Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzilici, eu nu cred ca varza murata ar avea prea multe calorii, incearca sa scrii exact ce mananci intr-o zi....eu inainte imi spuneam ca nu mancam prea mult si tot nu slabesc, si nu puteam sa slabesc deloc fir-ar sa fie , pana cand m-am examinat mai bine sa constat ca nu faceam sport deloc si mancam numai interzise, intr-adevar nu foarte mult cantitativ dar mult caloric....asa ca asta e explicatia, incearca tot ceea ca mananci sa fie natural (gen legume, fructe), sa stai departe de fainoase si dulciuri si-ti garantez eu ca marge, asta daca poti ca sincer nu-i prea usor, offf offf

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Cred c-am luat-o razna ...mananc WW dar nu slabesc...dimpotriva ... si asta de vreo doua zile...habar n-am ce se intampla!
No, da' nu ma las!
Rosioarelor, cum mai stati?

Pe mine nu va suparati ca nu scriu zilnic, am un program de toata frumusetea Va rog sa-mi permiteti in continuare sa dau raportul duminica sera, mai ales ca am acu' examen luni si o sa fiu Omul Invizibil

Ia sa ma bag si eu la fisa de cadre:
32 ani(btw, am vazut numa' tinerele pe-aci )
casatorita de 6 ani
fetita de 2 ani
profesoara de...hm...anu' asta fac 10 ani!
Imi place jobul meu grozav, mai putin hartzogaraia si sarcinile administrative cu care sunt investita de ceva vreme.
Colac peste pupaza, m-am inscris la gradul I, pentru care am prima "infatisare" luni

Sherifa, io am dat targetul...s-o fi pierdut printre atatea mesaje: 63kg
Se poate sa ma treci si cu datele mele in listuta?
Ziua mea de nastere e 4 iulie, a fetitei mele e 24 decembrie. Thanks!

Andre_ea - Anca - Olim - Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Si eu sunt matinala la cafea, pt ca azi am treaba muuulta si voi mai intra aici doar spre seara.

Hai sa va spun si eu doua vorbe despre mine (ca asa se cuvine). Anul asta fac 32 de ani, nu sunt casatorita si nici n-am fost. Am fost doar intr-o relatie de 6 ani in care mi-am pus mari sperante, dar din care am avut curajul sa ies (mi-am dat seama ca era o relatie bolnava), in ciuda dragostei pe care am simtit-o (si-o simt ) pentru el. Asta este! De profesie sunt jurnalist de ...13 ani. Inainte de asta am fost asistenta medicala (post din care am demisionat dupa 7 luni de munca ). In prezent pe langa televiziune mai produc si documentare si fac PR-ul unei firme. Imi place sa calatoresc, sa rad (ca sa uit ca uneori viata e grea), sa ajut oamenii facandu-i sa rada; imi place sa sofez, sa ma uit in nestire la filme si cel mai mare vis al meu este sa fiu mama. Sper sa se implineasca candva! Deocamdata sunt mama de matza - o matza care acum pe 6 februarie face 6 ani. Candva am fost dependenta de chipsuri si McShit dar, cred eu, m-am tratat. Gratie voua, fireste...
Cam atat.

O zi frumoasa si nevedem diseara cand intru din nou!

Va pup
Tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Azi nu ma duc la servici , dar s-a adunat multa treaba pe acasa.
Meniu: lapte cu banane(sper!)

Sa spun cateva cuvinte despre mine .Implinesc 32 ani ( anul acesta), sunt casatorita de 5 ani , am 2 copii (Onitza de 3ani si 8luni , Doruletz de 7 luni).
In prezent sunt contabila la o firma , la care lucrez de 8 ani si sper sa lucrez si in continuare.
Sper sa apuc sa-mi vad copii mari, sa avem tot ce ne trebuie si sa fim fericiti.

s-a trezit Doruletzul...vb mai tarziu
(ieri a cazut din pat si are un botic...)

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza prietene dragi.In sfarsit ajung si eu sa deschid calculatorul.Am astazi zi libera pt ca lucrez la sf de saptamana.
Dar voi scrieti nu gluma,sper sa reusesc cat de curand sa citesc si din urma cate putin(am reusit sa parcurg doar cele trei pagini din capitolul nou).
Ma bucur ca va mobilizati si va sustineti una pe alta in lupta cu kg.Va doresc mult mult spor si sa ajungeti toate la greutatea dorita.
Eu ma mentzin,azi dimineatza aveam 54,5 kg.Am o mare suparare in suflet care imi taie pofta de mancare si nu prea pot päpa,dar o sa fie bine...asa e intotdeauna viatza cu bune si rele.
Despre mine ce pot sa va spun,am 25 de ani,sunt casatorita de 5 ani si am o minune de fetita de 3 ani jumate.Cu toate ca m-am considerat intotdeauna o fire slaba,daca stau sa ma uit in urma cred ca sunt totusi puternica.Am plecat la 19 ani singura in lume si am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa ma realizez si aici ma refer la familia mea de aici(fetita si sotul meu) care inseamna cel mai mult pt mine.Pe plan profesional mai am de lucru Lucrez f mult,dar imi place cea ce fac,iar putinul timp care imi ramane liber mi-l dedic fetitei mele.
Gata,am baut cafelutza si fug putin la cumparaturi.Trebuie sa imi iau cizme de munca pt ca la cat merg pe jos am stricat deja 2 perechi in iarna(toamna,primavara sau ce o fi) asta.
Intru mai tarziu putin pt ca dupa aceea cine stie cand mai apuc sa deschid calculatorul.Am 2 sefi acasa care se bat pe calculator...Delia cu desenele si tati cu jocurile.
V-am pupacit dulce.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Rupta de somn, ca de obicei; am avut o noapte infernala, cu treziri la o ora jumate ...nu-sh ce-a avut Teo...

Puskin, Diana, Zuzilici, aveti dreptate, ce am postat eu sunt reguli de baza in orice regim disociat (mai precis e dieta Hay). Ziceam ca seamana si cu Monti....

Oricum, voi face o sinteza a lui Monti, pentru Zuzilici:

Alimente permise:
-paine integrala (doar dimineatza, cu lactate 0% grasime)
-orez integral (doar la cina si fara nici un fel de grasime, doar cu legume)
-carne de orice fel (fiarta, gratar)
-oua -fierte, prajite, omleta
-branzeturi de orice fel
-mezeluri (daca nu au zahar si amidon)
-salata de legume in orice combinatie)
-peste (interzis a se gati cu faina)

Alimente interzise:
-paine alba
-paste fainoase albe, orez alb
-zahar, miere
-cartofi, morcov fiert, porumb
-alcool

Grupa A (glucide):
-cereale integrale, paine integrala, lapte degresat, iaurt degresat, fructe

Grupa B (proteino-lipidice):
-carne, peste, oua, smantana, unt, uleiuri vegetale, branzeturi

Grupa C (legume):
-salate, morcovi cruzi, ceapa, conopida, spanac, fasole verde, ridichi, gulii, castraveti, rosii, varza alba, broccoli, usturoi, soia, ciuperci

Grupa D (glucido-lipidice) -interzise in faza 1:
-lapte integral, nuci, alune, migdale, creier, ficat, faina de soia, nuca de cocos, ciocolata, zahar, masline, castane, scoici, avocado

Se pot combina:
-A cu C
-B cu C
NU se combina:
-A cu B

-obligatoriu 3 mese pe zi!
-fructele se mananca inainte de micul dejun cu 20-60 min. sau la 3 ore dupa masa de pranz/cina

....in mare parte, asta e!

Nastad, imi pare rau pentru Doruletz. E la prima cazatura?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Ioana, ne spuneai in ultima ta postare despre necazul/supararea pe care o ai. Vad ca n-a trecut....Te pup si ma rog sa fie bine pentru voi!

Delia, unde esti? ai probleme cu calculatorul?

Crys, merge invatatul? Ai spor?

Fetele noi, unde ati disparut? Ia sa fac o vraja, , poate apareti...

Diana, Timeea papa san si biberon. Asa-i?
Ce sa fac cu Teo, nu vrea deloc bibe? Cum sa-l conving?
Are acus 5 luni si numai san papa. In ultima luna n-a pus deloc pe el, ba chiar a scazut 200 de grame.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, imi pare rau pentru Doruletz. E la prima cazatura?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da e prima cazatura si si-a spart buza de sus.
Teo se pregateste de dintzisori?

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

CARMEN, stiu ca ai avut o perioada in care ai baut lapte cu banane.A dat rezultate?

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Nastad, pupam boticul lui Doruletz.
...
nu cred ca-s dintisorii, nu prezinta nici un semn....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput