Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
elpower spune:

La multi ani Rianna_stef si Pantera28jp!

ADINA , mie imi ies in limite sub tratament, dar eu am hipotiroidie, nu tiroidita care e altceva. Si la mine trebuie tratata neaparat in sarcina.
Fetelor, aseara ii ziceam sotului ca auzi ca primele 3 luni sunt mai grele, dupa asta luna saptea e mai grea, dupa care urmeaza luna opt si noua despre care nici nu mai stii ce sa zici daca celelalte ti s-au parut grele. Dar pe de alta parte, parca imi va lipsi sa-i simt miscarile in burtica, dar o voi avea "live".
DIANA imi pare bine ca ti-a placut articolul si sorry ca nu ti-am raspuns pe YM, dar a intrat sotul pe ID-ul meu si mi-a inchis toate mesajele off-line . Ce m-a suparat!
Poimaine ma duc la doctora mea si mi-a zis ca va fi control. Mi-e un pic de teama. Sper sa nu am sangerari dupa aia ca de vreo 6-7 luni nu mi-a mai intrat nimic pe-acolo
.

pentru fetite cuminti!
Ela
in 33s cu
Thea Ioana 
ellamiss spune:
LA MULTI ANI RIANNA!!!Iti doresc nastere usoara.Azi am fost la spital dar nu l-am mai gasit pe doctor acolo.Era altul care mi-a prescris pentru durerile mele no-spa, fastum gel si supozitoare.Da o sa ma dau numai cu fastum gel pana luni si ma duc iar la spital ca sigur il gasesc.Durerile sunt din ce in ce mai mari.Astept ziua de luni sa vad ce imi zice doctorul meu.va pupicesc
ELLA
29
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums/
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
kisstherain999 spune:
Buna burtici 
pe mine cred ca m-a intepat musca tzetze
... dorm non-stop, mai ceva ca in primele saptamani de sarcina.
Noi vom merge marti la echo si voi vorbi cu dr despre nastere. Sper sa fie totul bine.
Va doresc sanatate voua si bb-ilor.
kiss 
30+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
tzuna spune:
Buna fetelor! Cum v-ati inceput week-endul? Eu sunt bine. Am aceleasi vechi probleme deci incerc sa nu ma mai gandesc prea mult la ele. In schimb am asa ca un ghimpe legat de placenta mea imbatranita(avea gradul 3 la 32 de saptamani). Nu prea stiu ce implica asta. Stiu ca teoretic voi naste mai repede. Daca nasc dupa ce intru in saptamana 37 chiar nu ma supar. Dar pe bebe il poate afecta cumva? Poate suferi? Pot aparea complicatii? Mai caut informatii pe net poate gasesc.
LORADIN- bebeita ta nu e prea mica. A mea avea 2 kg la 32 de saptamani si mi-a zis ca va ajunge la 3.400 la 40 de saptamani. Deci a ta poate nu va ajunge chiar de 3.400 dar va avea 3 kg sau peste. Nu te stresa, alimenteaza-te corect si va fi bine. Plus ca nu tb sa fie f grasuta. Important e sa fie sanatoasa, sa apara la termen ca in rest o ingrasi tu dupa.
LA MULTI ANI! fetelor ce-si serbeaza ziua de nastere (RIANNA si PANTERA).
Aveti grija de voi si de bebeloci.
34+
tzuna spune:
Am uitat sa va spun ca am reusit sa mai pun niste poze. Imi spuneti si mie daca se vad? Adica daca am reusit sa le fac publice?
RaisaFudulu spune:
Frumoase pozele Tzuna....ce haios e omul de zapada.......da sunt publice
Diana
30+ 
RaisaFudulu spune:
La multi ani ! Riana si Pantera

