** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
ce faceti? cam somnoroase azi. Si noi. asa as mai fi dormit.
Ma bucur mult cand citesc ca sunteti bine, si voi si bebelusii. Ma binedispune chestia asta.
noi suntem bine, printesica mea e azi mai linistita, dar e normal, avand in vedere ca aseara am avut musafiri care au plecat dupa ora 12, si ea mititica era tot treaza. Acum se mai culca si ea, nu? Asa de bine dormim, nici nu simt cand trece noaptea.
Am vazut ca ati trecut la subiecte noi, tensiune si picioare umflate.
Cu tensiunea chiar nu am probleme, pana acum, picioarele, inca arata bine. (mai vorbim peste o luna)
Restul sunt ok, de cand ma dau cu crema in fiecare seara nu au mai aparut alte liniute pe sani, deci sunt mai optimista. Prin alte parti nu am mai vazut.Dar mai este timp.
ma apuc de treaba ca la mine zici ca au intrat toti in priza.
pe 10 luna asta implinim 6 luni, nu stiu cum a fost la voi dar la mine a trecut enorm de repede. Va pup.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Buna dimineata, mamici!
Eu am avut o surpriza destul de mare azi noapte: m-am trezit, catre dimineata, cu o durere surda in partea stanga. M-am foit putin, am schimbat pozitia, am luat si un no-spa, dar nu prea ceda. Fetele mele se miscau vesele in tot acest timp. Eu, cu inima cat un purice sa vad daca mai prind si alte simptome. Ma gandeam ca poate sunt contractii, poate imi afecteaza cerclajul? Dar ar fi destul de ciudat sa fie intr-o singura parte, nu?
In cele din urma, dupa vreo 20 de minute au trecut si nici nu au mai aparut de atunci. Vooi ce ziceti? Ce ar putea fi?

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,
vad ca deja ati deschis alt capitol..tra la la

am visat trei fetite.. ale lu Mary, blonde toate..doamne. superbe..numai la fata asta ma gandesc 4 in 1..

Ancamari pt tine am intrat ca sunt in criza de timp. Daca nu faci rost de ele trimite-mi scanata azi reteta pe adresa de mail cu id diadi0404 pe yahoo.com. daca pot sa le iau azi ti le trimit tot azi cu posta ajung in max o saptamana. daca nu trimite-mi reteta in scvrisoare dar da-mi PM sa iti dau adresa mea. Plic simplu ca cel recomandat face o luna. Altfel nu iti da nimeni antibiotic.
fata sa treaca .

Mie imi vine azi o prietena de la bucuresti, dar e deja in avion la ora asta..si la intoarcere as putea sa ti le trimit prin ea..dar nu mai devreme de 11.02.
Oricum astept PM tau ca se umplu pag pe aici si sper sa nu iti sar mesajul...hai ca sunt speeedy si scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici,

Mari, am patit si eu ca DidiAlex, ma gandesc la 4 in 1 :) Ce frumos trebuie sa fie.
Nu stiu sa raspund - eu habar nu am cum sunt contractiile... Am intrebat si eu ieri ca am avut dureri mari (dar jos, in vagin) daca sunt contractii.... Probabil o sa vad ce e o contractie cand o sa imi spuna doctorul.

Pe mine cand stau pe stanga ma dor coastele - imediat sub sani (deci deasupra burtii) - si asta cam de cand am ramas insarcinata. Am observat ca mai apuca dureri si in timpul zilei, dar mai ales daca port un sutien mai stramt

AncaMari, imi pare rau ca nici pe tine nu te pot ajuta :(

Azi dimineata am avut confirmarea ca sunt o mama denaturata si nu imi simt copilul in somn. M-am trezit greeu cand a sunat ceasul, si abia cand m-am dezmeticit mi-am dat seama ca asta mica se juca, invartea si lovea, si eu dormeam ca o valiza

pupici,

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Numai_eu felicitari pentru baietel.

Poohy si pe mine ma dor coastele poate si pentru ca sunt inalta.

Ancamari incearca sa iti iei concediu si sa stai linistita in pat. Dr ce ti-a recomandat?

Fetelor am schimbat si noi saptamana.

Mica 25

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

cam pauza pe aici.
#351;i pe mine ma dor coastele dar doar cand stau la birou
doar in partea dreapta. Acolo ii stau piciorusele bebelinei
deci se impinge serios ca sa o simt. Mai vorbesc din cand in cand
si ii spun sa nu se mai impinga asa tare.cand pun mana parca ii simt chiar piciorusele. Normal ca nu are cum dar e frumos sa-ti imaginezi.
Msemcu ce frumos cred ca se simte. 3 ori 4 e 12 iti dai seama ce de manute si picioruse te lovesc.
Eu i-am spus doc.ca uneori bebelina se aduna intr-o parte, si mi-a zis ca atat timp cat nu ma doare inseamna ca stie ea unde sa se aseze sa-i fie mai bine.Nu trebuie luate drept contractii.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hai ca am revenit..Ancamari, uite cum facem. Trimite-mi scanata reteta si incerc sa imi conving medicul meu..sper sa fiu destul de eficienta in asta si sa imi prescrie el la randul lui antibioticile tale. II spun adevarul .
Voi stiiti vreun curierat rapid sa ajunga la tine cat mai repede..nu am trimis aslfel..dar prin autocar parca numai cand le vad muttreele celor de la atlassib imi vine rau. Daca primesc reteta acum ma duc la dr mea..nu am programare nici nu ii mai stiu orarul dar sper sa fac ceva. Trebuie sa fii tare ca acu e cam grav cu membranele

Astept raspuns ca peste 90 de minute plec sa imi iau prietenea de la avion. Si nu sunt pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele mele dragi,

noi am dormit bine in noaptea asta..iar acum ne pregatim de invatat.
iri, abia astept sa va burtica ta.

chiqui ma tin aproape de tine si baietelul tau...poate ,poate o sa se cunoasca micutii.nu ne pui poze cu tine si burtica ta?cat despre repaus stiu ca tie greu dar trebuie ptr bebelul tau.

numai_eu felicitari ptr baietel.sa-ti traiasca feciorasul

ancamari i-mi pare rau ptr problemuta ta...si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, un concediu medical ar fi cel mai potrivit si sa te rogi la Doamne Doamne ca El nu ne lasa.

mica felicitari ptr noua sapatamana.

poohy intepaturi in vagin am mai simtit si eu si doctorul o zis ca din cauza ca creste uterasul.cat despre sutien incearca sa nu mai porti asa stramt ..poate te simtti mai bine.

msemcu nu cred sa fi fost contractii ...cum ai trei bebeline inevitabil ele apasa pe organele din jur...de aceea nu vei prea putea dormi prea mult pe o parte si din pacate te vei odihni tot mai putin din cauza permanentei schimbari de pozitie...dar sunt sigura ca vei rezista de dragul printeselor.

eu vad cat ma foiesc si amortesc si am doar o bebelusa.

pupici la toate gravidutele,

21+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Ancamari am trimis si eu un email cu medicamentele unei prietene care lucreaza intr-un lant de farmacii. Tre sa le gasim pana la urma.

Mica 25

Poze

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput