Pete rosii in jurul guritei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pana ii dispar bubitele nu ii da nici din borcanel. Dupa aceea poti sa incerci si vezi ce se intampla.

Nu uita de crema in jurul guritei, inainte si dupa masa .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Pai si nu o inghite?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pai nu ii dai in gurita , o ungi pe pielea din jurul gurii, pe barbita (adica zonele care ar putea avea contact cu saliva). Nu are cum sa inghita, va fi absorbita imediat. Dupa ce papa, o speli si dai iar cu un pic de crema.
Doar nu se linge ca pisica .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Despre unguentele cu cortizon au fost dispute aprinse tot legate de eruptiile vecine cu dermatita atopica. Concluzia: a se folosi cu masura, mai bine deloc.

Matei a avut asa ceva de le la vreo luna si jumatate pana pe la 3 luni. Nu cine stie ce, doar in zona guritei si mai putin pe obrajori. Intradevar Trixera face minuni, e cu apa minerala, special facuta pentru asemenea eruptii carora nu li se gaseste cauza. Parerea mea este sa o iei si sa uiti de cercetarea altor posibile surse alergene. Multi bebelusi se manifesta asa, putin alergici, cand la una, cand la alta, din fericire celor mai multi le trece de tot in scurt timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna, sint de la subiectul mamici cu bebei alergici, iti raspund aici asa cum ai cerut, sper sa te ajute!e mica fata si e f diversificata!la ce virsta ai inceput! e prea mica ptr iaurt!principala sursa din lista este laptele!ai o poza cu petele? petele dispar dupa un timp?sau ele sint acolo si ramin(cele in jurul guritei?)dupa descriere uscata pare dermatita atopica, dar bineinteles e nevoie si de un avis medical, daca as vedea poze!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

si fetita mea are astfel de pete dar ii dispar foarte repede iar eu nu ii dau alteceva decat lapte de la san si iaurt

Mergi la inceput