Katink ma bucur ca esti bine si ca ati scapat cu totii de raceala
Loina ma bucur ca esti bine si stai linistita ca sa stea bebelu linistit si cat mai mult la caldurica 
Elpower iti tin pumnii la control si stai linistita ca nici la noi de 7 luni nu ne-a mai vizitat nimic pe acolo decat degetul doctorei o data la luna si nu am sangerat deloc
Noi suntem bine azi ne-am bucurat foarte mult ca am vazut si noi primii fulgi de zapada pe iarna asta....chiar daca pentru putin timp si nici nu s-a prins

In rest nimic ....v-am pupat
Diana
30+ 
arissa spune:
La multi ani Rianna_stef si Pantera28jp! Si mai intrati sa ne spuneti ce mai faceti, cum va simtiti.
Azi am fost putin intoarsa pe dos, nu m-am simtit prea in forma si, in afara de asta, am fost sa-mi cumpar un pantalon mai comod si am facut un soc cand m-am vazut in oglinda din cabina de proba. Stiam ca am vergeturi, dar acum le-am vazut in toata splendoarea lor inclusiv pe cele mai noi pe care nu le observasem pentru ca sunt la baza burtii. Asa ca sotul a avut de lucru cu mine azi, sa ma linisteasca pentru ca am plans in reprize. Pana azi, eram impacata cu dungulitele deja existente, insa cele noi m-au dat peste cap. Si mai am o luna si jumatate!
Scuze ca m-am intins asa de mult cu problema mea.
ellamis, sanatate, poate iti trec durerile cu fastum gel.
elpower, asteptam vesti bune de la control.
kisstherain, ce bine de tine ca poti dormi! Te invidiez, eu care fac parte din categoria lilieci
.
Pup fetele!
34 fix 
elyy2003 spune:
Buna fetelor! Eu va citesc mereu dar nu prea v-am scris deoarece nu prea aveam ce sfaturi sa va dau la problemele voastre, pentru ca eu am alte probleme decat voi. Eu stau de la 16 saptamani acasa ,la pat cu dureri de col, abia ma intorc de pe-o parte pe alta in pat. Nici nu stiu cum ama reusit sa ajung la 34 de saptamani, parca nu-mi vine sa cred. Eu o a nasc prin cezariana la Giulesti, nu am de ales. As fi vrut sa pot sa ies si eu sa vad patuturi si carucioare dar nu am voie. Poate o sa ma simp bine dupa nastere si o sa cumpar atunci carucior, iar patut o sa-l las pe sot sa aleaga unul.Despre ce o sa- mi iau la spital nu prea am idee, dar nu cred ca e nevoie de prea multe lucruri. Am vazut ca mai sunt gravidute care nasc la Giuylesti si spuneau ca pentru bebe nu iau decat pampersi si hainutele cu care o sa-l scoata din spital.Am si eu o intrebare la voi, credeti ca la eco 3D facuta la 24 de saptamani se poate insela medicul referitor la sexul copilului?
Va pup si va doresc sarcina usoar in continuare si nastere cat mai usoara
34+
suzy78 spune:
Buna gravidutelor,
Si un calduros
LA MULTI ANI!..sarbatoritelor de azi Rianna_stef
nastere usoara si bebei sanatosi
Vin si eu la raport.....ma simt obosita desi sunt acasa.....asta noapte n-am dormit de la 12 pana la 5 dimineata.....nu mi-am gasit locul in pat si am facut N ture la toaleta.
Azi am avut contracti si am fost nevoita sa apelez la nospa....
LORADIN - nu are rost sa te stresezi cu greutatea bbului - al meu in sapt 36 are 2.700 gr.....si este in grafic.....si e baietel deci ar trebui sa fie mai mare.....medicul a spus ca un copil normal are 2.5-3 kg la nastere si oricum pana la cele 40 de sapt are timp sa recupereze......calculele fiind estimative....nici un medic nu-ti poate garanta greutatea bbului.....
Va las ca trebuie sa ma intind.....nu ma simt tare ok.....noroc ca nu gatesc iar curatenie face sotul.....acum fiind pe ultima suta de metri vreau sa las casuta curata pt bebe....
Suzy
36+
Mihai Nicolas