Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am uitat ceva: ...

pentru Ana_maria de Roxana c. ...Sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa, ca frumoasa e...

Happy Anniversary pentru toti bb-ii care adauga cate o lunisoara la buchetul vietii!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

nu merge cu marsupiul? te luam noi... la nevoie, avem si doua masini daca trebuie, performam si servicii de tractare ... :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

OK,stabileste ora si noi ne prezentam jos in fata blocului...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,pentru Ana de Roxana C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by a_deju

nu merge cu marsupiul? te luam noi... la nevoie, avem si doua masini daca trebuie, performam si servicii de tractare ... :)))

POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

OK,stabileste ora si noi ne prezentam jos in fata blocului...

1, 1 juma', cam asa, ne auzim la tel, te sun din timp pe nr lu' claudiu, ok? sau pe al tau, nici nu mai stiu, m-am zapacit cu telefoanele la tine :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, eu eram cu amanatul vopsitului..acum optiunea e a fiecareia, eu nu m-am mai vopsit de anu trecut de cand am ramas si la un moment dat imi venise si mie sa ma vopsesc prin luna a 6-a cu vopsea fara amoniac si am dat de o farmacista care mi-a facut teoria toxinelor si a modului cum acei compusi penetreaza pielea si mi-a zis ca inclusiv pe perioada alaptarii sa incerc sa nu ma vopsesc....si eu m-am conformat !

ce culoare te faci? roscata?

moooa, da ce petrecere mare a fost ieri aci...la multi ani tuturor bebeilor de ieri si de azi, eu nu mai reusesc sa tin pasul ca am cam ramas singurica cu tati si cu bebe si ziua sunt singura cu bb si trebuie sa mai fac si altele prin casa

tema zilei de ieri: de acord ci voi, sa nu le dam apa la moara psihopatilor..ma duc si eu imediat sa sterg nudurile cu bb...

tema zilei de azi: eu gatesc chiar acum supa de vitel cu galuste si mazare cu legume !!!

dar de saptamana viitoare, cum reusesc sa imi fac aprovizionarea , ma apuc si eu de MOntignac ( ca si Fatima) intrucat miscare nu prea am voie sa fac deocamdata cu cezariana, asa ca macar atat

mi se pare interesanta si cam poti manca aproape orice.....

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

desiree, hai te astept la dieta..eu am slabit deja 5 kg..si am avut si vreo 2 zile de abateri..inca 5 si ajung la greutatea de dinainte de sarcina..mi se pare extraordinar regimul monti..am mancat pe saturate..daca vrei, hai sa ne zicem cu o zi inainte ce vom manca a doua zi..asa ne incurajam reciproc..
iar lapticul n-are deloc de suferit..zic din experienta..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

de acord, Fatima, poate imi dai si mie niste idei cam ce ai mancat tu ca eu sunt in pana de inspiratie...totul e pana ma obisnuiesc

wowww..5 kg..bravo

nu ti-e foame?

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

desiree, uite, de exemplu azi am mancat:

D: lapte 0.1% grasimi cu biscuiti integrali de secara Wasa.
P: ciorbita de gaina (fara morcov, cartof, cu telina, ceapa, radacina de patrunjel, ardei, cu bors, fara taitei sau orez, dar am batut 2 oua) si mancarica de pui cu conopida (fara faina,cu sos tomate fara zahar, fara vegeta (care contine si ea zahar)
S: fripturica de porc la gratar cu ardei copti (am la congelator)

da. 5 kg in mai putin de 3 saptamani..mi-au spus fetele de la forumul monti ca, noi, mamicile care alapatam, slabim foarte mult cu dieta asta..sunt fff incantata..si am avut si cateva abateri..intr-o zi am mancat putin tort iar ieri am mancat 2 clatite normale..aveam pofta de dulciuri..dar sunt si dulciuri monti permise..chiar maine o sa incerc un tort..iti spun cum a iesit..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, s-au intors colicii!!!
a urlat ieri Oana 3 ore neintrerupt ca din gura de sarpe pana a venit tati... nici nu mi-am dat seama ce are, am eliminat toate posibilitatile, nu se strangea si nu-si freca picioarele cum facea inanite cand avea colici... am sunat pediatra si mi-a zis ca-i burtica.... a urlat pna s-a invinetit si nu mai putea respira, nimica nu o alina, nici in brate, nici in pat, nici in transat, nici uscatorul de par, nici un medicament de colici ... dupa 2 ore jum plangeam si eu cu ea .... cu 5 min inainte de a veni tati a adormit in mijlocul unui tipat de m-am speriat de tacerea brusca.... si a dormit vreo juma' de ora dupa care a luat-o de la capat, de data asta in brate la tati... si a mai urlat ca din gura de sarpe in ca 3 ore ..... ingrozitor.... toata ziua nu a mancat decat san (cred ca aveam cam 30 ml in amandoi in conditiile in care faceam ture cu ea in brate si ii dadeam la 2-3 ore) si a refuzat cu indarjire biberonul, dar si suzeta... desi urla de foame la un moment dat, nu a vrut deloc din bibeon si eu nu mai aveam strop de lapte in tzitzi ... am simtit ca o iau razna.... in fine, seara a accepta sa amnance si din biberon, dupa ca n-a mancat aproape nimik toata ziulica
noaptea a dormit bine, dimineata la 5 a mancat si tzitzi si biberon, s-a trezit la ora 10 din nou si in timpul mesei au apucat-o iar tipetele .... si a mai tipat vreo ora, dar parca nu ca ieri ... a facut un kk si s-a mai linistit, parca..... dar tot este f. agitata, sper sa manace acuma, n-o trezesc ca atipit ...
tineti-mi pumnii sa se termine cu colicii si sa nu o mai apuce durerile de burtica, ca io cedez nervos....
si cand ma gandesc ca n-am mai avut nici urma de colici de 2 saptamani ... ziceam ca s-au terminat ....

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia ai verificat si nasucul? ca pe noi asa ne a speriat acum vreo 2 zile... va tin pumnii, nu vreau sa cred ca e posibil sa se intoarca si la noi. dar ai schimbat ceva? ai ragait mai putin sau cum? asa deodata?

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput