diaree severa

diaree severa | Autor: Siminna

Link direct la acest mesaj

fetelor,
ajuatti-ma cu un sfat/ o experienta traita asemanator.
fetita mea are 2 ani si 3 luni, mi-a facut febra mare: 39 simbata noaptea, nu i-a trecut decit dupa supozitor cu novocalmin. Am dus-o a doua zi la medic si i-a pus diagnostic faringita acuta. A zis sa-i dau biseptol sirop, dar numai daca mai face febra mare. Nu i-am dat, n-a fost cazul.
A doua zi, insa, a dat in diaree. am dus-o la alt medic care i-a pus acelasi diagnostic, + smecta cu ceai de menta si regim. Mi-a dat biseptol patile, numai daca face febra sau mai mult de 4-5 scaune apoase pe zi.
Nu i-am dat inca, pentru ca nu a fost cazul, dar iata ca de aseara deja mi-a facut 3 scaune apoase, si stau si ma gindesc in prostia mea ce-are biseptolu' cu diareea si diareea cu faringita si daca merita sa-i dau biseptol sirop. este siropul asta un antibiotic?
Nu are deloc pofta de mincare, face caca apos.
Ce sa fac??? sa ma duc la alt medic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Biseptolul se da ptr faringite. Diareea poate a facut-o din cauza puroiului din gat. Nu ti-a dat biseptol ptr diaree. Eu as da-o si pe babisme un pic ptr gat. Odata rezolvata problema gatului o rezolvi si pe cealalta. Desi diareea ar trebui sa treaca cu smecta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Despre biseptol: nu e pentru diaree:

http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=2330

Nu cred ca e antibiotic dar nu stiu exact.

Eu te sfatuiesc sa ii dai smecta pentru diaree, regim si ceai. Si sa ii dai biseptol daca o mai doare gitul, mai ales ca 2 doctori ti-au spus asa. Nu e bine nici sa nu asculti de nici un doctor. Se poate sa aiba o viroza respiratorie care face si diaree, si Vladut al meu a avut asa.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput