Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ralu,pupici strumfei, poate s-au saturat si ei de formula...Eu o sa-l trec la indicatia dr pe Alain incet incet pe laptele de vaca...sa vadem daca va manca mai bine. Cred si eu ca o sa imi prinda bine doua nopti dormite normal ca eram zombi
Moni demaram si noi cu actiunea olita dar nu stiu zau ce succese vom avea
Ali, tare dulce Iarina, ca intotdeauna.
Pupici la toata lumea si duminica placuta

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

THEODOR

Mami, asteptam pozele de la petrecere!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Theodor!!!
Multa sa natate si bucurie sa aduci parintilor!!!

Marco mi-a adormit dupa 20 min. pana azi dim. cand l-am luat cu noi ca sa mai atipim.
La un moment se urca pe tat-su' si ii baga degetele in ochi si-n nas sa-l trezeasca .
A avut cea mai bestiala trezire .

Ralu of ce naspa ca esti la munca.
E totala Anastasia, iar Ovidiu saracul.....
Ne termina copii astia.
Irina si Ali am vazut si eu printesele .
Silvi iar esti fara copil? ce bine de tine. Uneori ma gandesc sa-l duc sio eu la mama, dar e cam departe, si prea multe persoane nocive in jur.
Moni si eu ma mai uit pe filmate si zic, doamne cum pasea el, asa nesigur, acum alearga de-a dreptul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Apropo...ca eu sunt mai noua si poate nu am fost pe faza...
Care a fost primul copil din secta care a umblat?Oricum...aici sunt copii si din decembrie si din ianuarie si din februarie...dar intreb si eu ca fapt divers. Cred ca mai bine ar fi sa spunem la cate luni a umblat fiecare...si care e primul care a umblat din secta...ca ultimul o sa aflam...in curand...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Bianca, Angelo este nascut la 36 + 5 zile si poate din cauza asta nu a mers mai repede. Santem mamici care am nascut in decembrie pt. ca au venit bebelinii mai devreme de termen Eu am avut DPN 21 ianuarie.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Maraki mai sti ce tare-ti doreai sa nasti mai repede ca nu mai poti?
Uite ca ti-a ascultat DD rugamintile.
Oricum Angelo e un copil ok , chiar daca e pnascut prematur. Asa ca nu-ti fa probleme, va merge el in cateva zile.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Dragi mamici, multumim pentru felicitari!

Am pus cateva poze sa-l vedeti pe sarbatorit.
Dupa cum va povesteam l-am sarbatorit ieri pe Theodor, ca sa nu fac harmalaie in casa am mers la un club, unde ne-am simtit super bine. Si ca sa nu se plictiseasca strengarii gastii noastre de prieteni am adus un clown. Asa incat si parintii au avut un moment de respiro si s-au simtit si ei bine.
Theodor nu a vrut sa-si modifice programul cu nici un chip, chit ca avea invitati, asa ca pe la mijlocul petrecerii a tras un pui de somn de vreo jumatate de ora. S-a trezit cu un chef teribil de dans si le-a aratat si invitatilor ce figuri noi de dans a mai invatat.
Nasii i-au taiat motul, am dat colacii dupa cum este traditia aici in Moldova si Theodor a ales de pe tava foarfecele, cheile de masina si o iconita. Acum sa vedem ce-o vrea sa devina, tata spera chirurg, mama creator de moda... si amandoi parintii speram totusi sa nu taie frunza la caini, cu forfecutul ala.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Doina, frumos Theodor!! Chiar si Sabina a stat cuminte la mine in brate si s-a uitat la poze. Si ce tort frumos! Sa-ti fie sanatos !

Frunze n-o sa taie la ciini sigur! Poate se face popa ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Theodor,sa cresti mare si sanatos, parintii tai sa se bucure de tine
Maraki, nu cred ca are legatura cand e nascut.Specilistii sunt de parere ca cica are legatura dar doar cand sunt bebei, dupa aceea nu se mai simte diferentza. Finul meu, copilul prietenei mele e nascut la 38 sapt si la 2.5 luni se intorcea singur de pe spate pe burta, si acum la 9 luni merge tinandu-se de obiecte. Cel putin cu 2 luni a facut totul mai repede ca Dani si e nascut cu 2 sapt mai devreme. Deci nu cred ca are treaba.
Moni..ce dur umbla Dia... si ce s-a schimbat fatza de acuma...se vede ca s-a inaltzat mult.
Silvi, ce bine de tine ca ai putut dormii...acum sunt socrii la mine si am mancat de-amiaza si deabia astept sa plece sa ma culc si eu.
Ralu, spor la lucru... la printesa ..
Doina, frumoase pozele.vad ca si el are treaba cu baloanele....si la Dani ii plac mult.Am recunoscut si tortul spiridus.., vad ca nici tie nu ti s-au inmuiat piscoturile..
Noi am fost la zapada, dar asha somn i s-a facut la Dani ca dupa 40 min am venit acasa cu el adormit. Pun poze deseara, acum trebuie sa o pregatesc pe Sandra ca merge la onomastica la nepoata mea, unde se va intalnii cu colegii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Doina super poze. se vede ca s-au distrat prichindeii, pe Theodor cred ca l-a terminat party, l-am vazut cum doarme la bunica-cred, in brate. Ce tort frumos, si cred si gustos a avut Theodor. Bunica mea facea tort dintr-asta.

Tocmai am aflat ca tre sa mergem la un seminar- pt. un viitor business, la Milano . Problema e ca vor fi 2 zile intense si mergem fara Marco, asa ca sunt putin.... Va fi pt. prima data cand il las singur, cu ai mei, of course.

De marti incep cura de slabit cu Herbalife . abia astept.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

ce liniste e !!!
Ali, trezeste-te , mami !!!!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput