Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
ruxandra_sb spune:
Noapte buna! 
[sforrr][sforrr]
12 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
aka spune:
Fetele asa devreme ati plecat la nani
.
Eu inca astept sa adoarma Cristina.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
aelita spune:
am implinit o luna.fetelor,va multumesc pt urari!!!am pus si noi 350 saptamana asta.(am recuperat,ca sapt trecuta pusesem doar 80g ).
mai plangem cand ne apuca,ne mai rasfatam..dar ne descurcam.
vero ,imi pare tare rau,nespus..ca Dragos nu a rezistat ... imi inchipui ca durerea e imensa,chiar daca in ai pe Rares,nu vei uita niciodata si nuil va inlocui pe celalt micut...de acolo de sus el va avea grija de voi...Trebuie sa fii tare pt Rares.
cum sa ne plictisesti??am asteptat sa te refaci,sa ne povestesti mai pe larg ce s-a intamplat..aproape ca nu imi venea sa te intreb..stiam ca doare..Cred ca au fost momente crunte pt tine...
te imbratisez cu mare drag!
mayaione "a mea e geloasa foc si cand o pupa tati plange de nu mai poate, crede ca pupa fata din oglinda.
"
geloasa mica!
alexandra,ai grija de sotul tau !! imi pare rau ca e bolnavior!
bamboletta,felicitari pt botez!esti frumoassssssssa!de Antonia nu mai zic !!!
mirona felicitari pt 3 lunisoare!!! vai ce a crescut !
ruxandra "Propun o Tema zilei:
La alte subiecte, aici pe DC, s-a discutat de pericolul expunerii de fotografii ale bb-ilor in pielea goala, din cauza pedofililor. Si stiu ca multe mamici si-au retras atunci pozele cu pricina sau le-au trecut pe privat. In sensul ca n-ar vrea ca acei bolnavi sa-si satisfaca "problemele" privind la puii lor. Voi ce parere aveti?
" sunt de acord sa nu le dam "material" acestor bestii cuchip uman.
S.
a_deju spune:
uite ca am elucidat si misterul ninsorii, acu' ca am vazut ce scria dandusa azi-noapte :) la 7 cand ne-a dat motanu' trezirea afara ningea de rupea, si era si un strop de zapaduta depusa, foarte frumos, desi nu cred ca are sansa sa reziste... dar chiar ningea ca-n povesti, danuta, nush daca ai apucat sa vezi, sau dormeai, dar vezi, se indeplinesc si dorintele... 
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
anateo2004 spune:
pupici multi pt sarbatoriti de ieri

vad ca va plangeti de caderea parului.e un fenomen frecvent dupa nastere,acum inca nu a aparut dar il astept
.la sarcina trecuta stiu ca dupa baie cada ramanea plina de par,iar par de al meu era prin toata casa.dar situatia s-a normalizat de la sine,nu am facut nici un tratament,insa nu strica sa incercati.
zilele trecute va spuneam ca a inceput si seba sa pape la 3 ore noaptea.a tinut minunea doua nopti
.a inceput iar sa se scoale la 2ore,si ca si cum nu e de ajus dimineat(pe la 7)ma scoala fimea,ca cica"gata nu mai e noapte"

laura,ce mai face ochisorul?
Tema zilei,adevarul e ca nu m-am gandit,o sa ma uit daca avem poze nud si o sa le scot.
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004)si Sebastian(11.12.2006)
Laura13 spune:
buna dimineata!!!
fetele.... dar duminica cand (cred) ca sunt tatii acasa e cea mai slaba miscare pe forum!! ce se intampla? treceti la apel!
anateo multumim de intrebare. ochisorul face mult mult mai bine, azi dimineata nu avea decat cateva puncticele de secretie uscata. am sters, am pus din nou picaturi. s-a desumflat vizibil, dar mai este un pic rosie pielea din jur. speram sa treaca repede repede.
cat despre la 7 dim nu mai e noapte asa face si al meu (de fapt pana la 8 o mai lungim cu suzeta, dar pt noi numai somn nu e ala). asa ca azi dimineata l-am luat in patul nostru (in ideea ca nu ne mai ridicam sa ii dam suza). si supriza... a dormitul puiul pana la 8.20 fara suza fara nimic, linisittttt!! dar nu as vrea sa il invat
pupicei, ca daca tot e tati acasa trag si eu un pui de somn (o 1/2 de ora) ca dupa aia trec de serviciu la bucatarie.
tema zilei de ieri brrrr, nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi posibil!!
si pt ca tot e zi de gatit azi: tema zilei voi ce mai gatiti? asa in cantitati industriale sa va ajunga pe toata sapt?? eu fac supa de pui si orez. astept idei
miro cum a fost prima noapte singurica cu Kara?? totul ok sper!! asteptam vesti
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
a_deju spune:
revin, apropo de par.. este intr-adevar f bun tratamentul de la gerovital, cel cu petrol si ulei de ricin si alte nshpe mii de vitamine.. torni putin in mana, masezi insistand pe radacini (in felul asta se "unge" si firul de par), si lasi sa actioneze cel putin 6 ore.. asta e buba, ca tre' sa gasesti 6 ore in care nu iesi din casa. eu de obicei imi faceam seara, tranteam un batic in cap si-un prosop pe perna, si lasam pana dimineata... aaa, si-i prindeam nasu' lu' mihai cu un carlig de rufe :) pute, ce sa-i faci, ca doar e petrol, da' te obisnuiesti repede cu mirosu' :)
este de evitat utilizarea produselor gen gel, spuma, fixativ, dar se poate folosi orice tip de sampon, nu trebuie neaparat combinat tot cu sampon de la gerovital. eu am tot facut "cure" cu acest tratament de vreo 4 ani incoace, faceam timp de 2 luni, o data pe saptamana, si dup-aia pauza vreo 3-4 luni. efectul vad ca durat si pe perioada sarcinii (n-am mai facut de cand am aflat ca-s gravi, si acum ma abtin, sa nu-i mut nasu' copilului cand il pun la tzatz :) ), si acum parul e super ok, nu cade si e sanatos, asa ca va recomand si voua minunatia.
ah, sa nu uit, f important ref la acest tratament: daca dupa ce ati folosit o data sau de doua ori aveti mancarimi sau usturimi pe pielea capului, opriti tratamentul, e f posibil sa aveti o alergie la unul din ingredienti, sau sa fie pielea sensibila si sa se irite la actiunea petrolului.. a patit-o o prietena de-a mea, faza cu alergia.
pupacim fetele!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
asiza spune:
Mai, fetelor, mai, dar n-ati avut somn azi-noapte???? Citesc forumul la ora 22.00 si cand ma trezesc, vad scrise 4 pagini...
Tema zilei:
1. Am scos si eu 2 poze cu Denis in care era mai dezbracat...mie nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva, dar se poate intampla, cu lumea asta plina de nebuni si bolnavi...
2. Si eu vreau idei in ceea ce priveste gatitul...ca in curand murim de fooameee....![]()
Intrebare: Ce treaba are vopsitul pe par cu alaptatul???? Ca citeam mai demult ca una dintre fete evita vopsitul pe timpul alaptarii...si chiar azi vreau sa intrprind operatiunea asta, ca nu-mi mai suport capu'...Fetelor, nu va panicati cu caderea parului, e normal...puteti incerca niste tratamente, dar e fara rost pentru ca parul care trebuie acum sa va cada tot va cadea...

a duc ca ma striga tati (l-am lasat cu Denis)....![]()
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
kokorina spune:
buna dimineata gagici si bebei!
intr-adevar eram mai activa pe forum cand eram singurica,aproappe fara ajutor,decat acum cand mama e la mine......dar deh,pana am pus tara la cale.....ne-a trebuit timp.....stiti cum e...ce mai face x,cu cine s-a insurat y,si ce-a mancat z la nunta lui fiica-sa.....faze de astea....
dar de citit v-am citit......sa nu ma certati,deci n-am stat degeaba,numai ca la scris nu m-am mai bagat.....dar va iubesc pe toate,pe toate,pe toate.....si pe bebeii nostrii nu mai spun......ca parca fiecare dintre noi e mama tuturor bebeilor.....eu una asa simt...daca vreun bebe are vreo problemuta,zau ma doare inima de el si ma ingrijorez ca si cum as fi mamica lui.....mancale-as gurita lor la toti!
TEMA ZILEI.faza cu pedofilii care bantuie pe internet,o stiam cred ca de prin vara,de cand eram inca gravida......as fi propus si eu tema asta inca de la inceput.....dar am zic ca daca vin eu cu o "bazaconie" de asta....o sa va "uitati" la mine dupa aceea nu cu ochi buni......totus e bine sa ne trecem cu toatele pozicile bebeilor in mailul comun,codate....adica numai noi intre noi sa avem acces la ele si gata....
noi santem bine sanatosi cu totii...adevarul este ca santem acum in faza in care abia trei oameni(eu,sotul si mama)dovedim harbujeii.....nici macar in doi nu dovedeam.daca e sa manance amandoi odata sau daca amandoi odata plang si sant agitati,imi trebuie doi oameni sa stea cu ei,ca al treilea sa apuce sa bage o bucatura de mancare in gura,si tot asa prin rotatie.....ca de altfel,eu si sotul nu prea puteam manca nici tot din farfurie,nici mestecat ca lumea....infulecam,asta e cuvantul potrivit.....pe fuga era totul,ca sa nu lasam harbujeii sa planga de foame....
ce fain ca marea majoritate ati facut botezul,sa va fie de bine si sa fie intr-un ceas bun!......eu astept vesti de la popa....de fapt o sa mearga sotul la el saptamana asta si sa vedem ce-a hotarat biserica catolica....ce spuneti,ca sotul meu va trebui din nou botezat......i-am zis ca-l botez eu,numai sa incepem sa facem ceva insensul asta ca de acum am copchii de insurat si nu am apucat sa-i increstinam.....
mi-am tras o culoare de par noua,m-as poza sa v-o arat,dar vreau mai intai sa ma duc sa ma tund,ca acu am tunsoara aia de care va povesteam in capitolele trecute.........mi-s tunsa cu ciobu.....
aici e o vreme absolut superba....temperatura e apropiata cu cea de primavara,soarele straluceste toata ziua,si-mi da asa niste nostalgii..............eu am mereu nostalgii primavara si toamna.....ce mai,sant o romantica cica........
AELITO.........tu care esti bengoasa bengoaselor......sa ma faci de ras......de ce ai plans atata.....sper ca ti-a trecut de TOT.....nu ca ,parca ai mai plange printre picaturi.....eu sant extremista(aha!nu mai sant romantica).....ori plangi toata ziua de-ti sare camasa de pe tine,ori nu mai plangi deloc.........SOFIUTA e frumoasaaaaaaaaaaaaaa..........................frumoasa,frumoasa,frumoasa
CUSCRELE!va pup.....SOPHIA il pupa dulce pe MARK si PASCAL o pupa dulce pe ANTONIA.......iar eu imi pup cuscrele cu foc.....noi nu ne muscam
ma duc sa mai pun niste pozici si sa ma uit si la ale voastre!pe mai tarziu....
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dianocica spune:
inca mahmuri dupa party...multumim frumos participantilor...
dandusa da mai cadourile incoace. ce sa faca crinutza cu minge? si cu bicla? gogosi inca mai avem, dam la schimb, ca a facut mama....o tona...
mare: cate kg are crinutza? si de la ce firma e body ul asta alb din ultimele poze? ca noi avem numai care se bag pe cap si dupa baitza...avem show. toate pana la imbracat...vad ca ati facut poze cu luna 4, vrem si noi sa punem azi cu luna 3...ca deh, ne am marit
ruxandra
of, dupa ce am bantuit mai mult singura pe aici toata ziua, tocmai cand m am dus la nani ati aparut cu chef de vorba...daca n ati fost de la inceputul petrecerii...normal ca aveati energie...
diana
fericita de
davidutz " target="_blank">03.12.06
david 1 2 diana intalnire