Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_jors spune:
Neatza
,
venim si noi la raport.
Azi ne simtim ceva mai bine, deocamdata nu mai am dureri asa mari, si ma pot si plimba prin casa...
ellamiss: un sfat pe care l-am primit eu pentru durerile mele (care inca nu se stie de la ce sunt), pe langa gel si no-spa: ai grija si cum te intorci noaptea in pat, sa nu faci miscari bruste... eu de 2 zile/nopti incoace am mare grija si la asta (pana acum nu ma gandeam ca ar putea fi probleme de la asa ceva) si azi noapte mi-am pus si o pernuta sub burtica, si am plimbat-o si pe ea pe stanga sau pe dreapta, dupa mine
Si grija sa ai mereu spatele acoperit (eu am prostul obicei sa ma descopar noaptea)...
martutza: multumesc, si ai si tu mare grija cu rinichii
In rest,
fetelor nascute ieri, mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()
Ar trebui sa ma manifest si eu putin ca gospodina, asa ca ma duc sa
si
, ca la cat am lenevit saptamana asta, imediat nu mai avem cu ce sa ne imbracam 
Va pup

Diana
28+ cu
... probabil Alexandru
roxanici spune:
quote:
Originally posted by martutza
Pana plec la Bucuresti (pe la 17.00) sper sa ma indrume si pe mine cineva cum sa bag datele personale in lista ded membrii p econtul comun de pe Yahoo.
Pupici.Ma duc la un somnic ca noaptea dorm in reprize de cate 3-4 ore din cauza burtoiului(114 cm in picioare).Ceaiul si-a facut efectul.
Ne vedem mai tarziu.33s+4z si
Victor Mihai
marta
Marta, daca zici de grupul de pe yahoo, datele tale sunt in agenda... sunt 2 numere de tel ale tale acolo...daca vrei sa fii membru tb sa dai login folosind userul tau de yahoo....si tb sa fie pe undeva "Join this group", sau "Become a member".... nu poate nimeni face asta decat tu ptr ca tu iti stii contul de yahoo. Succes
Camitu spune:
Buna
,
Am intrat sa va spun ce am mai facut noi in ultima saptamana.Mai intai am citit tot si vreau sa tin si eu pumnii fetelor care au probleme, sper sa se rezolve repede si sa nastem cu toatele
sanatosi si frumosi.
Pentru fetele care vor naste primele sunt alaturi de ele si chiar dispusa sa ajut daca este nevoie.
Am fost saptamana asta la sp Universitar, unde voi naste si am vazut rezervele de acolo.Sunt ok.
Si am mai facut un lucru foarte important pt mine.Am scapat de un mare stres.Am luat cam tot ce imi trebuia pt fetita mea in primele luni.AM fost cu sotul meu cu masina la Viena si am cumparat de la SCS tot ce imi trebuie astfel incat sa nu mai alerg aici dupa una , alta.
Astfel am achizitionat un carucior foarte frumos + cos pt bebe la 200 eur.Scaun de masina la 80 eur, port bebe la 43 eur, sterilizator Chicco la 39 eur, patut la 150 eur (din lemn), saltea speciala din cocos la 80 eur, lenjerie de patut, plapumioara, suzete, biberoane, hainute care erau la reduceri si cam atat.
Ca sa va dau un exemplu un costum de fas pt bebe era 7,90 eur cu gluga , manusi si botosei.
Mie mi-a placut ca am putut sa le iau pe toate dintr-un magazin si nu am alergat de colo pana colo iar ca preturi unele erau chiar mult mai ieftine decat in Romania, iar altele erau la fel.
Noi suntem acum in saptamana 30 si la 34 suntem programate la o alta eco sa vedem ce face bebe.Despre eco prea dese eu zic ca doctorii stiu cel mai bine.Eu am incredere in doctora mea .
Despre nastere eu vreau sa nasc natural eventual cu epidurala dar mai ramane sa vb cu doctora mea.
Ma mai framanta ceva si as vrea daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns mi-ar prinde tare bine.PE 2 Martie deci cand voi avea 33 saptamani ar trebui sa plec 5 zile la Londra cu serviciul.Mi-am rezervat deja bilet la avion, viza am de un an 3 ani de zile cu multiple iesiri pana acum, dar mi-e frica sa nu ma intoarca inapoi datorita sarcinii.Doctora mi-a zis ca ne e o problema sa zbor dar ea imi va da o recomandare ca nu am probleme.
O prietena de la agentia de bilete de avion imi spune ca totul depinde de insotitorii de zbor si de comandant daca accepta ca eu sa zbor la 33 saptamani si ca ma pot intoarce inapoi.
Voi ce ziceti?
VA doresc o duminica linistita si pupici muti voua si bebeilor ce vor veni!!!!
Cami +30
kisstherain999 spune:
Buna gravidute 
Voi a-ti luat anul asta Elevit pe reteta?
Eu dupa ce am stat o groaza de timp (pe hol printre oameni raciti, copii cu varsat de vant ...) pt a-mi lua reteta de la medicul de familie am avut surpriza ca la farmacie sa mi se spuna ca gravidele salariate nu mai beneficiaza de vitamine gratuite (oricum plateam o diferenta de 130 mii). Oare medicul de familie nu ar fi trebuit sa stie acest lucru? ca nu mai stateam ca o "dobitoaca" pe holuri riscand sa ma procopsesc cu cine stie ce miscoci.
In toate orasele e asa sau numai Iasul e cu mot? Na ca m-am enervat iar. Bine ca ca mi se opresc din salariu o groaza de bani, iar cand vine vorba de vitamine, analize, ecografii, consultatii ... le platesc.

Am reusit sa pun niste poze cu burtica. Daca imi trimite cineva parola le pun si in album.
kiss 
30+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
RaisaFudulu spune:
Arissa stai linistita ca timpul le rezolva pe toate...am citit undeva ca vergeturile din sarcina sunt facute din dragoste......pentru bebeii nostri totul
Marta sa ai mare grija de tine, stai linistita si odihneste-te...asculta de doctor si de sotul din dotare....au mare dreptate...bebe trebuie sa stea cat mai mult la caldurica
MadaRozz suna-ti doctorul mai bine si explica*i simptomele tale.....in legatura cu oamenii asa sunt nu mai exista respect ...si eu am patit-o de curand la doctorul de familie am stat o ora in picioaresi nimeni nu s-a sinchisit sa zica sa stau jos....desi erau oameni de toate varstele si toate categoriile sociale...astia sunt
DianaJors ma bucur ca esti bine dar nu exagera cu trebaluitul fa-i pauze lungi si dese .... cheia marilor succese![]()

Kisstherain999 nu numai la voi este problema astta, mie insa mi*-a zis medicul de familie ca se dau vitamine gratuite decat la gravidutele care au salariul minim pe economie....analizele si celelalte controale si eu tot cu bani le-am facut pt ca erau cozile prea mari daca erau sa stau sa le fac gratis
Noi suntem bine....insomnie de la 4 la 7 dimineata si apoi somn profund pana la 11.....mancam facem miscare cat putem si leneveala
Pupici si o duminica cat mai placuta!![]()
Diana
30+ 
elyy2003 spune:
Absoluta eu sunt la Giulesti la Dr. Puia Sorin si o sa ma internez (sper sa nu apara nimic pana atunci)pe 19.02.2007 pentru ca nu sunt din Bucuresti si nu am cand sa ajung de urgenta.O sa am atunci 36 de saptamani. Ceea ce ma sperie cel mai mult e faptul ca medicul meu o sa plece din tara pentru o saptamana la sfarsitul lunii februarie, cand o sa am eu 37 da saptamani, dar asta e ce sa fac. Poate ma ajuta DD si nasc mai tarziu sa fie dr. meu in tara.Oricum eu fac cezariana.
Eu sunt bine, cu durerile mele de col, de burtica, dar m-am obisnuit cu ele, daca mi se pare ca ma doare mai tare ca de obicei iau un no-spa sau chiar un gynipral.
Bebe misca, se catara pe mine cred ca vrea sa ajunga la laptic.
Va pup si va doresc numai bine, sa va odihniti mult ca nu mai e mult si o sa vedem cine da startul la nastere.
34+
Rebiana27 spune:
Am pus si eu o pozica in album. O aveam pe calculator de la Sf Nicolae. Nu e ea reprezentativa dar nu mai am alta deocamdata. Ideea e ca am reusit singura, credeam ca am nevoie de ajutor dar se pare ca nu am uitat pasii. Asa ca acum astept sa mai am ce posta si gata!
O sa introduc si eu adresele voastre de messenger, sper sa nu va suparati! Va pup!
Rebiana
31+ 
elyy2003 spune:
Kisstherain999 eu stiu ca daca medicul de familie bifeaza pe reteta "salariata" platesti 50% iar daca bifeaza "gravida" reteta se elibereaza gratuit, asa mi-a spus o farmacista si eu am atentionat-o pe dr. mea de fam acest lucru. Elevit-ul oricum se plateste o parte din el, eu platesc cam 9 ron(cred ca 1/3 din valoarea totala).
34+
gabdyd spune:
Kiss [red], si mie mi s-a intamplat la fel, cu o reteta pt fie-mea, dupa ce m-am plimbat pe la 3 farmacii. Alta data am stat la o coada interminabila printre tot felul de oameni si de mirosuri ca sa imi spuna farmacista ca a gresit medicul codurile de pe reteta si nu imi poate da medicamentele
. Ultima data, dupa ce am umblat pe la 3 farmacii cu burta dupa mine, si ori nu aveau medicamentele ori era o coada de 20/30 persoane inaintea mea, m-am hotarat sa ma duc la o farmacie unde am aflat ca o cunosc farmacistele pe dr mea de familie. Cu greu mi-au dat si acolo medicamentele desi era gresita reteta, si numai pentru ca o stiau pe dr, altfel DD cu mila.
Oare guvernatorii nostri chiar urmaresc sa faca lucrurile cat mai complicate cu putinta???? De ce nu compenseaza si vitaminele, fraierii? Daca ar lua mai multa lume vitamine nu ar mai fi atatia bolnavi care sa ia medicamente compensate sau gratuite. Si la ce le trebuie nu stiu cate liste de medicamente??? Ca sa aiba motiv farmacistii sa nu le dea, cand greseste dr reteta. Asta trecand peste faptul ca dr le gresesc desi macar atata lucru ar putea si ei sa faca, sa scrie o reteta calumea.
Grozav!!! Sa tot traiesti in tara asta.
Fetelor cu [red] rh negativ voi ati facut vaccinul la 28 saptamani? E chiar asa un capat de tara sa fie la fix 28 saptamani. Eu nu/mi aduc aminte data ultimei PM si deci nu am o socoteala exacta, iar la ecograf difera de la medic la medic. Trebuie sa ma internez saptamana asta sa il fac si eu si sper sa nu fie tarziu.
Va pup,
Diana
28 s si Julie
14.11.2003
cde