test sarcina

test sarcina | Autor: iohana29

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu cand pot face testul de sarcina cel mai repede posibil??dupa o luna trecuta de la ultima mestra e normal sa apara dc esti insarcinata??sau mai exact dupa o luna trecuta de la contactul neprotejat apare dc se face testul??am facut 2 teste pana acum si nimic.nu stiu dc e prea devreme sau chiar nu sunt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

in mod normal testul iese pozitiv dupa 10 zile de la conceptie. zic in mod normal, pentru ca daca ai luat inainte anticonceptionale, acestea pot da erori 3-6 luni dupa ce le intrerupi.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

simo_al_jaafari are perfecta dreptate. Eu am facut zeci de teste si toate negative. Ma apucase disperarea ca nu raman. Si de fapt s-a dovedit ca erau prea devreme si de-aia ieseau negative. In sapt urmatoare a aparut si a 2a liniutza.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Eu m-am testat cu Surecheck in prima zi de intarziere a CM. Au iesit pozitive toate trei:)

BBPuck
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

mi-am facut un test chiar in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul. a iesit pozitiv. a doua zi am luat Clear Blue (cica cele mai sigure teste) si a iesit tot pozitiv. si nu era gluma. o sa fiu mamica in septembrie

Mergi la inceput