Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 24
silvi_2005 spune:
Ralu,pupici strumfei, poate s-au saturat si ei de formula...Eu o sa-l trec la indicatia dr pe Alain incet incet pe laptele de vaca...sa vadem daca va manca mai bine. Cred si eu ca o sa imi prinda bine doua nopti dormite normal ca eram zombi
Moni demaram si noi cu actiunea olita dar nu stiu zau ce succese vom avea![]()
Ali, tare dulce Iarina, ca intotdeauna.
Pupici la toata lumea si duminica placuta
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
dana_ene spune:

THEODOR
Mami, asteptam pozele de la petrecere!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Theodor!!!
Multa sa natate si bucurie sa aduci parintilor!!!
Marco mi-a adormit dupa 20 min. pana azi dim. cand l-am luat cu noi ca sa mai atipim.
La un moment se urca pe tat-su' si ii baga degetele in ochi si-n nas sa-l trezeasca
.
A avut cea mai bestiala trezire
.
Ralu of ce naspa ca esti la munca.
E totala Anastasia, iar Ovidiu saracul.....
Ne termina copii astia.
Irina si Ali am vazut si eu printesele
.
Silvi iar esti fara copil? ce bine de tine. Uneori ma gandesc sa-l duc sio eu la mama, dar e cam departe, si prea multe persoane nocive in jur
.
Moni si eu ma mai uit pe filmate si zic, doamne cum pasea el, asa nesigur, acum alearga de-a dreptul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Apropo...ca eu sunt mai noua si poate nu am fost pe faza...
Care a fost primul copil din secta care a umblat?Oricum...aici sunt copii si din decembrie si din ianuarie si din februarie...dar intreb si eu ca fapt divers. Cred ca mai bine ar fi sa spunem la cate luni a umblat fiecare...si care e primul care a umblat din secta...ca ultimul o sa aflam...in curand...
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
Bianca, Angelo este nascut la 36 + 5 zile si poate din cauza asta nu a mers mai repede. Santem mamici care am nascut in decembrie pt. ca au venit bebelinii mai devreme de termen
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Giova spune:
Maraki mai sti ce tare-ti doreai sa nasti mai repede ca nu mai poti?
Uite ca ti-a ascultat DD rugamintile.
Oricum Angelo e un copil ok , chiar daca e pnascut prematur. Asa ca nu-ti fa probleme, va merge el in cateva zile.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
doina_laila spune:
Dragi mamici, multumim pentru felicitari!
Am pus cateva poze sa-l vedeti pe sarbatorit.
Dupa cum va povesteam l-am sarbatorit ieri pe Theodor, ca sa nu fac harmalaie in casa am mers la un club, unde ne-am simtit super bine. Si ca sa nu se plictiseasca strengarii gastii noastre de prieteni am adus un clown. Asa incat si parintii au avut un moment de respiro si s-au simtit si ei bine.
Theodor nu a vrut sa-si modifice programul cu nici un chip, chit ca avea invitati, asa ca pe la mijlocul petrecerii a tras un pui de somn de vreo jumatate de ora. S-a trezit cu un chef teribil de dans si le-a aratat si invitatilor ce figuri noi de dans a mai invatat.
Nasii i-au taiat motul, am dat colacii dupa cum este traditia aici in Moldova si Theodor a ales de pe tava foarfecele, cheile de masina si o iconita. Acum sa vedem ce-o vrea sa devina, tata spera chirurg, mama creator de moda... si amandoi parintii speram totusi sa nu taie frunza la caini, cu forfecutul ala. 
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
irinatunza spune:
Doina, frumos Theodor!! Chiar si Sabina a stat cuminte la mine in brate si s-a uitat la poze. Si ce tort frumos! Sa-ti fie sanatos !
Frunze n-o sa taie la ciini sigur! Poate se face popa ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:

Theodor,sa cresti mare si sanatos, parintii tai sa se bucure de tine

Maraki, nu cred ca are legatura cand e nascut.Specilistii sunt de parere ca cica are legatura dar doar cand sunt bebei, dupa aceea nu se mai simte diferentza. Finul meu, copilul prietenei mele e nascut la 38 sapt si la 2.5 luni se intorcea singur de pe spate pe burta, si acum la 9 luni merge tinandu-se de obiecte. Cel putin cu 2 luni a facut totul mai repede ca Dani si e nascut cu 2 sapt mai devreme. Deci nu cred ca are treaba.
Moni..ce dur umbla Dia...
si ce s-a schimbat fatza de acuma...se vede ca s-a inaltzat mult.
Silvi, ce bine de tine ca ai putut dormii...acum sunt socrii la mine si am mancat de-amiaza si deabia astept sa plece sa ma culc si eu
.
Ralu, spor la lucru...
la printesa ..
Doina, frumoase pozele.vad ca si el are treaba cu baloanele....si la Dani ii plac mult.Am recunoscut si tortul spiridus..
, vad ca nici tie nu ti s-au inmuiat piscoturile..
Noi am fost la zapada, dar asha somn i s-a facut la Dani ca dupa 40 min am venit acasa cu el adormit
. Pun poze deseara, acum trebuie sa o pregatesc pe Sandra ca merge la onomastica la nepoata mea, unde se va intalnii cu colegii
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Doina super poze. se vede ca s-au distrat prichindeii, pe Theodor cred ca l-a terminat party, l-am vazut cum doarme la bunica-cred, in brate. Ce tort frumos, si cred si gustos
a avut Theodor. Bunica mea facea tort dintr-asta.
Tocmai am aflat ca tre sa mergem la un seminar- pt. un viitor business, la Milano
. Problema e ca vor fi 2 zile intense si mergem fara Marco, asa ca sunt putin...
. Va fi pt. prima data cand il las singur, cu ai mei, of course.
De marti incep cura de slabit cu Herbalife
. abia astept.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
irinatunza spune:
ce liniste e !!!
Ali, trezeste-te , mami !!!!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav