Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

...tuturor daca mai sunteti...
In primul rand multa sanatate tuturor bebeilor sa se faca repede bine.

Denisa ca a miscat bebe mic.
Monica pai parca Dia nu strica papuselele...intotdeauna asa se intampla si la mine pe cand apuc sa zic ca Iarina nu face una sau alta atunci o apuca sa faca acel lucru
Apropoooo....de ce ai sters 2 pozici din Drop? Ca pe cand am vrut sa scriu comentariu mi-a sarit la alta poza . si la Dia harnicuta.
Bumbitasi Anasebemultumim de comentariile din Drop

Bombo,Maraki,Anasol si restul mamicutelor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARCH,imi inchipui ce trebuie sa fie in sufletul tau...of mititica,macar sper sa-i treaca repede
MONI,se pun pe dia kilogramele cum se pun si pe tine...dar ma uimeste cat si ce poate sa manance.pai daca am manca noi fasole cu carnatii si castraveti...
BOMBO,deci ne inseala jasysi inca cu baieti mai mari...
BIANCA,somn usor,vise placute,purici sa te sarute(furnici ceva)MARAKI,pai pe acolo unde se conecteaza furtunul la masca si pe unde ies vaporii ,poate iesi si licchidul.si i-a curs in guritza de m-am speriat...cel mai nasol era ca tremura ca varga cand am terminat.nu stiam cum sa-l linistesc,se vede ca s-a speriat tare.si cand ma gandesc ca trebuie tinut vreo 5 minute...
ANDREAM,multa sanatate micutzei
ANAS,ai baiat mare ce sa mai...fii barbata
DENISA,felicitari pt flutureii din burta
MIRA,,ANYMONI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA nu intotdeauna e asa de mancacioasa,depinde cum o apuca Deci la vara avem sanse sa ne intalnim? Ca si eu sunt prin zona , asa ca vezi
Diana s-a tot tinut azi de o ureche si a fost cam maraita cand am ajuns acasa ,eu i-am dat nurofen si dupa aia a fost in forma ... Acum nu vre asa faca nani ,se tot ridica ,e miorlaita ,asa ca i-am mai dat din nou nurofen,ma gandesc ca poate o dor dintii si se reflecta la ureche ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

....a mea spune ata. Cand arata si vrea ceva e ata

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu am putut sa citesc din urma ca am parasit incaperea ca sa adoarma Alain
Eu ii dau acum sa manance orice numai sa vrea prapaditul.
Maraki binentes ca nu incep acum varsta "de ce-urilor", mai dureaza putin dar eu una abia astept.
Moni vad ca Dia e tare figura, ai un copil temperamental, o sa ai de furca cu ea
March da-i lapte fara lactoza, Nan e mai bun dar merge si Milupa HN25 daca il accepta.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, da noi nu mai intram prin Nadlag ci pe la Cenad

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut ca ziceti de copilasi ca au numai 10 kg, dar e super ok asa, asta e greutatea ok la 1 an.Si cei cu 8 kg sunt ok, nu-i nici o pb mai ales daca au foat mai mititei sau cu pb de absortie sau mai stiu eu ce.Cei care sunt peste 10 kg sunt sau mai inalti sau mai grasuni sa nu va suparati pe mine ca eu posed o bucata si inalta si grasuna.
Pai ganditi-va ca intre un copil de 70-72 cm si unul de 82-84 sunt 10 cm......si la noi asta se cunoaste, ei eu daca as avea 60kg la 1,75 nu la 1,65 as fi fotomodel dar e bine si asa....sanatosi si bucurosi sa fim.
Va pupicesc pe toate, sanatate copilasilor bolnaviori si o noapte linistita mamicilor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Si uite asa se strang si pasarile de noapte

sper sa nu va suparati pe mine

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Silvi, ii dau Sabinei aproape orice de mincare, numai s-o vad ca papa si ea.
Vreo 3 zile a papat chiftele din carne de vita, cu piine. Ba i-am dat si galbenusul de la ou prajit in tigaie.
Azi a papat ceva , ceva. Chiar un iaurt intreg de 150 Activia, o jumate de felie de piine si doi biscuiti. Acusi ma duc s-o mai incerc de-un lapte.

Ingrid, stai linistita. Si Sabina e inscrisa la categoria musca a sectei. Ca si ea are tot 8 kile.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput