ca sunt printre putinele mame care nu au cantar pentru bebelus, insa cand am nascut si am intrebat Dr. daca am nevoie, raspusul a fost: "daca crezi ca nu vei avea destul stress cu multe alte schimbari din viata ta, cumpara, dar nu te sfatuiesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Mamanati multa sanatate micutei tale ! Si noi am facut la fel. Mai tusim un pic de tot, sper ca maine sa fie totul OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

hello hello
am intrat sa va spun ca ieri i-am dat de papa peste - pastrav fiert mixat in piureul de legume si dimineata i-am dat dovleac (d-ala portocaliu) copt amestecat cu banana si iaurt
vroiam sa va spun ca atat dovleacul copt cat si banana le-am pasat cu furculitza si a mancat fff bine
iar azi am taiat o mandarina in doua si ii dadeam cate o jumatate de feliutza sa o suga...era asa de dulcica, altfel nu papa suc de portcocale
voi le dati bebeilor sucuri????cand si cat???
eu nu i-am dat - am mers pe piureuri de fructe
am observat ca daca ii pun iaurt in orice devine mai gustos si papa mai bine

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput